Toto jsem kupoval brachovi k Vanocum, ale zadnou chybu to nevyhazuje. Jinak ta hra uz ma, myslim, patch integrovany v sobe.MichiGen píše:Dnes mi prisla Mafia od cenegy, teda tato
Vzdy pri vypinani hry mi vyhodi error, v detailoch s ciselnym kodom 0xc0000005, neviete v com moze byt problem? Patch sa mi nechce nainstalovat ,pricinou je vraj to ze ju instalator nenasiel v reigstroch, mam podozrenie ze prave preto ze je to od cenegy "kolekce klasiky" a mohol by tam byt nejaky rozdiel.Skusil som dat aj RAMky na povodnych 800MHz CL4-4-4-12 a 2,1V, a nainstaloval hru znova a robi to i tak.
Mafia
Moderátor: Baneshee
- WoiTa
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
to Michigen: kde jsi si jí objednával? chci jednu koupit pro kámoše a na xzone.cz maj vyprodáno
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
- Thellwin
- Administrátor

Tady píšou skladem - http://www.levne-hry.cz/pc-hry/akcni/-/ ... 16716.html
Goldnoob team proud member!
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
díky moc,sem zvědavej jak to půjdeThellwin píše:Tady píšou skladem - http://www.levne-hry.cz/pc-hry/akcni/-/ ... 16716.html
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No nic, uvidim, ak to ta hra bude robit iba pri vypinani tak mi to nevadi, hlavne je aby nespadla pocas hrania. Mimochodom kupil som ju z Brloh.sk tiez som ju nikde nemohol najst 
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- Jája
- Středně pokročilý

Já mám taky verzi KK a nic takového mi to nedělá. Hra už je v poslední verzi 1.2, takže patch nepotřebuje.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
- jcdenton12
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
poznamMichiGen píše:No nic, uvidim, ak to ta hra bude robit iba pri vypinani tak mi to nevadi, hlavne je aby nespadla pocas hrania. Mimochodom kupil som ju z Brloh.sk tiez som ju nikde nemohol najst
na starom kompe NP(celer 466, voodoo3 2000 16MB, 64MB RAM)
na novom kompe chyba iba pri vypinani
neriesil som to
...
- DoomCZE
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mam problem v teto hre, nejede dabing, vsechny ostatni zvuky jedou skvele, je to na starym PC kde se menila deska a od te doby to nejde tak me napadlo ze to muze byt tim ale nejsem si jisty, je to deska AsRock P4i65G, neznate nekdo reseni?
jinak zbytek sestavy:
CPU: P4 2.0GHz box
VGA: Leadtek GF6600
RAM: 512MB A-Data 400Mhz + 256 Samsung 266MHz
jinak zbytek sestavy:
CPU: P4 2.0GHz box
VGA: Leadtek GF6600
RAM: 512MB A-Data 400Mhz + 256 Samsung 266MHz
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nemas windowsy osekany o nejaky zakladni kodeky?
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- DoomCZE
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- J X P
- Středně pokročilý

mate nekdo zkusenosti s modifikovanim teto hry ? nejake tipy, doporuceni ... 
Edit: jeste jedna vec. na novem PC jsem zjistil problemy pri prehravani zvuku. zatim se zda, ze to je pouze v intro souborech (avi, bik), ale kdovi co to muze jeste delat. rozhodne se mi nelibi, ze dojde pri spusteni k padu a zvuk hraje zase az po reinstalaci indeo kodeku.
obvykle figle jako jsou stazeni HW akcelerace a ovladace k reseni nevedly ani zapnuti SW mixovani. premyslim, co zkusit dale ...
Edit: jeste jedna vec. na novem PC jsem zjistil problemy pri prehravani zvuku. zatim se zda, ze to je pouze v intro souborech (avi, bik), ale kdovi co to muze jeste delat. rozhodne se mi nelibi, ze dojde pri spusteni k padu a zvuk hraje zase az po reinstalaci indeo kodeku.
obvykle figle jako jsou stazeni HW akcelerace a ovladace k reseni nevedly ani zapnuti SW mixovani. premyslim, co zkusit dale ...
---
- Thellwin
- Administrátor

Making of Mafia ... kdo neměl před časem možnost si přečíst článek ve Skóre, může to napravit teď - http://www.modrak.cz/template.php?lang= ... nek&id=690
Goldnoob team proud member!
- Ollie
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- HĘŁŁĘR
- Začátečník

