Operation Flashpoint 2: Dragon Rising

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Re: Operation Flashpoint 2: Dragon Rising

Příspěvek od Icy_DeaD »

Syntex píše:No, pokud to je simulace reálného boje, tak to znamená, že pokud střelím samozřejmě omylem do přítelského vrtulníku, trestá se smrtí, že ano? Omg.
samozrejme. a osobne bych te odprask
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Že jsi do ní střelil omylem jsi nenapsal,ale bejt v tom větráku já,pošlu na tebe ty rakety všechny,ne jenom dvě,ale všechny :lol: :lol: :lol:
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Syntex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Syntex »

Aha, takže počítač mi čte mysl a vidí, jestli to bylo úmyslně nebo ne.

Každopádně je to proti realitě.

Icy_DeaD: Keců tu je dost, tak se k nim nemusíš hnedka připojovat.
m1na
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od m1na »

Zkouseli jste nekdo MP? Ja nebyl schopnej najit hru kde by nebyl silenej ping ...
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Samozřejmě že MP nefunguje když nejsou dedicated servery.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

mno koukal sem na "kvalitni video recenzi" na tiscali a co to jako ma byt? oni tomu klidne daj nazev OPF, 11 misi to se teda predvedli, to chovani zbrani a tak na me pusobilo dost divne, bud nebyl synchronizovanej zvuk a nebo byl vydet zablesk a dlouho nic a pak az zvuk :) todle beru na kilometr ale ne kdyz sem od hlavne max. metr, uz vubec nemluvim o dabingu hlasek kerej byl dosti ubohej, zadna spetka intonace nic, proste hm na 9 hodinach je tank.... vubec me to nezajima sem prece jen blby ai, sice sem skoro mrtvej...

Strelba do vlastnich rad je pomerne bezna zalezitost, pokud ten druhej muze asi strelbu opetuje, pokud ovsem nevi ze to sou jeho, jinak si asi sakra kazdej rozmysli valecnej soud, v tomdle je fakt hovadina opetovat palbu
edit: navic pokud to byl nejakej gunship nebo jinej bitevnik nejaka strelba z pechotnich zbrani ho extra netrapi
Naposledy upravil(a) LOVIT dne ned 25. říj 2009, 10:51, celkem upraveno 1 x.
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

osobne mi hra vubec nesedla. a to hlavne kvuli toho, co bylo popsano v tom hodnoceni vojakem. jako nemoznost strelit z podrepu protivnika na 100 m je hodne flustrujici. jinak grafika a vykon je prikladny :)
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

Syntex píše:Icy_DeaD: Keců tu je dost, tak se k nim nemusíš hnedka připojovat.
k nikomu se nepripojuju, napsal sem to prvni, za sebe, tak nemel hovna, dekuju
Wostred
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Wostred »

Zdravim. Je moznost ovladat cleny tymu zvlast? Ze si treba oznacim 2 aby sli na cil zprava, a ja s druhym je budu kryt ;), nejak na to nemuzu prijit. Nechce se mi verit ze tam takova moznost neni, to by byl celkem takticky vysmech. Jsem v prvni misi. Diky za odpoved.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Vyšlo demo - http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=34851&r=top

Asi to není takový prodejní hit, jak Codemasters čekali.
Goldnoob team proud member!
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Z dema se mi opět potvrdilo, že akce tohodle typu nemám rád. A souhlas s myomem. Klečim, mám zaměřovač s laserem a netrefim vojáčka na pár metrů...
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Mám podobné pocity. Jediná kladná věc je HW náročnost, původně jsem to čekal mnohem horší, ale jelo mi ta v 1280*1024 na max., ovšem ona ta grafika není žádný zázrak, kdyby tam nebyla zajímavá práce se světlem a barevným laděním, tak to je dneska horší podprůměr. To barevné padění je také dost rozporuplné, mě se to moc nelíbí, ale dává to hře zajímavou atmosféru.

Hra jako taková mě nijak nezaujala, mě moc nebavil ani původní OF, případně ArmA ...
Standahammer
Nováček
Nováček

Příspěvek od Standahammer »

myom píše:osobne mi hra vubec nesedla. a to hlavne kvuli toho, co bylo popsano v tom hodnoceni vojakem. jako nemoznost strelit z podrepu protivnika na 100 m je hodne flustrujici. jinak grafika a vykon je prikladny :)

Cože? Z podřepu na 800 metrů jednou ranou pokud je cíl v klidu samozřejmě. Chlapa myslím. Nevím co hraješ a jestli nejsi obětí naprosto chybějícího tutorialu, kdy se člověk musí prokousat tím, jak to funguje, zkušenost po zkušenosti. Moje hodnocení zní dobré, ale dalo se to udělat mnohem líp.

EDIT
Thellwin píše:Mám podobné pocity. Jediná kladná věc je HW náročnost, původně jsem to čekal mnohem horší, ale jelo mi ta v 1280*1024 na max., ovšem ona ta grafika není žádný zázrak, kdyby tam nebyla zajímavá práce se světlem a barevným laděním, tak to je dneska horší podprůměr. To barevné padění je také dost rozporuplné, mě se to moc nelíbí, ale dává to hře zajímavou atmosféru.

Hra jako taková mě nijak nezaujala, mě moc nebavil ani původní OF, případně ArmA ...
No tak co tady hodnotíš, hraješ něco jiného, tak hodnoť svůj šálek kávy a nekafrej do všeho jako správný čecháček. Byl jsi v reálné akci? Nebyl. Jdi hrát za čaroděje nějakou fantasy, já taky netluču prázdnou slámu tam.

EDIT2
Sir_-_Death píše:Z dema se mi opět potvrdilo, že akce tohodle typu nemám rád. A souhlas s myomem. Klečim, mám zaměřovač s laserem a netrefim vojáčka na pár metrů...

Demo a hra samotná je nebe a dudy.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Standhammer píše:No tak co tady hodnotíš, hraješ něco jiného, tak hodnoť svůj šálek kávy a nekafrej do všeho jako správný čecháček. Byl jsi v reálné akci? Nebyl. Jdi hrát za čaroděje nějakou fantasy, já taky netluču prázdnou slámu tam.
Pokud tě ta hra natolik uchvátila, že každý kritický názor na ní je pro tebe jak rána, tak se s tím holt budeš muset naučit žít. Ne každý v tom vidí dokonalé dílo.

Já jsem ponejvíce hodnotil grafickou stránku hry a na to nemusím být megafanoušek této série a k stránce hratelnosti jsem snad nenapsal tak pobuřující výrok, aby z z něj v někoma začala vařit krev :D

A nebo nečti cizí názory na hru a radši jí hraj, ušetříš si tak spoustu zbytečně napsaných vět :sigh:

Btw, máme tu Edit, takže není nutné postovat tři příspěvyk za sebou v rozmezí několika málo minut. Sloučeno.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“