Myslím si, že nebude zdaleka sám, kdo už "vlastní" z podsvětí RTM...LiveBomb píše:Hrebicek primo na hlavicku.durod píše:Tu zvukovku si take ukrad?
Takto bych to zase nehrotil.
Moderátor: Loki5567

Myslím si, že nebude zdaleka sám, kdo už "vlastní" z podsvětí RTM...LiveBomb píše:Hrebicek primo na hlavicku.durod píše:Tu zvukovku si take ukrad?

absurdní komunismusLiqid píše:Tohle je celkem zajimava zprava http://technet.idnes.cz/prekvapeni-wind ... ftware_vse

zkus přeinstalovat ovladače na grafiku....LordSisken píše:mam sestaveni 7229 a normalne mi zmizelo prostredi aero...ted mam schema to nejzakladnejsi bile...a v nabydce nejsou vubec zadne...virem to neni prohledaval jsem to nodem i spybotem

Kód: Vybrat vše
http://technet.idnes.cz/na-internet-unikl-klic-k-aktivaci-windows-7-kazdy-je-tak-muze-mit-zdarma-1m1-/software.asp?c=A090729_200638_software_vse

většina uživatelů, kteří ví že to jde přepnout... a ano, pro pokročilejšího uživatele to je opravdu neskutečná demence kterou u sebe okamžitě vypínámSurgical píše:Že by nešlo automatické stahování a instalaci aktualizací přepnout do režimu stahovat ale instalovat až na požádání? (Tak jak to ostatně má nastaveno asi většina uživatelů, nebo ne?)

Sory, ale takto je to v defaultním nastavení a já nejsem povinen něco VĚDĚT.zombux píše:většina uživatelů, kteří ví že to jde přepnout...

to je stejná hovadina jako "já nejsem povinen vědět že počítač se vypíná přes Start-vypnout a ne vyrváním kabelu ze zásuvky". prostě ten systém jednou používáš takže holt musíš chápat jak funguje. jestli se ti to nelíbí, nikdo ti nebrání přejít na jiný OS.bonavox píše:Sory, ale takto je to v defaultním nastavení a já nejsem povinen něco VĚDĚT.
Je to stupidita autorů.

já se nehádám, demence to opravdu je. na druhou stranu, jak jinak chcete donutit BFU aby si včas aktualizoval systém... typický BFU jakékoli otravující dialogy prostě zavře a nechce se tím vůbec zabývat, případně dotazy týkající se aktualizací stornuje, protože má strach. profík si tohle nastaví sám a nemá s tím problém, BFU to holt jednou za měsíc přežije.Mr.Nigga píše:zombux má pravdu, ale stejně je to demence. Visty mi takhle dokonce probouzely notebook ve 3 ráno, aby nainstalovaly aktualizace a ten potom běžel dokud se nevybila baterkaChvíli mi trvalo než jsem objevil viníka

Pokud používáš nějaké 64-bitové programy (nebo třeba jen jeden, ale pro tebe významný), použij 64-bitový OS.Battlefield píše:Mám docela zásadní dotaz, plánuji Windows 7 na svůj PC a popisu a na netbook Asus 1OOOHE, jen nevím, jestli 32 či 64bit verzi, co by jste mi v současné době doporučili?