Fallout 3
Moderátor: Baneshee
- shadow
- Středně pokročilý

Re: Fallout 3
tak teď už to zmizlo z nabídky úplně..
jinak novinka potvrzující má slova....
http://www.product-reviews.net/2009/05/ ... s-problem/
http://ve3d.ign.com/articles/news/46783 ... roblematic
jinak novinka potvrzující má slova....
http://www.product-reviews.net/2009/05/ ... s-problem/
http://ve3d.ign.com/articles/news/46783 ... roblematic
show must go on..
- durod
- Středně pokročilý

Muzem mi dat odkaz na ten mod? dikySwat píše:jedinej mód,kterej tam mám,je o trochu rychlejší chůze,
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem vcera zkusil pridavek anchorage a za 2 hodiny jsem ho dohral
.Cekal jsem, ze to bude kratky, ale az tak moc kratky? 
- Swat
- Mírně pokročilý

Pošli mi přes SZ svůj e-mail,pošlu ti to.Je to součástí toho modpacku,co je ke stažení na Bonuswebu,má to 1,3 Gb,což je blbost abys stahoval,když ten Speed Mod samotnej má pár kb....durod píše:Muzem mi dat odkaz na ten mod? dikySwat píše:jedinej mód,kterej tam mám,je o trochu rychlejší chůze,
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- shadow
- Středně pokročilý

Takže Broken Steel je opět k dispozici..

Downloading..
Jinak dostal jsem reklamní mail, že když si MS pointy koupíte z níže uvedeného linku s refererem na mě (za přepokladu, že máte US účty)
http://www.maximuscards.com/index.php?ref=n6sb2j6chh
tak dostanu slevu na nákup bodů pro sebe, takže byste tak mohli učinit
)).
Jinak nákup zde doporučuji, cena je v pohodě, a hlavně je možné platit bez jakékoli registrace bezpečně PayPalem a kód posílají na email ihned po provedení platby, což je záležitost sekund. Kód pak stačí vyplatit v Games for Windows LIVE klientu (viz obrázek).
Downloading..
Jinak dostal jsem reklamní mail, že když si MS pointy koupíte z níže uvedeného linku s refererem na mě (za přepokladu, že máte US účty)
http://www.maximuscards.com/index.php?ref=n6sb2j6chh
tak dostanu slevu na nákup bodů pro sebe, takže byste tak mohli učinit
Jinak nákup zde doporučuji, cena je v pohodě, a hlavně je možné platit bez jakékoli registrace bezpečně PayPalem a kód posílají na email ihned po provedení platby, což je záležitost sekund. Kód pak stačí vyplatit v Games for Windows LIVE klientu (viz obrázek).
show must go on..
- Carbonek
- Nikdy nic nevím

-
Jestli chcete aby se postava pohybovala rychleji není třeba stahovat žádný mód stačí napsat příkaz do konzole, kamarád se trochu nudil 
Gigabyte GA-M56S-S3, AMD Athlon X2 6000+ 3.35GHz Box, 2x1GB Extreme Edition 839Mhz, ATI RADEON ASUS 3870x2 1GB, HDD 500GB, zdroj 500W.
Monitor: LCD 22'' Acer V223HQb Full HD, Windows 7 Ultimate 32-bit CZ
Alergie: zombux
Monitor: LCD 22'' Acer V223HQb Full HD, Windows 7 Ultimate 32-bit CZ
Alergie: zombux
- Karlos.s
- Mírně pokročilý

Nevíte někdo, jestli se dají v nějakým config souboru vybrat datové soubory, které chci natáhnout?
Prostě abych nemusel po každém spuštění hry v tom menu data files ručně zaškrtávat soubory(DLC, mody), které chci nahrát.
Prostě abych nemusel po každém spuštění hry v tom menu data files ručně zaškrtávat soubory(DLC, mody), které chci nahrát.
PC: Intel Core i7 3770K 3,9GHz | ASUS P8Z77-V Pro | G-Skill Trident X 32GB (4x8GB) DDR3 1600 CL7 | MSI ASUS GTX1080Ti SeaHawk EK 11GB | NVMe Lexar NM790 1TB + SSD Intel 520series 180GB | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | BeQuiet DarkBase 901 Pro + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 | Philips PHL328E1
Zvuk: ASUS XONAR Essence ST | M-Audio Studiophile BX5 | Sennheiser PC360
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (360) + 3x Noctua NS-F12-800
Alphacool 280 + 2x140 Be Quiet , EK Supremacy, FullCover EK SeaHawk, MIPS RAM Freezer3, Res z Ali
PC: Intel Core i5 3570K 3,4GHz | ASUS P8Z77-V Pro | Crucial Ballistix Sport 8GB (2x4GB) DDR3 1600 CL9 | ASUS GTX660 DirectCU2 OC 2GB |SSD Intel 520series 180GB + Kingston V+ 96GB + WD2500KS | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | CHIEFTEC MA01BL bigtower + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 + SAITEK Aviator | ViewSonic VP191s
Zvuk: ASUS XONAR Essence ST | M-Audio Studiophile BX5 | Sennheiser PC360
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (3x120) + 3x Noctua NS-F12-800, EK Supremacy, MIPS RAM Freezer3, HDD homemade Cu blok, EK RES 400 rev2
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Swat
- Mírně pokročilý

