Místo na disku
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- bmn
- Nováček

-
Místo na disku
zdravím...vím že to bude znít blbě a že si budete říkat co to je za pako ale mám pocit že mi nějak mizí místo na disku víc než je zdrávo ... tedkom jsem rozbaloval velký soubor tak jsem měl zhruba 12GB ještě volných ... jak jsem to všechno udělal tak jsem si data přetáhl na druhý disk a vše smazal ale mám tam pouze necelých 7GB tak netuším kde se mi těch zhruba 5GB ztratilo ... jedinné co mě napadá je že při rozbalování mi to asi v 50% hodilo chybu a rozbalování se zrušilo tak jedině že by někde v systému byl uložený ten necelý rozbalený soubor a ten by zabíral to místo ... existuje nějaká složka kde si systém ukládá věci se kterýma pracuje a je možné že by to potom zapoměl smazat ... ??? ...
- Stano K.
- Středně pokročilý

Re: Místo na disku
Zvyčajne sa ukladajú veci aj do Temp-u. Skús prečistiť sys pomocou programu CCleaner, ten ti dokáže celkom pekne prečistiť ako registre tak aj rôzne dočasné súbory či priečinky ( pozor vyprázdňuje aj kôš).
- James.Sniper
- Začátečník

-
Jo těch složek v systému existuje hafo.
C:\Windows\Temp
C:\Documents and Settings\"username"\Local Settings\Temp
To jen tak pro začátek. Koukni do nich. (další složky můžou doplnit ostatní)
C:\Windows\Temp
C:\Documents and Settings\"username"\Local Settings\Temp
To jen tak pro začátek. Koukni do nich. (další složky můžou doplnit ostatní)
- Stano K.
- Středně pokročilý

Ale taktiež podobe dočasné súbory vytvárajú aj prehliadače, napr google v tom akceleruje.
- bmn
- Nováček

-
tak tedkom jsem si stáhl ten CCleaner a vyčistil mi skoro 1GB souborů ... ale i tak si nejsem jistý že to je vše ... ale i to 1G je dobrý ... lepší než nic