HTC Kaiser - zkušenosti, neoficiální ROM, tipy, triky

Mobilní telefony, PDA a MDA zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC Kaiser - zkušenosti, neoficiální ROM, tipy, triky

Příspěvek od OndraSter »

PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

jj, ten je tu uz tusim 4 den. romky z neho jeste nejsou, teda krome ofika.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Tak 23034 se mi docela zalíbil (a jahody taky), takže připravuju českou 23034 ROMku, první betascreeny: http://clip2net.com/clip/m12051/1251044 ... -215kb.png

Zbývá:
Sehnat co nejvíc aplikací v 0405 namísto 0409 (tj ta horší část)
vyčistit Start
lepší ikonu baterie do topbaru
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Vypadá dobře, pak sem hoď zase link.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

po dlouhodobych zkusenostech si myslim, ze lepsi bude 4 sloupcove menu a misto baterie nahodit batti. tri carky na ukazatel jsou nedostatecne a procenta si moc neuvedomite. zato cara pres cely displej je perfektni ukazatel stavu baterie.
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Ja pouzivam S2U2 a ukazatel stavu baterie mam pres celej displej. Tuhle volbu bych nechal na uzivateli.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Koncim s Corner serii.
Opet me vypekla kdyz jsem to nejmin potreboval.
Jel jsem domu z Prahy. Zastavil jsem se na pumpe pro piti. Pak jsem znova zapnul kaisera. Nahle ztratil 90% vykonu. Restarty nepomahali. Doslo to tak dalek, ze TT se pri pokusu navigovat zaseknul na miste, nesel spustit ani pruzkumnik atd.
Romku jsem pouzival asi mesic.
Jedna z predchozich verzi mi udelal to same. Take po mesici.
S touhle serii koncim.

Nahodil jsem novou romku od Shifu a mam z ni dost smisene pocity.
Bordel v ikonach (Tohle bylo na corneru reseno pekne)
Neco je rychle, neco se mi zda pomale.

Proste budu hledat novou poradnou romku.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Panoramatické pozadie v TouchFLO 3D iba pre VGA ver 2.1

Gen.Y Panorama Mod. odkaz na XDA

:inlove:
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

A to nás chceš naštvat nebo proč nám sem postuješ jen pro VGA? :D

Btw Ondro jak to vypadá s těmi novými buildy, chystáš něco?
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Ano, chystám, ale vytáhnout z původního český lang, který by fungoval znamená vytáhnout aj původní verze, na kterých funguje, takže teď zkouším na to jít z druhé strany - OEM z posledního českého WM6.1 a SYS 6.5 :)

Akorát platformrebuilder je tak dementně napsaný, že při sebemenší chybě spadne :cry: .

Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Bohužiaľ existuje to zatiaľ iba pre VGA :razz:
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek Koci »

Já se ho hlavně zbavil kvůli rychlosti, žádná WM 6.5 ROMka mi nevyhovovala, bylo to děs a utrpení. ...
alea iacta est
Sledujte PCTuning na Facebooku a Twitteru.
Obrázek Obrázek
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

OndraSter píše:Ano, chystám, ale vytáhnout z původního český lang, který by fungoval znamená vytáhnout aj původní verze, na kterých funguje, takže teď zkouším na to jít z druhé strany - OEM z posledního českého WM6.1 a SYS 6.5 :)

Akorát platformrebuilder je tak dementně napsaný, že při sebemenší chybě spadne :cry: .
Mě by teda v žádném případě angličnina nevadila, pokud co chceš ale táhnout směrem k "dokonalosti" tak se bránit nebudu :)
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

je něco na co bych se měl zaměřit a dát pozor při koupi bazarového Kaisera? a ještě jedna věc, pokud koupím Vario III, je kromě krytu stejný jako Kaiser? jde mi o to, že do něj nebudu dávat SIM od T-Mobile ale od O2, tak jestli tam není nějaká zrada... jestli změna na Kaisera obnáší jen flash ROM nebo jak? byl by někdo ochoten mi to obšírně vysvětlit? :mrgreen: díky
ignorelist: kremrole a dezoláti
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

zombux: vario je jen oznazeni od tmobile, je to normalni kaiser. sam to vario mam. pak to jenom odemknes a nahrajes novou rom. procti si zacatek tohodle threadu, nekde jsme to tam podrobneji rozepisovali i s navody.

pozor si snad neni davat na nic. mozna jenom vuli vyklopeneho displeje, jesli sam od sebe nepada a podobne.

\\tady to zacina http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... &start=180
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

aha, takže i veškerý příslušenství je identický, a liší se to kromě krytu jen jinou rom, která jde přeflashovat... sorry za stupidní dotazy, ale můj současnej telefon je starej vrak kterej nemá ještě ani Javu, takže se radši u všeho 3x zeptám...
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

v pohode. jo, ta romka co v tom je, je klasicka pocestena wwe (world wide english) hozena do ruzova a pekelne pomala :) . na ni se muzes akorat rozkoukat, kde co je, ale jinak je nepouzitelna.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

hm, já bych na růžovoučkej T-M stejně nemohl koukat (z více důvodů tu firmu vůbec nemusím), takže to stejně přeflashuju jen co to půjde. na xda jsem už koukal že mají návody na všechno možné, takže to asi zvládnu sám. přemejšlím co bych tak ještě měl vědět... jo mám simku starou snad 9 let, klasika předplacenka s tarifem O2 Fun. kaisera plánuju používat jako telefon a GPS, k netu se bude připojovat zásadně přes wifi - vzhledem k tomu že "mobilnímu internetu" dvakrát nevěřím a na tý předplacence tuplem ne, existuje rozumná možnost deaktivovat GPRS a podobné služby, tj aby mě to nějak nevypeklo a samo se to nepřipojovalo k netu když já nechci?

edit: ještě abych to upřesnil, mám telefon spíš na sms a jako přijímač hovorů, plus potřebuju občas navigaci, takže o paušálu určitě neuvažuju. současná útrata 50-200Kč za měsíc za telefon mi plně vyhovuje :mrgreen:
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Ano, dá, například pomocí Modaco NoData (malý prográmek, často bývá obsažený v ROMkách).

Odpovědět

Zpět na „Mobilní telefony a PDA/MDA“