To snad funguje automaticky.I když tam nemáš fajfky,tak by to mělo být aktivní.Poprvé,když jsem spustil Fallout,jsem zafajfkoval Operation Anchorage,The Pitt a mód na rychlejší chůzi.Od tý doby jsem na to nehráb a vše funguje.Anchorage jsem šel až za hodně dlouho potom,na The Pitt se chystám teď,chůze stále funguje o cca 30% rychleji.I když ten launcher otevřu,fajfky tam nemám,ale vše chodí,jak má.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- shadow
- Středně pokročilý

Tada řeknu Vám, že ten Broken Steel je naprosto perfektní, s předchozími dvěma add-ony se to vůbec nedá srovnávat. Je to o třídu výše. Plnohodnotné pokračování F3 pro high-level postavy s hodně Enclave hi-tech věcma a prostředím
. Člověk by pařil a pařil a pařil...
show must go on..
- Swat
- Mírně pokročilý

Já včera dopařil The Pitt,bavil jsem se dobře.Nemůžu říct,jestli víc,nebo míň než při Operation Anchorage,protože i když jí někde zdrbli za linearitu,tak mě se Aljaška líbila.The Pitt byl dobrej,hlavně ta lisovna,ozvučení,prostě jsem si to užil.Jsem na levelu 23 (mám aktivní Broken Steel) a kosim všechno celkem hladce.Z Pittu jsem si přines Infiltratora,další tlumená zbraň,která se dobře hodí k mojí stealth postavě (lockpick na 100,sneak zatím něco přes 70),v kombinaci s Chinese Stealth Suit jsem k nezastavení
Jinak s Broken Steel nám do Wasteland přibylo pár nepřátel:Zatímco Supermutant Overlord je celkem v pohodě,Albino Radscorpion a Feral Ghoul Reaver jsou pěkný kurvy.Ghoul by byl ještě v klidu když nandám ghůlí masku,kterou jsem dostal od ghůla na konci questu,ale Albino Radscorpion je pěkně tuhá svině.Zatím jsem na něj narazil jen jednou a dost jsem se s ním natrápil.Jinak na Broken Steel se těším,líbí se mi změna,že hrdina nezemře.Nemám to rád,když po určitym úsilí stejně zařvu.A možnost pokračovat v průzkumu Wasteland je taky paráda.Fallout mě dostal,zatím těžko říct,kdy ho přestanu hrát,hodně mě baví právě ten průzkum interiérů,továrny,skladiště,podzemí-prostě nářez.Na dvacátym levelu jsem si schválně vzal Explorer perk,kterej odhalí všechny dostupný místa na mapě,aby mi nic neuniklo...Jsem na stodvaceti odehraných hodinách a do konce ještě hodně daleko....Jak už jsem tu zmínil-protahuje se mi to tím,že zásadně nepoužívám fast travel,vždycky všude dojdu po svejch.Vždycky se cestou něco stane,vždycky to vyřešim,takže z toho kápnou zkušenostní body......Je to bomba.
- shadow
- Středně pokročilý

