Fallout 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Fallout 3

Příspěvek od Walker »

Frostys píše:Hmm taky jsem o tom světle nevěděl. Ani nevím jak jsem na to přišel, ale určitě mi to ve hře nikde nepsali :)

mam pocit ze to cloveku napise hra kdyz poprve otevres vstupni branu Vaultu a jak vylezes do ty jeskyne tak to napise mam pocit
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Masakr.Zřejmě se jim to podařilo dojednat a Operation Anchorage a The Pitt vychází v krabicové verzi.Škoda,že nepočkali na Broken Steel a nevydali všechny tři datadisky v jedný krabici,ale i tak je to paráda.

http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=2459
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

tak nevím, až konec června.. jinak bych neřekl, že by se jim podařilo cokoliv úžasného dojednat, protože toto retailové balení obsahující OA a the Pitt vychází i všude jinde na světě (a to dříve)..

http://www.ggmania.com/?smsid=27054
show must go on..
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Někde jsem četl,že Cenega dohadovala,aby to vyšlo i v ČR a v češtině.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

To se týkalo původních jenom z windows live stažitelných verzí, kdy to Cenega u nás nemohla vydat kvůli licenčním překážkám.
show must go on..
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

No,to jsem měl na mysli.Takže už tenkrát ale bylo jasný,že dřív nebo později vyjde krabicově?Někde jsem zkrátka četl,že právě kvůli nemožnosti získání datadisků z Live Cenega dohadovala vydání krab.verzí.Nějak jsem z toho článku zřejmě nepochopil,jestli je to o tom "kdy?" a nebo "jestli vůbec někdy?"...No,hlavně že to bude.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Lidi nasel nekdo z vas oazu?Je to dost zvlastni misto-normalne tam rostou stromy atd :D .
A dokonce je tam mluvici strom, kterej vam zada dost zvlastni quest:D
ObrázekObrázekObrázekObrázek
Jinak co rikate na moji hrdinku :) ?Trochu sem ji upravil vlasy :twisted:
Obrázek
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Jo jo.Oáza je známej vedlejší quest.Je to někde nahoře na mapě,že jo?Našel jsem jí při prvním hraní,teď je to jeden z posledních questů,kterej mi ještě zbývá splnit,chystám se na něj.Pěknou buchtu sis vymodeloval,sleduj mě 8) : http://img145.imageshack.us/img145/8838 ... 349571.jpg
Po dokončení Operation Anchorage se mi dostalo možnosti nosit Power Armor ještě před tím,než jsem se dostal do Citadely k Bratrstvu Oceli.Ještě si povšimni Gaussovy pušky.....Zkrátka mazec,sejmu každýho,kdo se na mě jen blbě podívá 8)
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tak to vypada dost huste :) .Taky se chystam na operaci anchorage.Zatim sem na 17lvl a jeste sem nezacal hlavni quest a mam mod na max. lvl 100 :-D .
Jinak doporucuju to hrat s modama je to uplne jina hra.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Já nemodim,jedinej mód,kterej tam mám,je o trochu rychlejší chůze,ta původní byla hodně pomalá,s tím módem je chůze cca o třetinu rychlejší.Taky jsem přemýšlel,že odstraním level cap,ale pak jsem se dověděl,že s Broken Steel půjde max.level na třicet,tak počkám.Jsem na dvaceti a tu chvilku,než seženu Broken Steel klidně přežiju bez vylepšování postavy.Už takhle mám postavu vyskilovanou celkem slušně.Dost zásadní mi přijde mít na max páčení zámků a taky jsem se na to od začátku zaměřil a někdy od třináctýho levelu mám lockpick na stovce-otevřu tím pádem cokoliv.Jinak Oparation Anchorage má smysl jít až tak po desátym levelu,aby si to člověk vychutnal a netrápil se.Já se chystám na The Pitt.Jen mi není jasný,jak bude fungovat Broken Steel.Má to mírně pozměnit konec,po kterym bude možnost pokračovat dál a plnit vedlejší questy nebo dále prozkoumávat mapu.Jen zatím nevím,jak to bude se spouštěcím mechanismem celýho toho přídavku,jestli se bude muset dohrát hlavní quest a pak jít na Broken Steel,nebo bude možný začít BS před dokončením hlavního příběhu,nebo půjde BS spustit až od určitýho momentu v hlavnim questu apod.Má tam jít o kompletní eliminaci jednotek Enklávy,která nastupuje na scénu až ke konci hlavního příběhu,tak proto mi to trochu vrtá hlavou....Jinak momentálně sháním krámy na Shishkebab a na ty pušky-na hřebíkovku a Dart Rifle...Je to božská hra.
riXo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od riXo »

Po tom ako prejdem hlavny quest tak nemozem hrat dalej tak ako v oblivione, ze?