Re: MAFIA
je to SUPER gameska.
Hrál jsem lepší hry, tak jsem zvolil možnost 2., ale to není ostuda si myslím
Hra je prostě super, dabing geniální, grafika na tu dobu byla božárna a příběh byl prostě bomba. Přemýšlím o zopakování hry
Hrál jsem lepší hry, tak jsem zvolil možnost 2., ale to není ostuda si myslím
Hra je prostě super, dabing geniální, grafika na tu dobu byla božárna a příběh byl prostě bomba. Přemýšlím o zopakování hry
CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D ; Chladič CPU: ARCTIC Liquid Freezer III 360 Pro ;MB: GIGABYTE X870E AORUS ELITE X3D ; Operační paměť: G.SKILL 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5 NEO AMD EXPO ;Grafická karta: MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 3X 10G OC ; Zvuková karta: Sound Blaster Z ; Disky:(1)Samsung 970 EVO PLUS 1TB M.2, (2) SSD Kingston Now A400 480GB, (3) Samsung 960 EVO 250GB M.2, (4) HDD WD 1TB, (5) Seagate BarraCuda 2TB ;Zdroj: Corsair HX1200 80 PLUS Platinum ;OS: Win 11 Pro 64bit. ;Case: Fractal Design Define 7 XL Black - Dark TG ;Monitor: Asus ROG SWIFT PG278QR 27" + ASUS PG329Q LCD 32" ;Sluchátka: Sony WH-1000XM4
- r0nn!e
- Nováček

-
Ahoy, omlouvám se, že obnovuju takto starý thread, ale potřebuju pomoct. Popadla mě nostalgie a nainstaloval jsem bezvadnou Mafii.
Myslel jsem si že na této sestavě:
Gigabyte EP45 Extreme
Core 2 Quad Q9550
2x2GB Kingston HyperX 1066MHz CL 5-5-5-15
AMAZE ATi Radeon 4850 1GB
Hercules Gamesurround Fortissimo IV
Seagate Barracuda 500GB 7200.12
600W OCZ Extreme
půjde všecko jak po másle ale chyba lávky. V jakémkoliv rozlišení a na jakékoliv detaily FPS klesají v závislosti na scéně až k 10 FPS. To je asi to nejhorší co můžu zažít. Pak tu jsou další kosmetické chybky, jakože při vypnutí hry skočí chybová hláška s Neodesílat tlačidlem, nebo že mi hra hází BSOD, kterou ale já nevidím, protože mám vypnutou jednu ze systémovejch služeb, která to zobrazuje (možno bych to měl najít a zapnout, aspoň bych viděl asi příčinu, ale nemohu si vzpomenout jaká systémovka to je) no a tak podobně. Mám celou sestavu v základním nastavení, nepřetaktováno. Nechce se mi věřit, že když Crysis, ArmA II, Gothic 3 apd. mi jdou úplně s klidem na vysoké a nejvyšší detaily, tak 8 let stará Mafia se mi bude sekat na nejnižší....? Asi nekompatibilita? Mám Windows XP SP3...
Myslel jsem si že na této sestavě:
Gigabyte EP45 Extreme
Core 2 Quad Q9550
2x2GB Kingston HyperX 1066MHz CL 5-5-5-15
AMAZE ATi Radeon 4850 1GB
Hercules Gamesurround Fortissimo IV
Seagate Barracuda 500GB 7200.12
600W OCZ Extreme
půjde všecko jak po másle ale chyba lávky. V jakémkoliv rozlišení a na jakékoliv detaily FPS klesají v závislosti na scéně až k 10 FPS. To je asi to nejhorší co můžu zažít. Pak tu jsou další kosmetické chybky, jakože při vypnutí hry skočí chybová hláška s Neodesílat tlačidlem, nebo že mi hra hází BSOD, kterou ale já nevidím, protože mám vypnutou jednu ze systémovejch služeb, která to zobrazuje (možno bych to měl najít a zapnout, aspoň bych viděl asi příčinu, ale nemohu si vzpomenout jaká systémovka to je) no a tak podobně. Mám celou sestavu v základním nastavení, nepřetaktováno. Nechce se mi věřit, že když Crysis, ArmA II, Gothic 3 apd. mi jdou úplně s klidem na vysoké a nejvyšší detaily, tak 8 let stará Mafia se mi bude sekat na nejnižší....? Asi nekompatibilita? Mám Windows XP SP3...
- r0nn!e
- Nováček