jj, to prozkoumávání světa je super, něco podobného bylo už v Oblivionu, ale tam ty více méně stejné dungy s killováním nepřátel potom už nudily . Tady nikoliv.
Jinak nevím, jestli je to je nějakej bug, ale mně se můj Winterized Power Armor z OA nijak ve hře neopotřebovává.
http://fallout.wikia.com/wiki/Winterize ... ower_Armor
resp. spíše to je takto:
This armor has an item health of nearly 10 million HP, the helmet has nearly 1 million HP.
Jinak já hraju spíše silovou postavu. Oblíbil jsem si novej Tesla Canon, ale je nebezpečné jej užívat na blízko, protože elektřina pak může přeskočit i na Vás
. (kromě dalších blízko stojících protivníků).
Jinak potvrzuji, ti noví Feral Ghour Reaverové jsou docela hustý, možná až nevyváženě hustý. Ale Alien Blaster na ně platí (masku nemám).
I když tito také nejsou vyloženě slabí, a když jich je víc, člověk už není takovým bezstrarostným demigodem a musí i trochu taktizovat
.
http://fallout.wikia.com/wiki/Enclave_Hellfire_Trooper
Jinak nevím, jestli je to je nějakej bug, ale mně se můj Winterized Power Armor z OA nijak ve hře neopotřebovává.
http://fallout.wikia.com/wiki/Winterize ... ower_Armor
resp. spíše to je takto:
This armor has an item health of nearly 10 million HP, the helmet has nearly 1 million HP.
Jinak já hraju spíše silovou postavu. Oblíbil jsem si novej Tesla Canon, ale je nebezpečné jej užívat na blízko, protože elektřina pak může přeskočit i na Vás
Jinak potvrzuji, ti noví Feral Ghour Reaverové jsou docela hustý, možná až nevyváženě hustý. Ale Alien Blaster na ně platí (masku nemám).
I když tito také nejsou vyloženě slabí, a když jich je víc, člověk už není takovým bezstrarostným demigodem a musí i trochu taktizovat
http://fallout.wikia.com/wiki/Enclave_Hellfire_Trooper
show must go on..
- Swat
- Mírně pokročilý

Jo jo,o tý zimní verzi T-51b jsem to četl.Těžko říct,jestli je to bug,nebo úmysl vývojářů,každopádně s 10ti mil.HP potrvá hodně dlouho než uvidíš nějakej úbytek na tom pruhu opotřebení.Taky jsem někde četl,že mohlo být úmyslem vývojářů udělat T-51b jako zcela unikátní brnění s minimálním opotřebením....Takže opět těžko soudit.Já ho mám ve skříni v Megatuně,schovávám ho na pozdější fáze hry,zatím si vystačím s Outcast Power Armor,Ranger Combat Armor-ten je taky zajímavej,protože při jeho použití zvedne o pár bodíků kompletně všechny skilly a nakonec můj oblíbenej Chinese Stealth Armor.Je to požitek,když zakleknu,rázem je ze mě jen průhledná silueta a kolem mě se procházej např.tři supermutanti.Když jsou tak nějak rovnoměrně kolem mě,tak jim ve VATS rozdám každýmu po jedný do hlavy z Combat Shotgun (další moje oblíbená) a to je potom podívaná.Jinak mám ve skříni i klasickou verzi T-51b Power Armoru,ke který jsem se dostal-nebudu říkat kde,abych případně nespoiloval.Mám tam pár zajímavejch obleků,jen tak ze srandy je sbírám,včetně několika Wasteland.......Outfit,kterých je několik verzí,všechny mají stejný vlastnosti,ale prostě jinak vypadaj,a nakonec zmíním Prototype Medic Power Armor.Zbraní taky dost,včetně těch,který jsem vyrobil tzn.Shishkebab,Dart Gun,Railway Rifle (taky hustá),Deathclaw Gauntlet a Rock-It Launcher,což je věc,která střílí veškerej bordel,kterej je k nalezení,včetně plyšovejch medvědů
Barák v Megatuně jsem si nechal Moirou vyzdobit tématem Wasteland Wanderer (nebo Explorer-teď nevim,jak se to přesně jmenuje),v tý hře se dá tak vyřádit.....
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Taky mam broken steel a ta obtiznost tech novejch priser je hodne velka.Kdyz sem poprve potkal supermutanta overlorda musel sem se 2x vylecit.To se mi jeste nestalo
Mam mod na lepsi power armor-myslim 60def +15 helma a stejne sem se nestacil divit.Stejne tak ten scorpion je hodne brutalni.
Cinska utocna puska, kterou jsem pouzival je proti nim neucina.Od toho supermutanta sem si vzal tu novou laserovou pusku a ta je dost brutalni-123dmg a je jen napul opravena...
Cinska utocna puska, kterou jsem pouzival je proti nim neucina.Od toho supermutanta sem si vzal tu novou laserovou pusku a ta je dost brutalni-123dmg a je jen napul opravena...
- Swat
- Mírně pokročilý

