Lenovo S12 ION vs. Asus N10J

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
InToSSH
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Lenovo S12 ION vs. Asus N10J

Příspěvek od InToSSH »

Zdravim, prosil bych o radu, nemohu se rozhodnout mezi Asusem N10J nebo jestli si pockat na Lenovo S12 s IONem, jde mi hlavne o herni vykon v nejakym dobrym pomeru s vydrzi, nekde jsem cetl ze vyjde tak nejak nastejno 9300GS u Asusu jako 9400M u Lenova, v Nvidiich zrovna moc prehled nemam, pro tady ten pomer vykon x vydrz by byl asi lepsi ten Asus kterej ma dve grafiky, ale necham nazor radsi na vas zkusenejsich co se vice vyplati :) Diky
houmer56
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Lenovo S12 ION vs. Asus N10J

Příspěvek od houmer56 »

Ani jeden, protože Atomu nepomůže ani Fermi s Hemlockem dohromady a cena je (a na Lenovu bude) na osazený HW poměrně brutální.
Potřebuješ nutně tu GK a na co vlastně?

Ale kdybych si měl vybrat z těch dvou, tak si počkám ne Lenovo, které by mělo být alespoň o něco levnější (12-13k).
InToSSH
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od InToSSH »

Ja vim ze s tim Atomem je to nic moc, ale chci neco malyho a lehce prenosnyho, ten Asus jsem nasel na shopu nekde asi za 12500Kc coz neni tak moc, navic ma 250GB HDD a 2GB Ram a libi se mi ty dve grafiky, ted si nejsem uplne jistej jak to bude s tema RAMkama u Lenova, GK potrebuju kvuli Second Lifu, coz je pro me v podstate nastroj ke scriptovani a 3Dmodelovani, a primy nabidky produktu dal zakazniku, kde vydelavam penize, tudiz kvuli praci abych to mohl delat kdekoliv.. U Lenova by mi zase vic vyhovovalo to rozliseni a vetsi displej, ale nejak se fakt nemuzu rozhodnout co je lepsi..
smoula
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od smoula »

InToSSH píše:Zdravim, prosil bych o radu, nemohu se rozhodnout mezi Asusem N10J nebo jestli si pockat na Lenovo S12 s IONem, jde mi hlavne o herni vykon v nejakym dobrym pomeru s vydrzi, nekde jsem cetl ze vyjde tak nejak nastejno 9300GS u Asusu jako 9400M u Lenova, v Nvidiich zrovna moc prehled nemam, pro tady ten pomer vykon x vydrz by byl asi lepsi ten Asus kterej ma dve grafiky, ale necham nazor radsi na vas zkusenejsich co se vice vyplati :) Diky
Bohužel žádná firma nepřišla s dvoujádrem od Intelu v netbooku,jen AMD.
Pokud se spokojíš s nic moc výkonem jdi do Asusu,je to kvalitní noťas.
Pokud ne můžeš jít do větší mašiny,za patnáct by se dalo stlouct něco kvalitního,neboj.
InToSSH
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od InToSSH »

Potrebuju aby to bylo malinky a vydrzelo kolem 5ti hodin pri nejakejch kancelarskejch aplikacich, coz si myslim ze ten malej asus zvladne, ale diky za rady, asi to vyhraje opravdu ten asus, nasel jsem ho i ve verzi bez OS asi za 12500Kc :) Jeste o tom neco prectu a zitra pro nej asi jedu :)
houmer56
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od houmer56 »

Nevim nevim, ale 10"+ATOM za 12500, to bych si raději fakt počkal na to Lenovo. Do měsíce by tu mohlo být.
smoula
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od smoula »

InToSSH píše:Potrebuju aby to bylo malinky a vydrzelo kolem 5ti hodin pri nejakejch kancelarskejch aplikacich, coz si myslim ze ten malej asus zvladne, ale diky za rady, asi to vyhraje opravdu ten asus, nasel jsem ho i ve verzi bez OS asi za 12500Kc :) Jeste o tom neco prectu a zitra pro nej asi jedu :)
Ale pozor prodává se i verze bez GeForce,ať nekoupíš Intelův odpad.
ZeeZ
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZeeZ »

A ted si predstav, ze jsi v USA, das za ten novy S12 zhruba 10500,- Kc, dokoupis si k nemu pripadne 3-letou zaruku za 1700,- a mas to.
Tak za kolik to bude u nas ? Rekl bych, ze pod takovych 16000,- to nebude, bohuzel...
InToSSH
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od InToSSH »

To si myslim ze to bude pod tech 16k, i kdyz je pravda ze tam budou vnucovat tu licenci windowsu, coz zrovna nepotrebuju, o to to bude drazsi..ale tak nakonec to asi vyhraje opravdu ten Asus, ma sice jenom 10"LCD ale jinak je to dobrej kompromis toho co potrebuju, nasel jsem ho dokonce za 12k ve verzi bez OS, brasny a mysi, coz je parada, takze diky vsem za rady :)
smoula
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od smoula »

InToSSH píše:To si myslim ze to bude pod tech 16k, i kdyz je pravda ze tam budou vnucovat tu licenci windowsu, coz zrovna nepotrebuju, o to to bude drazsi..ale tak nakonec to asi vyhraje opravdu ten Asus, ma sice jenom 10"LCD ale jinak je to dobrej kompromis toho co potrebuju, nasel jsem ho dokonce za 12k ve verzi bez OS, brasny a mysi, coz je parada, takze diky vsem za rady :)
Nejdivnější v dnešní situaci na trhu je že Intel nedodává dvoujádrové Atomy pro firmy vyrábějící netbooky,zde by mu mohlo AMD vypálit rybník,kdyby začal dodávat vydělali by peněz jak .....
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“