Dragon Age: Origins

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Dragon Age: Origins - duchovní nástupce Baldur's Gate...

Příspěvek od HEAD »

Blbe rozjetou postavu?Nerek bych.
Tady sou moje staty na konci.
Obrázek

BTW zabil sem loghaina a presvedcil sem snem aby se ze me stala kralovna a potom sem souhlasil s tim ritualem s morigan.Co by se stalo kdybych nesouhlasil?Postava by umrela?
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

HEAD píše:Postava by umrela?
Jop.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
huhla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od huhla »

kdyz uz se tu rozebiraji konce, tak co se stane kdyz budu hrat za zenskou a loghaina nezabiju (takze alistair odejde), kdo pak prefikne morrigan? vezme si to na starost loghain nebo ten dalsi strazce? nebo pak ritual neni mozny?
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Nejprotivnejsi vec na dao = "nahodna" setkani :sad:
0118 999 881 999 119 7253
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Nahral sem si ty HD textury a je to teda poradnej rozdil :-D
ObrázekObrázekObrázekObrázek
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Chapem ze tu viaceri tu hru presli ale mohli by ste pouzivat vystrahu spoiler, niekto na konci pre nedostatok casu este nie je...
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Lidi bacha na ty HD textuty sice to s nima vypada nesrovnatelne lip, ale stoji to docela dost vykonu.
zacal sem znova hrat a v 1920x1080 8xAA 16af vse na max to pada s grafikou HD 5850 900/4900 az ke 40fps.S normalnima texturama mi to nikdy nespadlo pod 60fps.
Takze s pomalejsima kartama to bude asi nehratelny bez SLI/CF.
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

ono tam taky dochází rychleji s těma texturama k memory leakům, jenomže než tohle bioware pořeší, tak to už nebudem hrát :) já to hraju potřetí a počtvrté to už hrát nebudu :)
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
mazolini
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od mazolini »

Tak mam splneno 30% hry jsem na 16L a mam zasebou DLC : Warden keep a Golema , vylecil jsem Arlona , zachranil vez magu a zachranil jsem vlkodlaky. Mam korporaci z Elfi , Magi a Rytiri , asi 50 hodin hrani , zezacatku jsem hral na Hard , ale po polovine hrani jsem dal na normal ( bylo to zdlouhave ) ! Mam sebe jako Maga - Arkane Warrior , pak Liliji - s max. odvirani zamku a kapsarstvi , dale Wayne - Healer Arkane Warior s Blood Dragon plate totalne obrnenou protoze my ji stale napadaji ! a pak stridam Alistra s Golemem ! Jsem tak jenom premyslel na jaky level dojedu a jak ... proste se vracim do lokaci a skousim splnit vsechny ukoly , hraju pomalu a opatrne aby mne neco neuniklo . Ale s moji skupinou nemam zadne problemy , vse resim a i hodne velke presily rozbiju za moment ! :razz:

PS: Croosfire ani SLI v Dragonu nefunguje !

PS2: Mne se ty HD textury neliby , nejak me tam nepasujou , ale zato mam Nude mod a Beautiful mod to je neco ! + vsechny DLC .

PS3: Skousel jste nekdo hrat za totalni zlo ? ja to dohraju zatim za tot. dobro , ale napodruhe to dam za nejvetsi zlo s Morrigen !
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Crossfire i SLI funguje, jenom nesmíš mít moc staré ovladače.
Totálního zaporňáka jsem to dohrál teď, no ale více k tomu nepovím :)
Spetsnaz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spetsnaz »

Zdar , mám otázku :
Když dohraju příběh je možný se pak nějak flákat po světě a po městech?
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Spetsnaz píše: Když dohraju příběh je možný se pak nějak flákat po světě a po městech?
Bohužel ne.
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

NE jen muzes jit do tabora a cekat na DLC
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Není to možné, jenom jak výjde ten další placený obsah, tak budeš moc jít do té nové lokace, s tím že postavy asi budou mít na sobě to co měly před finálním bojem, ale co bude pak, to nevím.
mazolini
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od mazolini »

Tak stim croosfirem a SLI to fakt nefunguje , teda funguje ale je to horsi jak jedna karta , cetl jsem ruzna fora a vsude pisou to samy , Dragon Age nepodporuje multiGPU ani CF ani SLI , funguje spatne a nekorektne ! Kdyz vypnu CF tak to jede lepe ! neni to proste na dualni reseni vyladeny . Mam cat. 9.12 hotfix a Crysis , Farcry atd. jedou v CF jak s praku , ale Dragon proste ne , mozna prejmenovat startovaci soubor nebo pouzit tu utilitu na CF : ATI CF xten , jako v Risen .
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Já zase nevím o tom, že by to někomu na SLI nešlo, to že to jde třeba hůře v Crossfire než s jednou, to je celkem normální, Crossfire s tím má často problémy, narozdíl od SLI. A pokud to někomu haprovalo se SLI tak má staré ovladače, případně ty highres textury co zabírají tolik paměti že nemusí stačit videoram a pak jde výkon do kopru.
Mayhem(cz)
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mayhem(cz) »

Crossfire funguje ,ale jsou místa (např. městečko denerim) ,kde je horší min .fps oproti jedné kartě .
Intel Core i5-3570K +Cooler Master Hyper N520| MB> ASUS P8H77-V LE (bios 1301) |
Corsair Vengeance Black 16GB DDR3 1680 cl9 (9-9-9-24)| GPU>Gigabyte GTX 970 G1 Gaming [LCD> Dell S2740L 27 černý HDD>INTEL SSDSA2M080G2GC, Western Digital Velociraptor 150 GB Hitachi Deskstar P7K500 500GB , Hitachi HDT725025VLAT80 250gb , Transcend SSD340 256GB (systém) Myš>A4T EVO XGame Laser Oscar X750 Brown Fire | KB>A4Tech X7 G800V Programmable Gaming Keyboard CZ> Corsair HX1000 1000W| OS> Windows 10 Home CZ 64bit | case>Thermaltake VH6000BWS Armor
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Tak neviem no niekto sa tu stazoval nato ake je Loghaina tazke porazit, ale napriklad s takou Morrigan to nie je ziaden velky problem.

Spravil som kratke video, obtiaznost je nastavena na normal.
http://www.youtube.com/watch?v=wjHMykbZj9s
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

MichiGen píše:Tak neviem no niekto sa tu stazoval nato ake je Loghaina tazke porazit, ale napriklad s takou Morrigan to nie je ziaden velky problem.

Spravil som kratke video, obtiaznost je nastavena na normal.
http://www.youtube.com/watch?v=wjHMykbZj9s
Dal jsem ho tak stejně, ale nevím proč se s tím tak sereš a pořád to zastavuješ :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“