Call of Duty: Modern Warfare 2 SP

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Jindy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (CoD6)

Příspěvek od Jindy »

No, co se týče vyklánění za roh, tak to je asi tak v 1 hře z 50ti. Docela nerozumím, že to v těch jiných tvůrci nezakomponují, nejde o nic kontroverzního, je to dobrá věc. Ale jen o to nejde. U většiny stříleček není zničitelné prostředí, nelze člověka rozstřílet na cucky a tak podobně. Kdybych to bral takhle, tak tyhle věci šly už v roce 98, teď na to každý kašle, takže bych hrám, které to nemají, strhnul tak 30% z hodnocení. Ale tak se dneska nehodnotí. Nikomu nevadí, že ve hře co si říká třeba realistická nejde roztrhat někoho na hadry jako v reálu, nebo po výbuchu granátu se nevytvoří pravý kráter. Ne, to nikomu nevadí, stačí kulisácká grafika a nějaká story a tečka. Mně to teda nestačí, vidim tyhle FPS fakt jinak. Je to špatný, hodně špatný a MW2 bude v lecčems jiná a horíš než jednička, z jedničky si pamatuju tak akorát ten naskriptovanej a graficky ne úplně dokonalej výbuch atomovky, jinak nic.
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

Hoši nevíte jak je to s krabicovým balením? Slyšel jsem že prý obsahuje 2DVD, jedno s hrou a druhou s nějakými bonusy ...
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

Jindy píše:No, co se týče vyklánění za roh, tak to je asi tak v 1 hře z 50ti. Docela nerozumím, že to v těch jiných tvůrci nezakomponují, nejde o nic kontroverzního, je to dobrá věc. Ale jen o to nejde. U většiny stříleček není zničitelné prostředí, nelze člověka rozstřílet na cucky a tak podobně. Kdybych to bral takhle, tak tyhle věci šly už v roce 98, teď na to každý kašle, takže bych hrám, které to nemají, strhnul tak 30% z hodnocení. Ale tak se dneska nehodnotí. Nikomu nevadí, že ve hře co si říká třeba realistická nejde roztrhat někoho na hadry jako v reálu, nebo po výbuchu granátu se nevytvoří pravý kráter. Ne, to nikomu nevadí, stačí kulisácká grafika a nějaká story a tečka. Mně to teda nestačí, vidim tyhle FPS fakt jinak. Je to špatný, hodně špatný a MW2 bude v lecčems jiná a horíš než jednička, z jedničky si pamatuju tak akorát ten naskriptovanej a graficky ne úplně dokonalej výbuch atomovky, jinak nic.
Přesně tak, moje řeč.
PS: Nejhorši částí CoD je singl, ale zase, kolik takových her z válečný situace jako CoD tu máme? skoro nic jinýho, tak proto sou CoD tak oblíbený.
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX

PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

Kašpec píše:Hoši nevíte jak je to s krabicovým balením? Slyšel jsem že prý obsahuje 2DVD, jedno s hrou a druhou s nějakými bonusy ...

Jedinny krabicovy baleni je Prestige Edice.... Jestli myslis normalni DVD obal, tak v nem sou jen 2 instalacni DVD.

Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
djstudio
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djstudio »

Tak jsem pro to dneska rano dosel.Prvni hra co kupuji bez recenzi nebo hratelneho dema.
Jde mi hlavne o MP tak jak budu vedet vice urcite napisu.