Chce to buď sneak attack,nebo je obloukem obejít,jinak je to trápení....
- Reptile
- Začátečník

tak mam pár dotazů... hru hraju už asi 3 dnem v kuse
a zajma mi:
1) jakej je ten příkaz do konzole na rychlou chůzi?
2) mam energozbroj - kde nejrychleji získat výcvik? kde můžu sehnat ty mody na pokračování ve hře atd - jak tu kdosi zminoval že je to pak uplně jiná hra
3) jaká je ještě lepší zbroj a kde jí sehnat - pokud možno mapa a detailní popis pozice
4) která zbran je nejlepší? nebo který jsou. jsem myslel že třeba ta laser puška - ale i čínska puška má větší poškození- měl jsem ten ohnivej meč ale přišlo mi to jako uplná blbost tak jsem to prodal - asi špatně co?
1) jakej je ten příkaz do konzole na rychlou chůzi?
2) mam energozbroj - kde nejrychleji získat výcvik? kde můžu sehnat ty mody na pokračování ve hře atd - jak tu kdosi zminoval že je to pak uplně jiná hra
3) jaká je ještě lepší zbroj a kde jí sehnat - pokud možno mapa a detailní popis pozice
4) která zbran je nejlepší? nebo který jsou. jsem myslel že třeba ta laser puška - ale i čínska puška má větší poškození- měl jsem ten ohnivej meč ale přišlo mi to jako uplná blbost tak jsem to prodal - asi špatně co?
CPU:Intel Core i5 2500k @ 4,7GHz - 1,27V Cooler:Thermalright Silver Arrow MB:Asus P8P67 B3 RAM:4x4GB Kingston HyperX 1600Mhz GPU: MSI Radeon RX 5600 XT MECH OC 1820/1780 HDD:Samsung SSD 840 EVO 120GB, Samsung 1TB, Samsung 1,5TB, Seagate 2TB, Seagate 4TB Case:Thermaltake VH8000BWS Armor+ Mx PSU:Seasonic X-560 Gold Writer:Samsung SH-S223C Mouse:Razer Diamondback + Logitech MX 1100 Keyboard:Logitech Cordless Desktop Wave Pro
- bubanek
- Středně pokročilý

Podle příběhu dostaneš výcvik pro powerarmor až v "The Citadel" a tam se dostaneš až v průběhu děje hry.
A nejlepší zbraň je imo Alien Blaster. Zabiješ tím všechno, většinou na 1 ránu. Problém je v tom, že se rychle ničí a máš do ní jenom 370 nábojů.
Nejlepší zbraň hromadného ničení je MIRV.
A nejlepší zbraň je imo Alien Blaster. Zabiješ tím všechno, většinou na 1 ránu. Problém je v tom, že se rychle ničí a máš do ní jenom 370 nábojů.
Nejlepší zbraň hromadného ničení je MIRV.
- CyberDeath
- Začátečník

Reptile : Vsechny odpovedi jsou jiz zde odpovezeny na zbytek existuje specialni web www.madbrahmin.cz popripade fallout wiki na http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_Wiki
Jinak energozbroj se muzes naucit i pokud by si vlastnil prvni DLC Operation Achnoarge (nebo jak se to pise)
Ucinost zbrani se vztahuje na to jake v nich mas zkusenosti pokud mas u plazmapusky jen 20bodu a u strelnych zbrani 60bodu tak je jasne ze ta cinska puska bude lepsi
Jinak energozbroj se muzes naucit i pokud by si vlastnil prvni DLC Operation Achnoarge (nebo jak se to pise)
Ucinost zbrani se vztahuje na to jake v nich mas zkusenosti pokud mas u plazmapusky jen 20bodu a u strelnych zbrani 60bodu tak je jasne ze ta cinska puska bude lepsi
PC - R9 7945HX, BD795i SE, 2x48GB 5600 CL46, Kolink Rocket Heavy Vented, 2TB PM9A1, 2TB XG7000, Pulse RX7900GRE, ROG LOKI 1000W
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
- Reptile
- Začátečník

to vůbec nechápu - ale to neva... (jako je mi jasný že to nějakej mod...ale kvůli ty zbroji se s tim patlat nebudu..CyberDeath píše: Jinak energozbroj se muzes naucit i pokud by si vlastnil prvni DLC Operation Achnoarge (nebo jak se to pise)
s těma zbraněma mi to pak docvaklo - když sem viděl ty čísla u sebe
a proč nejdou zbraně opravit na víc než 54%?
CPU:Intel Core i5 2500k @ 4,7GHz - 1,27V Cooler:Thermalright Silver Arrow MB:Asus P8P67 B3 RAM:4x4GB Kingston HyperX 1600Mhz GPU: MSI Radeon RX 5600 XT MECH OC 1820/1780 HDD:Samsung SSD 840 EVO 120GB, Samsung 1TB, Samsung 1,5TB, Seagate 2TB, Seagate 4TB Case:Thermaltake VH8000BWS Armor+ Mx PSU:Seasonic X-560 Gold Writer:Samsung SH-S223C Mouse:Razer Diamondback + Logitech MX 1100 Keyboard:Logitech Cordless Desktop Wave Pro
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Záleží na tom, kolik bodů máš v repair (opravování) skillu.Reptile píše:a proč nejdou zbraně opravit na víc než 54%?