-
No tak jsem to odškrtnul, tedy vypnul, každopádně když jsem včera narychlo rozdělal PC po dalším RR u Mafie, tak všecky komponenty kromě pamětí byly teplotně ok. Všechno +/- vlažný, ale paměti byly rozpálené tak, že se na nich nenechala nechat ruka. Paměti taky dokážou při přehřátí vyvolat restart?
Já jen, že to nakonec nemusela být ani BSOD, ale čistej restart z přehřátí? Ale jak je pak možný, že takovej Crysis jsem hrál 2+ hodiny v kuse bez nejmenšího problému? A hlavně proč se ta Mafia tak nechutně seká? Včera celej útěk po misi Kněz to jelo v plném městě na nějakejc 13 FPS!!! Nemůže to bejt špatnou prací těch pamětí? Že špatně ukládaj město a pořád se to dokola načítá? Někdy mi to tak připadá?
Včera jsem jel MemTest x86, nechal jsem to jeden okruh, asi 30 minut nebo kolik to jelo, bez jediný chybky, pak jsem se začal hrabat v tý konfiguraci MemTestu a spustil jsem něco jinýho na otestovaní, a nejen že to zamrzlo, ale ještě než to zamrzlo tak to vyjelo asi 1726 chyb.... errors.... any idea?
Já jen, že to nakonec nemusela být ani BSOD, ale čistej restart z přehřátí? Ale jak je pak možný, že takovej Crysis jsem hrál 2+ hodiny v kuse bez nejmenšího problému? A hlavně proč se ta Mafia tak nechutně seká? Včera celej útěk po misi Kněz to jelo v plném městě na nějakejc 13 FPS!!! Nemůže to bejt špatnou prací těch pamětí? Že špatně ukládaj město a pořád se to dokola načítá? Někdy mi to tak připadá?
Včera jsem jel MemTest x86, nechal jsem to jeden okruh, asi 30 minut nebo kolik to jelo, bez jediný chybky, pak jsem se začal hrabat v tý konfiguraci MemTestu a spustil jsem něco jinýho na otestovaní, a nejen že to zamrzlo, ale ještě než to zamrzlo tak to vyjelo asi 1726 chyb.... errors.... any idea?
- r0nn!e
- Nováček

-
Bezva, vypnutím EAX jsem docílil rapidního zvýšení FPS... zhruba o 2-10 v závislosti na scéně... bída bída... takže v centru města mám už skvělých 10-20FPS... geniální... ještě asi budu muset taktnout procák a grafiku aby to šlapalo :/
Zkoušel jsem nejmenší detaily, nastavení grafiky na nejvyšší výkon při 1024x768 a FPS se taky zvedly. Ale vypadalo to jak pytel ho*en.
Asi půjde o nekompatibilitu buď s Windows a nebo s grafikou. A nebo oboje...
Zkoušel jsem nejmenší detaily, nastavení grafiky na nejvyšší výkon při 1024x768 a FPS se taky zvedly. Ale vypadalo to jak pytel ho*en.
Asi půjde o nekompatibilitu buď s Windows a nebo s grafikou. A nebo oboje...
- Thellwin
- Administrátor

- r0nn!e
- Nováček

-
Oki, jdu to prubnout.
EDIT: OK, další pokrok. Minimální FPS už nebyly 10 nebo 12, nýbrž 14FPS, při stažení jezdce HW akcelerace na minimum. Tak třeba kdybych tu zvukovku zahodil, vypnul zvuk v Mafii a ještě vypnul repráky, tak možno by to bylo i plynulý.
Ne teď vážně. Nemůže dělat bordel to integrované HD Audio na ATi kartě? Popřípadě zakázanej Azalia codec nebo-li integrovaná zvukovka na desce?
EDIT: OK, další pokrok. Minimální FPS už nebyly 10 nebo 12, nýbrž 14FPS, při stažení jezdce HW akcelerace na minimum. Tak třeba kdybych tu zvukovku zahodil, vypnul zvuk v Mafii a ještě vypnul repráky, tak možno by to bylo i plynulý.
Ne teď vážně. Nemůže dělat bordel to integrované HD Audio na ATi kartě? Popřípadě zakázanej Azalia codec nebo-li integrovaná zvukovka na desce?