Vyběr mobilního telefonu do 4000

Mobilní telefony, PDA a MDA zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Mobilni telefon okolo 4000Kc

Příspěvek od IkE Blaster »

Myslis? No nebudu resit, kazdopadne mrknete na stari topicu :-D
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

SE C702 vs. T-Mobile G1

Příspěvek od HentaiRush »

Zdravím, musím se do zítra rozhodnout, kterej z těchto mobilů chci ke smlouvě u T-Mobile (ostatní jsem vyloučil díky ceně nad 2500,-)), a nemohu se rozhodnout..

SE C702 je klasická konstrukce, klasickej SE..

T-Mobile G1 je zase GooglePhone, ale zase nižší cenu mi dokopává ke koupi netu (249,- nejlevnější), aby fungoval uplně..

Vůbec se nemohu rozhodnout jakej, oba mají svoje pulsy i mínusy.. Je tu někdo kdo měl možnost je subjektivně porovnat, ikdyž jde relativně o uplně jinou třídu? Případně, zda-li tu někdo nemá G1 či C702?

Díky
Wannabe dickface... :]
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: SE C702 vs. T-Mobile G1

Příspěvek od Don Martinez »

U tý G1 neomezený data v mobilu opravdu potřebuješ, bez nich je ten telefon třetinovej... Jak píšeš jde o úplně odlišný telefony, takže radit bude v tomhle složitý - jde hlavně o to, co chceš: využiješ otevřenej operační systém, QWERTY klávesnici nebo radši lepší foťák a klasickej hloupej telefon?
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Nakonec jsem se rozhodl pro tu G1, vezmu jí bez netu, ten se případně dokoupí..
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Ještě otázečka..

Je v cenové hladině kolem 4500,- možnost sehnat podobné zařízení, né-li lepší?
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Nemáš to lepší vzít rovnou z netem? S dražším tarifem by byl levnější telefon ne?
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Ale jo, jenže já si to neplatím.. :)
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

Za tu cenu fakt asi nic lepšího neseženeš :)

Když se ti chce tahat takový pádlo, tak proč ne, pak dej vědět nějaký zkušenosti :wink:
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

O pádle by se dalo diskutovat.. Je stejně tlustej jako k750i, ale je širší a delší, obrovskej display, dobrej system, GPS, kompas, synchronizace s Google službama.. jsem spokojenej..
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

Jak jsi s tím telefonem zatím spokojený? Co mě hlavně zajímá je, jestli umí synchronizaci s Outlookem přes kabel, WiFi či Bluetooth? Někde jsem četl, že synchro jde jen s Google účtem na gmailu, ale přijde mi to jako hloupost
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

Ne, přes kabel to nejde. Co jsem vyčetl, tak umí pouze bezdrátovou synchronizaci s google službami, které se dají následně synchronizovat s outlookem (na to jsou i nějaké prográmky), takže je to trošku komplikované

Docela zvláštní, sync s outlookem umí i iphone... :D
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Tuším, že nějáká aplikace pro sync s outlookem je, jestli přes kabel to nevím.. to myslím že ne.. vše jede přes wifi nebo mobilní net..

Jinak Sync s Gmailem (a jeho dalšíma službama, kalendářem atd atd atd) je výborná.. synchronizuje to i telefoní čísla, takže se člověk nebojí když přijde o mobil.. Jinak samozřejmě lze nastavit sync pro jakejkoliv exchange server..
tx3rf
Začátečník
Začátečník

novej/bazarovej telefon, rada

Příspěvek od tx3rf »

zdravim, jelikož sem ztratil omylem svoji w910i tak shánim jakejkoliv mobil

mám jedinej opravdovej požadavek, aby z něj šel udělat modem k notebooku + bluetooth

barevnej display snad samozřejmostí
paměťovku nepotřebuju
foťák taky ne
musí umět telefonovat a posílat smsky, zároveň chci aby nějak vypadal + čim užší, tim lepší, preferuju slidery a klasický konstrukce :)

do oka mi padla nokia 5000, ale ta neumí modemovat

co doporučujete?
Stricekfido
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: novej/bazarovej telefon, rada

Příspěvek od Stricekfido »

a co treba nokii 6300 ty jsou ted celkem za levno,ma to sice vic funkci nez potrebujes ale ty se obcas hodej ne?

a nebo nejakou motorolu..treba KRZR K1 ted je zrovna na mobilmanii v bazaru
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

6300 sem vyřadil už na začátku výběru, nelíbí se mi, jak je masová, má ji fakt každej a v rodině už by byla třetí :) nic pro mě

možná si seženu starší nokii 7610, která sice neni úzká, ale je to šílená stylovka a můj doposud nesplněnej sen :) šíleně moc sem ji jednu dobu chtěl a známá ji měla hned po uvedení na trh, teď se jí v bezvadnym stavu válí v šupleti :-)

k motorole, mám k nim nějakej odpor :-/ raději bych vybíral mezi nokiema, SE a samsungama :-)
Stricekfido
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stricekfido »

no ja jsme si to myslel ze nebudes chtit 6300 je to hroznej telefon.ale ted jsou vcelku hezky ty supernova nokie,ale to je spis pro zensky.A ta 7610 to je spis o individualnim pohledu,me to prijde hrozny :D a nebo me napada nejakej vysouvak od SE,tech je taky mraky a funkce maji vesmes stejne

jeste me napada ten telefon vodafone,vcera sem na nej koukal unas a docela povedenej desing
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

já měl w910i, fakt super mobil, vyhovoval mi po všech stránkách, ale ztratil sem ho :-/ a ta 7610, prostě srdcovka :oops: zase když už bych kupoval slider, tak nechci menší displaye, než měla ta w910i, ten byl fajn :-) supernova se mi líbí 7210 a 7310, 7210 sem viděl naživo a vypadá fakt hezky :-)
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

takžeeeeeeeeeeee.. 7610, ač je to stylovka a sen se ruší, protože nemá edge a na gprs nehodlám umírat.. kámoš mi nabídl nokii e50, kterou používal necelej měsíc a je ve výbornym stavu (mám vyzkoušeno a okoukáno) za tisíc, ta splňuje všechno i nad rámec.. word atp, za kterej sem neskutečně rád :-)

cenovka symbolická: 500,- s veškerym příslušenstvim :-)
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Pomoc s výběrem mobilu do 4000,-

Příspěvek od arxeiss »

Prosím o radu. Chci nový mobil v ceně do 4000,- Měl jsem SE a pokud by byl i další SE, byl bych rád, zůstala mi 2GB M2 pamět. Mobil používám jako mp3 přehrávač. Dále jsem na něm měl chodil na internet, OperaMini a Jimm. Ale to je Java tak to už dnes mají skoro všude. Napište jaké by jste si do této cenové kategorie kopili, a já si pak nějaký vyberu.

Můžete i připsat nějaký dobrý kamenný obchod v Ově nebo F-M nebo e-shop.
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
B.E.N.D.E.R.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Pomoc s výběrem mobilu do 4000,-

Příspěvek od B.E.N.D.E.R. »

Nokia 6303.

Od SE nevím, už se dlouho neorientuju v jejich telefonech. (Za mě je u SE favorit C905, ale ten není do 4k.)
PC - CPU: Intel Core 2 Duo E8400 - MB: Gigabyte GA-G31M-S2L - RAM: Kingstom 4GB DDR2 800MHz CL5 - VGA: ASUS 3870 512MB DDR5 - HDD: SSD 128GB + HDD WD 1TB
MT - Apple iPhone 6S 128GB
Odpovědět

Zpět na „Mobilní telefony a PDA/MDA“