Co si myslíte o dnešním článku Radka Hulána

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Co si myslíte o dnešním článku Radka Hulána

Příspěvek od Bathory »

Aliene, už se nad sebou vážně zamysli. Tys byl ten, kdo si napřed vzal do "úst" redakci... ačkoliv jak sám správně píšeš, téma je o článku RH. Jestli sis nevšiml, my tě nekritizujeme za tvůj názor na jeho článek, ale za to, že vyjadřuješ mimo téma o něčem, čemu vůbec nerozumíš...
Bathory
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

Já toho pana Hulána vůbec neznal, jen jsem občas narazil na nějaký negativní názor na jeho osobu jsem si říkal, kdo to jako sakra je, ňákej guru nebo co ne?

Domnívám se ale, že jeho znalosti a dovednosti pro PCTuning jsou žádné, nulové, pokud jak sám píše přešel pro hraní na XBOX, co vůbec může nabídnout.

Podle mě je to normální vývojář/programátor co se snaží bejt zajímavej.

//Bathory - promazáno
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

mokrejbandita píše:Takový Radek Hulán má aspoň úroveň, narozdíl od tebe.
Kam ten svet speje.. jestli takhle uvazuje uz cela redakce, nema myslim smysl dale ani o RH diskutovat..
Ostatne.. zumpa se z konkretniho uhlu pohledu da take nazvat koupeli.. :D
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

mě se libí jak za celou x-letou historii PCT vyjde 1 (slovy jeden) kontroverzní článek, a půlka komentujících najednou zjistila že PCT je bulvár a už ho nebude nikdy číst :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ignorelist: kremrole a dezoláti
aliencz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aliencz »

zombux píše:mě se libí jak za celou x-letou historii PCT vyjde 1 (slovy jeden) kontroverzní článek, a půlka komentujících najednou zjistila že PCT je bulvár a už ho nebude nikdy číst :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kéž by to bylo tak, jak popisuješ. Bohužel kontrovezní blbiny a "úctyhodné" komentáře jsou tam velmi časté už od dob pravěku a pořád to trvá. RH Máchův Máj byl jen pomyslnou třešničkou v poslední době.
mokrejbandita píše: //Doslova jsi nařkl a urazil lidi, kteří se tomu věnují, a věř že to nedělají pro sebe, toť názor. Novinky nedělám, zase špatně. A ano mám, mě se ten článek líbil a styl psaní Hulána mám rád, tečka.
Nařkl a urazil? Tak to jsem měl ale pravdu !!! A pokud se ti ten článek líbil, tak jsi měl s tím začít a ne psát rovnou, jak jsem krutým způsobem znemožnil redakci :-) Mě se zase protivil a s ním všichni, kteří s klidem dovolili jeho zveřejnění mimo blog. Nechápu, co na tom nechápeš, jsi přece od fochu. V tomhle vlákně je stovka reakcí na tento článek a moc potlesku tu tedy není. Přesto jsem si nedovolil ani v jednom případě někomu z users psát, že jeho názor někoho uráží, je nesprávný a td. napsal jsem jen a pouze vlastní obecný názor na celou souvislost. Tečka.
Naposledy upravil(a) aliencz dne pát 30. led 2009, 07:32, celkem upraveno 1 x.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

aliencz píše:Bohužel kontrovezní blbiny a "úctyhodné" komentáře jsou tam velmi časté už od dob pravěku a pořád to trvá. RH Máchův Máj byl jen pomyslnou třešničkou v poslední době.
Poslední doba znamená co? 3-6 měsíců zpětně? Můžeš sem postnout alespoň 3-4 recenze nebo články, které považuješ za kontroverzní blbiny?
aliencz píše:Nařkl a urazil? Tak to jsem měl ale pravdu !!! A pokud se ti ten článek líbil, tak jsi měl s tím začít a ne psát rovnou, jak jsem krutým způsobem znemožnil redakci
Nazval jsi redakci PCT sebrankou, tak by bylo dobré svoje slova něčím doložit a neříkej mi, že za to může "jeden" mizerný článek. Jestli to nevíš, tak redakce se skládá z více než 20 lidí... kolik z nich myslíš, že přišlo s tím článkem do styku před vydáním (nebo vůbec vědělo, že vyjde) a mohlo ho ovlivnit? Proč shazuješ práci ostatních redaktorů, kteří s tím nemají nic společného?

//Bathory - promazáno, osobní problémy řešte po SZ, tohle není místo pro flame
Bathory
Fofrer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fofrer »

jak stari manzele...