A este ako sa dostanem do toho velkeho mesta(Washington ci co to je), je to sucast nejakeho questu?
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1

/nex
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

riXo píše:Po tom ako prejdem hlavny quest tak nemozem hrat dalej tak ako v oblivione, ze?
Ne,ale s vydáním Broken Steel se to změní,hlavní vlastnosti jsou ty,že max level se zvýší na třicet a bude možnost pokračovat v hraní i po dohrání hlavní příběhové linie.
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

riXo píše:A este ako sa dostanem do toho velkeho mesta(Washington ci co to je), je to sucast nejakeho questu?
co je to za otazku, otoc se a di ne
riXo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od riXo »

Len to moc nejde, kedze su vsade zburane budovy... Na mape je to ukazane ako vybielena(resp. bledsia) plocha.
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1

/nex
Karlos.s
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Karlos.s »

Ono se tam většinou chodí tunely (v metru)

PC: Intel Core i7 3770K 3,9GHz | ASUS P8Z77-V Pro | G-Skill Trident X 32GB (4x8GB) DDR3 1600 CL7 | MSI ASUS GTX1080Ti SeaHawk EK 11GB | NVMe Lexar NM790 1TB + SSD Intel 520series 180GB | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | BeQuiet DarkBase 901 Pro + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 | Philips PHL328E1
Zvuk: ASUS XONAR Essence ST | M-Audio Studiophile BX5 | Sennheiser PC360
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (360) + 3x Noctua NS-F12-800
Alphacool 280 + 2x140 Be Quiet , EK Supremacy, FullCover EK SeaHawk, MIPS RAM Freezer3, Res z Ali

PC: Intel Core i5 3570K 3,4GHz | ASUS P8Z77-V Pro | Crucial Ballistix Sport 8GB (2x4GB) DDR3 1600 CL9 | ASUS GTX660 DirectCU2 OC 2GB |SSD Intel 520series 180GB + Kingston V+ 96GB + WD2500KS | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | CHIEFTEC MA01BL bigtower + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 + SAITEK Aviator | ViewSonic VP191s
Zvuk: ASUS XONAR Essence ST | M-Audio Studiophile BX5 | Sennheiser PC360
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (3x120) + 3x Noctua NS-F12-800, EK Supremacy, MIPS RAM Freezer3, HDD homemade Cu blok, EK RES 400 rev2
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Washington je provázanej tunely metra,on tě tam časem nějakej quest pošle.Nejjednodušší je si dát pravou myší značku do mapy a vyrazit,pak přepnout na tu podrobnou mapu a v těch tunelech ti to krásně ukáže,kudy se vydat.Nicméně nejspolehlivěji to funguje,když si ten marker klikneš na nějaký konkrétní místo na mapě,protože jinak se může stát,že si ho klikneš právě někam mezi ruiny,kam se dostat nedá a budeš se tam motat a mapa ti bude k ničemu.Krásně se dá dojít k památníku,ke Kapitolu je to pak kousek.Kapitol se dá celej prolézt apod.

SPOILER
Našel jste někdo Bílý Dům?Já se k němu vydal,jak si ho pěkně prolezu,došel jsem na místo určení,ale nějak jsem ho neviděl až najednou jsem se ocitl uprostřed ohromnýho kráteru,válely se tam ty typický sloupy z průčelí......Nezbylo z něj skoro nic,jen díra v zemi.....
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

ten strom v oaze co mluvi je jedna postava z Fallouta 2, Ghoul jmenem Harold (nebo tak nejak) kterej mel tkaovej bonsaj na hlave...a takhle dopad :D
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Přesně, tohle mě jako první napadlo, když jsem našel oázu a viděl jak se ten strom jmenuje :)

Jen pro porovnání, Harold z F2:
Obrázek

Asi mám paměť na ksichty :mrgreen:
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

to Krteq: jj to je on :D chlapec nam trochu pribral :D
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

tak v Games for Windows Live se už Broken Steel zobrazuje, ale když na to kliknu, tak to zahlásí chybu a dál nic. Ten Marketplace od MS je pořád silná BETA...
show must go on..
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“