Hledam Ovladace a Aktualizace Desky-MSI

Vše kolem ovladačů k deskám či integrovaným komponentám, včetně BIOSů a jejich úprav.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
Lilly
Nováček
Nováček

Hledam Ovladace a Aktualizace Desky-MSI

Příspěvek od Lilly »

Ahoj lidi mam na vas prosbu,uz jsem se s tim trapila dost dlouho sama a nevim si rady

Mam zakladni maticny desku PCI-Expres od vyrobce MSI,je tam procesor AMD-Athlon 3200/64/bit socket 939 a Grafika NV-Geoforce 6600

Hledam na maticny desku ovladace protoze karta SPRAVCE ZARIZENI mi vyhazuje zlute otazniky,ze tyhle ovladace chybi ocekavam lepsi vykon

Tohle mi vyhazuje spravce zarizeni na karte

Jine zarizeni:
-Jiný most na sběrnici PCI
-Multimediální zvukový adaptér
-Řadič paměti na sběrnici PCI
-Řadič sběrnice SM

Jedna se o maticny desku MSI K8N NEO4 F socket 939 chipset NVIDIA nForce4

Staci kdyz mi sem hodite vzkazy na web ke stazeni nebo vase rady a zkusenosti jestli je potreba je doinstalovat

Pak mam jeste jednu otazku je mozne na tuhle maticny desku dat CPU Amd Athlon X2? je to dvojadrovy procesor a chtela bych ho nahradit misto jednojadraku Amd Athlon 3200/64/bit ten,uz je slaby a nejsem si jista jestli muze jit tam aj jina graficka silnejsi karta,jestli jo tak ktera.

Mam ramku znacjy APACER 1.5 gb

Dekuji vsem za vsechny odpovezene otazky a pomoc at muzu v klidu spat hrozne me to trapi.Pa Lilly :)
Naposledy upravil(a) Krteq dne úte 22. pro 2009, 02:47, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Přesun do odpovídající podsekce
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Hledam Ovladace a Aktualizace Desky-MSI

Příspěvek od Krteq »

Vítej na PCT fóru.

Veškeré ovladače najdeš na stránkách MSI. Předpokládám, že používáš Windows XP 32-bit, tak Ti je rovnou nalinkuju. Všechny stažené soubory stačí rozbalit a spustit instalaci přes soubor "Setup.exe".

Seznam podporovaných CPU najdeš taky na stránkách MSI, podle toho, jakou revizi desky máš (nalezneš v popisku pod PCI-Express slotem. např. MS-7125 VER. x) Revize 1.0 / Revize 3.0

Ohledně výběru grafické karty navštiv podsekci Rady s nákupem a porovnání v sekci grafických karet a zeptej se v tématu odpovídajícímu tvým finančním představám.

Pokud budeš mít jakékoliv další dotazy, napiš ;)
Lilly
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lilly »

:D Ahoj KRTECKU dekuji ti za pomoc,ovladace na maticnu desku jsem stahla a maticna deska

MSI K8N NEO4 F socket 939 chipset NVIDIA nForce4 je aktualni,zlute otazniky,uz tam nejsou

Chtela bych se te zeptat hledam neco co mi pomuze urychlit stahovani z internetu a zrychlit pocitac

Tuneup-neumim ovladat vyhazuje mi chyby a Awanced-Care neni pro me dobry program

Mam providera O2 na CDMA-Modemu s dynamickou ip,ktera se porad meni,hledam nejaky spolehlivy program a urcite mi poradis nebo pomuzes zaco ti budu velice vdecna,jeste jednou dik :D

V podstate jsem padawanka-nezkusena bez pomoci se bojim sama zasahnout do SW nebo HW pocitace,proto te prosim nezlob se na me :)
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Tak upřímě CDMA od O2 není nic extra, i když ta nová generace je o něco rychlejší. Kolik máš volného místa na disku? Čím méně volného místa tam je tím je PC pomalejší, a někdy o hodně viditelné rozdíly.
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Lilly
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lilly »

arxeiss píše:Tak upřímě CDMA od O2 není nic extra, i když ta nová generace je o něco rychlejší. Kolik máš volného místa na disku? Čím méně volného místa tam je tím je PC pomalejší, a někdy o hodně viditelné rozdíly.
HDD ma kapacitu 150 gb a volne misto je 125 gb,hledam nahradny SW misto TuneUp-Utilities 2010 protoze pri optimalizaci to vyhazuje chyby a me,uz nebavi reinstalace

Melo by to byt v cestine PC-Booster nemusi byt spatny,ale tam zase neni cestina a jestli spatne zasahnu do registrech muzu si sama jeste zpomalit system

No je to O2 na CDMA modemu,ale chova se jako internet 32 s maximalni rychlosti 4kb/s predtim to byla 1024 a stahovala jsem 128 kb/s ted to je moje utrpeni protoze dlouhe hodiny cekam nez se mi neco stahne a vetsina se stahovani prerusuje a nacteni stranek ani nerikam cekam aj 5 minut

Volala jsem na O2 ty mi tvrsi,ze me nijak neomezuji u nich to ukazuje 1024/128 kbs takze mam neco s registrami na internetu,nebo browser firefoxu blbne nebo system XP-neni vhodny pro internetove sluzby tento problem,uz mam 4 mesice nic se nezmenilo

Proto potrebuji pomoc,antivirak a antispyware mi nic nenasli zadnou haved jsou aktualni a pc je ciste

:!: :!: :!:
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“