Obrázek

Obrázek
MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING Bios 3222 CPU: AMD RYZEN 9 7900X + CORSAIR iCUE LINK H170i 420mm GPU: ASRock AMD Radeon RX 7900 XTX Phantom Gaming 24GB OC RAM: 2x32GB - 64GB CORSAIR Vengeance RGB DDR5 6000MHz CL30 SSD SYSTEM: SAMSUNG 990 PRO Gen 4 NVMe 2TB SSD DATA A TESTY: KINGSTON RENEGADE, GIGABYTE AORUS Gen 4 NVMe SSD 1TB ZDROJ: FRACTAL DESIGN ION+ 860W PLATINUM Modular CASE: CORSAIR 7000D AIRFLOW Black Bigtower MONITOR: MSI 32" MAG 323UPF IPS FreeSync Premium Pro 160HZ 1ms - 4K NET: VODAFONE Kabel 500 Mb/s - 30Mb/s SYSTEM: Windows 11 PRO 64BIT Build 24H2 FOTO PC: https://cz.pcpartpicker.com/b/pdvfrH
ŠakaL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ŠakaL »

a kdes ji koupil , JRC uz ji maji ?a za kolik,hod pak info z MP
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
djstudio
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djstudio »

Koupena je v xzone.cz.Zacal sem MP a chvili hral a mam smisene pocity.
Provedeni a aranzma map je pekne,je i dost hracu ale sitovy kod je neco otresneho.
Tim myslim to ze nejsou servry ale servr zajistuje nekdo z hracu.Hra neni plynula ale plna lagu proste se bezne stava ze protivnik se nepohybuje ale skace po mape.Graficky je to OK ale nezda se mne ze by to slo spravnym smerem. Kdo zacinal hrat Far Cry 2 po netu jak vyslo tak mne to pripada hodne podobny.Hral sem asi jen 2h ale na zadek jsem z toho nepadl.Zbrane ted ze zacatku mne prijdou takovy nemastny neslany.SP zatim neresim jen sem pustil intro.
MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING Bios 3222 CPU: AMD RYZEN 9 7900X + CORSAIR iCUE LINK H170i 420mm GPU: ASRock AMD Radeon RX 7900 XTX Phantom Gaming 24GB OC RAM: 2x32GB - 64GB CORSAIR Vengeance RGB DDR5 6000MHz CL30 SSD SYSTEM: SAMSUNG 990 PRO Gen 4 NVMe 2TB SSD DATA A TESTY: KINGSTON RENEGADE, GIGABYTE AORUS Gen 4 NVMe SSD 1TB ZDROJ: FRACTAL DESIGN ION+ 860W PLATINUM Modular CASE: CORSAIR 7000D AIRFLOW Black Bigtower MONITOR: MSI 32" MAG 323UPF IPS FreeSync Premium Pro 160HZ 1ms - 4K NET: VODAFONE Kabel 500 Mb/s - 30Mb/s SYSTEM: Windows 11 PRO 64BIT Build 24H2 FOTO PC: https://cz.pcpartpicker.com/b/pdvfrH
ŠakaL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ŠakaL »

hm to s tema serverama vypada dost blbe no :(
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

To jste zjistili brzy jak to bude s MP 8)
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek Koci »

Já bych ten multiplayer zase tak neřešil, ono se to nějak udělá a komunita na to přejde. Viz moje dlouhodobý známosti s klukama z Esuby, co jsem si potvrdil na Digitex minulý týden.
alea iacta est
Sledujte PCTuning na Facebooku a Twitteru.
Obrázek Obrázek
DoomCZE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DoomCZE »

Tak já jsem dneska MP hrál asi 2 hodiny a žádný lagy ani velkej ping jsem teda neviděl, všechno bylo normálně plynulý.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Jak je to s HW náročností ?
Goldnoob team proud member!
djstudio
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djstudio »

Tak sem hral znova MP a je to narez.Nejlip kdyz si nekdo nekam zaleze a pravidelne si ho tam parkrat po sobe date tohle mne fakt bavi stejne jako Battlefield 2.

