Dotaz k "Po spuštění"
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Dotaz k "Po spuštění"
Zdravim, nevim, jestli nazev tematu odpovida presne memu dotazu, ale vic by se tam toho moc neveslo. Takze k dotazu
Jde nejak udelat, aby se mi po spusteni PC a naslednem prihlaseni spustil program treba s pulminutovym spozdenim? Jde mi o to, ze mam konflikt mezi speedfan x ATT x nod32. Obcas se mi stane, ze system hned po startu vytuhne - pri nacitani nod-u. udela to treba jen 1 z 20ti spusteni, ale udela. Pred tydnem jsem delal format, takze zasvineny to nebude a kdyz jsem mel jen nod, bez nainstalovanyho SF a ATT, tak mi to slo v pohode. Je to sice malickost, ale radeji bych se toho zbavil
predem dekuji za jakoukoliv odpoved 
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
Re: Dotaz k "Po spuštění"
Namísto zástupce v "Po spuštění" vytvoř patřičnou úlohu nebo úlohy v Plánovači úloh, tam lze zpoždění nastavit. Pokud bys přesto trval na zástupci v Po spuštění, šlo by to udělat jednoduchým dávkovým souborem, kde bys vymyslel "práci" na stanovenou dobu (ping apod.) a až pak by byl onen příkaz... jen mi tohle řešení přijde jako zvěrstvo
silně doporučuji ten plánovač 
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jojo, po odeslani prispevku jsem v planovaci nasel jen moznost spozdeni v minutach a k tomu jeste pri necinnosti... takze jsem to na tvuj popud prohledal vice a je to tak, v Aktivacni signaly/upravit je moznost spozdeni ulohy
takze to je presne ono, co jsem hledal
mockrat dekuji za radu
mej se 
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- VasekB
- Začátečník

-
udelej si batak, kde bude:
:: program1
c:\cesta\program1.exe
:: pause 10 sec
ping -n 10 -l 1 127.0.0.1
:: program2
c:\cesta\program2.exe
:: program1
c:\cesta\program1.exe
:: pause 10 sec
ping -n 10 -l 1 127.0.0.1
:: program2
c:\cesta\program2.exe
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
dik za dalsi tip, ale prijde mi to docela krkolomny
radeji zustanu u toho, co jsem nastavil jiz v Planovaci uloh