TV karta Hauppauge WinTV-HVR 1100

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
halmosmi
Začátečník
Začátečník

TV karta Hauppauge WinTV-HVR 1100

Příspěvek od halmosmi »

Zdravím,potreboval by som poradiť s touto kartou.Nainštaloval som ju do môjho Pc,nevypisuje žiaden hardwerovy problem aj inštalácia prebehla v poriadku a nedá sa mi nič naladiť,horkoťažko jeden kanal Tv JOJ aj to je vo veľmi zlej kvalite.Použil som origoš softwer ,čo bol k nej dodaný.Neviete mi niekto poradiť s touto kartou ako ju spojazdniť,alebo môže byť že je zlá?Signal som bral z UPC rozvodu,ale nedá sa mi naladiť nič ani na terestrialne vysielanie.Taktiež ani rádio ,snaď jednu stanicu.Ak máte niekto skusenosť s touto kartou poradte.Dík za každu radu.
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: TV karta Hauppauge WinTV-HVR 1100

Příspěvek od myom »

digital od UPC nenaladis, ten je kodovany. naladis akorat analog a nevim, jestli ho u vas jeste upc po kabelu prenasi...
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
halmosmi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od halmosmi »

A terestrial by sa mal dať naladiť na vnútornú anténu?
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

nekomu to jde, nekomu ne... ja s tim mam doma celkem problem a antenu musim vyhodit ven. musis zkusit. ale jinak to samozrejme jde. je to hybridni karta, ktera ma digitalni tuner.
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
jirid
Nováček
Nováček

Příspěvek od jirid »

Pokud však jde o analogové vysílání, trápil jsem se nyní z rozchozením hvr-1100 LP (low profile), kterou jsem získal z druhé ruky. Vyzkoušel jsem množství softwarů od Hauppauge (WinTv2000, WinTv7) až jsem to bezchybně rozchodil na softwaru nova-hvr-cd46b.exe ze supportu na www. hauppauge.de (http://www.hauppauge.de/de/site/support ... ybrid.html). Jde o WinTv6 a je přizpůsobená ve volbě pro Českou republiku i na zvukovou normu PAL-BDGHIK, tedy se správným zvukem analogového vysílání české i slovenské televize... Třeba to půjde i pro digitální vysílání (to zatím však nemám)... :D
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“