Uz toho Hulana nereste - je to za nami - doufejme definitivne.
smoula
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od smoula »

Osobně se mi tento článek libil,avšak autor se zde jistým způsobem chlubí(GTX 280,hromady RAM pamětí)ale tohoto nepřímého chlubení se dopouští každý téměř každý kdo má svůj počítač v podpise.Je ale zajímavé jak si lidé dokáží pohádat kvůli blbému článku viz.OBR versus Mirek Jahoda(ti se opravdu hádali jak dva malí caparti na písku,můj hrad z písku je lepší,né můj-samozřejmně že se ani jednoho tímto nechci dotknout,oba píší dobře,pouze konstatuji vzniklou situaci)Hulán vs jeho odpůrci.Jak kdyby ti odpůrci nemohli zapomenout na jeho výroky,vždyt život je o odpuštění.
facility
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od facility »

smoula píše:Osobně se mi tento článek libil,avšak autor se zde jistým způsobem chlubí(GTX 280,hromady RAM pamětí)ale tohoto nepřímého chlubení se dopouští každý téměř každý kdo má svůj počítač v podpise.
:roll: Ja teda nikomu nezavidim :D a co sa tyka podpisu "Odpust" :lol: :P
Abit IP35 pro , e2180@ 3 Ghz, 6GB A-DATA 800MHz @900Mhz, Asus 8800GT 512 MB,Barracuda 11. 500GB,WD 640GB,Noctua NH-U12F,Coollaboratory Liquid Pro,Corsair VX550W,Cooler Master CM690,Win XP SP3 NASA2 & Vista Ultimate 64bit Corporate Edition *Nejen hacking *Andreas Claus Rychlokurz finanční krize *Dolezite.sk *Cosmos Club * Global Economic Dictatorship
smoula
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od smoula »

Ja taky takovým lidem nazávidím,hlavně jejich poplatky za elektriku,teda jestli nemájí tak půl mega v CEZu aby si ji zaplatili z divedent.
raym0n
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od raym0n »

jsem jeste mlade strevo, ale tak nejak vse o IT zkousim procitat jiz od doby, kdy jeste byl Michal HWolf Rybka v redakci score a k clanku - myslim si, ze RH mel mozna dobry umysl, ale nespracoval ho kvalitne, tema je samo o sobe kontroverzni, neni treba to hnat do takovychto protirecicich si extremu, nevim, jestli to bylo takto podano schvalne, ale nelibilo se mi to, v podstate jsem chtel prestat uz po prvni strance, ale pak jsem si rekl, ze bych to mel docist snad z principu, ne ze bych mel averzi vuci autorovi, ale necetlo se mi to proste dobre...

napr. obr (jako ctenar jsem u nej zaznamenal skvely vyvoj k lepsimu), at se chova jak chce a drive byl jakkoliv zaujaty, tak jeho clanky byly vzdy ctive.
timemachine in Cooler Master ATCS 840: Intel Core i5-2500K, ASUS Maximus V GENE - Intel Z77, Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL10 Ballistix Sport Series, GIGABYTE GTX 660 Ti OC 2GB 1032/6008[MHz], Kingston HyperX 3K SATA III - 120GB, Corsair HX750 - 750W.
smoula
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od smoula »

Bude to sice dost mimo mísu ale přece zde vložím úryvek z webu Rádi Hulána:Jak poznáte debila? Pořvává, rudne, naparuje se, pomlouvá, ale to je vlastně všechno co umí. Není nic schopen ukázat z vlastní produkce, zato má "plnou hubu keců" (a většinou má i malý penis, což vás ale nemusí tolik zajímat). Pokud si jej najmete, začne najednou mluvit o tom, jak je to vše vlastně složité, jak je on ale dobrý, jak to "zítra" bude, ale v ruce stále nebudute mít vůbec nic. Na zkažené zakázce proděláte několik set tisíc Kč.

Přátelé,kamarádi ja jsem byl rád že jsem se nepomočil smíchy.Vlasta Burian stále žije jen si změnil identitu a kapánek omlád.Věřte tomu nebo ne,ale je to jasné jak facka.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Obrázek
(nevím jestli to je fake, možná jo možná ne)
ignorelist: kremrole a dezoláti
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

zombux: :up:
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
smoula
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od smoula »

V žadným případě do Fake není.
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

DRSNÝÝÝ :lol:
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
D00M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D00M »

:mrgreen:
tímhle potěším cyklodiskuzáky, po aféře Schwalbe jim to jistě udělá radost
mrtvola: A64 x2 3800+ (Toledo E6) | Arctic Cooling Freezer 64 Pro | Asus A8R-MVP (xPress 1600) | 4x 1GB Kingston DDR-400 | Leadtek GF 8600 GT | Accelero S1 | LG GSA 4163B (pude z domu)
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM

Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“