Ďakujem
Diskuse o závodech, tipy co si zahrát
Moderátor: Baneshee
- RiCK
- Začátečník

Diskuse o závodech, tipy co si zahrát
V poslednom čase ma dosť chytila jazda za volantom (
) tj. závodná hra s možnosťou pohľadu poza volantu (včetne palubnej dosky atď.). Samozrejme aby aj to pofičilo na mojom stroji (ntb - viz. podpis), čiže staršieho dáta. Vedeli by ste mi dajakú odporúčať ?
Ďakujem
Ďakujem
Naposledy upravil(a) Thellwin dne pon 5. říj 2009, 10:08, celkem upraveno 1 x.
Důvod: upraven název
Důvod: upraven název
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Zivan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: H: Staršia závodná hra ?
Colin Mc Rally 2 
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
- Atapi
- Začátečník

- riXo
- Začátečník

Richard Burns Rally by ti snad mohlo ist.
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
- RiCK
- Začátečník

Ďakujem za rýchle odpovede, lenže sú to samé rally
mal som na mysli dajaké okruhy ala Toca Race Driver alebo dačo podobné ...
RBR mi na starom kompu (2,6GHz. Celer, 1,5GB. RAM, HD2600Pro) dosť sekalo, tak neviem či by mi to na noťasu nesekalo lepšie ...
Práve sťahujem ToCA Race Driver 1 demo, dúfam, že to nebude veľmi sekať
Možete ďalej navrhovať, zatiaľ thx
RBR mi na starom kompu (2,6GHz. Celer, 1,5GB. RAM, HD2600Pro) dosť sekalo, tak neviem či by mi to na noťasu nesekalo lepšie ...
Práve sťahujem ToCA Race Driver 1 demo, dúfam, že to nebude veľmi sekať
Možete ďalej navrhovať, zatiaľ thx
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Atapi
- Začátečník

Nebo mě ještě napadla serie NFS (Hot Pursuit 2, možná underground třeba), simulátorů jsem moc nehrál tak to mě nic nenapadá. Snad jen formule jsem hrál (F1 2002 nebo co to bylo za verzi).
- JSzu
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Co se tyce F1 2002, doporucoval bych hru F1 Challenge '99 - '02 (nazev napovida, ktere sezony jsou obsazeny), dalsi sezony (a nejen formulove) lze pridat.
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jen ne hot pursuit 2 odflakly port konzoloviny fuj, underground nema myslim pohled z vozu, porsche urcite pojede, me to vali i na gma 945 s atomem na 9300gs to samyAtapi píše:Nebo mě ještě napadla serie NFS (Hot Pursuit 2, možná underground třeba), simulátorů jsem moc nehrál tak to mě nic nenapadá. Snad jen formule jsem hrál (F1 2002 nebo co to bylo za verzi).
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
- Rajče
- Mírně pokročilý

- Maddogg
- Čestný člen

GTR tam asi nedá, ale Rally Trophy by mělo jet a je to paráda.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- pan.klobouk
- Začátečník

-
Jak uz mnozi doporucovali, ToCA Race Driver 1-3 by te jiste nezklamal a take HW naroky jsou priznive. Vsechny zminene rallye hry jsou OK, ale zjevne bys radeji okruhy nebo alespon asfalt.
Ze serie NFS stoji urcite za pokus ctyrka a petka (Porsche) dal uz to jednak nema cenu a taky chybi kokpity. Pekne a nenarocne svezeni je i Midtown Madness 1 a 2 a na kazdy pad doporucuju take Mercedes Benz World Racing, pripadne druhy dil (World Racing 2) ale ten uz je bez kokpitu, nicmene hromada aut a peknych krajinek zustala.
Ze serie NFS stoji urcite za pokus ctyrka a petka (Porsche) dal uz to jednak nema cenu a taky chybi kokpity. Pekne a nenarocne svezeni je i Midtown Madness 1 a 2 a na kazdy pad doporucuju take Mercedes Benz World Racing, pripadne druhy dil (World Racing 2) ale ten uz je bez kokpitu, nicmene hromada aut a peknych krajinek zustala.
- RiCK
- Začátečník

Tak, už som to našiel - ToCA Race Driver 3
na max. detaily v 1366x768 to beží výborne. Diky za všetky rady 
- Fox_25
- Začátečník

-
GTR se taky bát nemusíš, hrával jsem to na 6600GT k tomu athlon XP 3000+ a 1024MB DDR na plné detaily a rs 1600X1200. Jen jsem nesměl pustit závod kde byly víc než 5 aut, to už se začalo škubat.