MP HW narocnost bych rekl ze je vse ok protoze neni tolik hracu na servru tak to nemusi CPU vsechno pocitat jako kdyby bylo 32vs32.
1600*1200/100Mhz
vse na maxim detaily
2x AA
6vs6 MP

HW - c2d E6600 3GHz,8GB RAM,8800GTX 768MB,Vista 64Bit SP2,X-FI
to jede od 45-90FPS pres Fraps.Optimalizace je OK.SP jsem jeste nezkousel.
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

Nechápu, že máte pc verzi ještě před uvedením konzolovích verzí, když ještě ke všemu PC verze se má opozdit až na konec listopadu :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Jinak jak byste srovnali náročnost CoD4 vs CoD6, a jak je to teda s těma serverama? Jdou ty dedikovaný servery? jaký je max poče hráčů? Funguje vyklánění? Jsou možnosti konzole stejné jako cod4? Lze přepínat mezi mody? něco jako bez modu a modwarfare...?
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX

PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
Fenous
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fenous »

Podarilo se vam to spustit? Mne to napise, ze jejich servery jsou busy a neskrtnu si, to si snad delaj kozy.....
NEZNALEC
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od NEZNALEC »

Jindy píše:No, co se týče vyklánění za roh, tak to je asi tak v 1 hře z 50ti. Docela nerozumím, že to v těch jiných tvůrci nezakomponují, nejde o nic kontroverzního, je to dobrá věc. Ale jen o to nejde. U většiny stříleček není zničitelné prostředí, nelze člověka rozstřílet na cucky a tak podobně. Kdybych to bral takhle, tak tyhle věci šly už v roce 98, teď na to každý kašle, takže bych hrám, které to nemají, strhnul tak 30% z hodnocení. Ale tak se dneska nehodnotí. Nikomu nevadí, že ve hře co si říká třeba realistická nejde roztrhat někoho na hadry jako v reálu, nebo po výbuchu granátu se nevytvoří pravý kráter. Ne, to nikomu nevadí, stačí kulisácká grafika a nějaká story a tečka. Mně to teda nestačí, vidim tyhle FPS fakt jinak. Je to špatný, hodně špatný a MW2 bude v lecčems jiná a horíš než jednička, z jedničky si pamatuju tak akorát ten naskriptovanej a graficky ne úplně dokonalej výbuch atomovky, jinak nic.
nerekl bych to lepe!!! realnost hry bych videl taky spise v tomto nez nake grafice, ta je na dobre urovni uz naky ten patek... ale herni system je furt stejny, zadne nove prvky, hru dobrou udelaji byt jen malickosti, ale pritom skutecne veci, jako treba jak rikas to ze nekomu utrhnes ruku granatem apd
Intel q9300 @ 3,5Ghz - do 1.29V :-( / Asus P5Q PRO / 2GB DDR2 Kingston HyperX 800MHz @ 917Mhz / Asus GTX260 @ 756/1512/1260 / Fortron 700W / SB X-Fi extreme audio / Samsung 2243NW 22" / repro Genius HT 5000
lantis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lantis »

sam_217 píše:Nechápu, že máte pc verzi ještě před uvedením konzolovích verzí, když ještě ke všemu PC verze se má opozdit až na konec listopadu :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
No já ti nevím ale na Xzone je skladem.
http://xzone.cz/nahledgame.php3?idg=2467
DoomCZE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DoomCZE »

PC verze se nikam neopožďuje. Jinak náročnost se mi zdá menší jak CoD4 při stejném nastavení.
fmx rider
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fmx rider »

Podle statistiky jsem dohrál singleplayer na obtížnost regular za 5 hodin a 19min. Příběh super, dávám 95/100.
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

bandita píše:Já bych ten multiplayer zase tak neřešil, ono se to nějak udělá a komunita na to přejde. Viz moje dlouhodobý známosti s klukama z Esuby, co jsem si potvrdil na Digitex minulý týden.
hmm divny... hlavne, pred 14ti dny na jejich strankach, at to bylo vedeni (pittbull) nebo hrac, padaly tvrzeni (z komentaru k trailerum a pod...), ze to je mrtva hra a podobne... takze jses si tak jisty tim prechodem komunity? tohle se taky tvrdilo mezi cod1 a cod1:uo, ze kdyz vyjde moh:pa, tak se prejde na nej, ale ten zmrsili (ostatne jako ted mw2) a nikam se nepreslo, ani na ten datac... takze asi tak :roll:
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“