S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
jayjayos
Nováček
Nováček

Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

Příspěvek od jayjayos »

Marně hledam poslední sadu:

Obrázek

Vim že je v nějakym podzemí, ale nepovedlo se mi tam dostat. Nějakej tunel ved od Marketu, ale je slepej. nevíte kudy?
Biosta TPower I45 Core 2 Quad Q9550@3.7Ghz 1.35V 6GB A-DATA EE@1044Mhz 5-5-5-15 2T 2.16V 2xHD5870@950/5200 CrossfireX 2x Samsung Spinpoint F1 640GB RAID_0 + Externí 160GB Seasonic X-750 750W Win 7 64bit
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

Neni v tunelu, ta místnost je normálně nad zemí, ale je docela problém se v tom labyrintu dveří k tý sadě dostat.

Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Raoul Duke »

Nevíte o nějaké stránce kde rozpitvali nastavení grafiky.
Myslím tím jaký mají jednotlivé položky vliv na kvalitu obrazu / výkon.

ď
Jen další blázen, v bláznivém království.
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

skus tohle, je to sice clear sky, ale bude to podobne
http://www.tweakguides.com/ClearSky_1.html
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

V Pripjaťi teď nemám na mapě žádnou jasně lokalizovanou misi, takže co tam mám vlastně dělat?
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

Napsat jaký úkoly máš aktivní? :-)

Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Posádka Rejnoka: najdi zdroj výboje, který zasáhl dva z vrtulníků

Neznámá zbraň: najdi informace - kvůli tomu jsem se teď vrátil do Zatonu
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Zasekl jsem se v Pripyati při ničení zdroje rušení, je to v té školce.

Vysílač jsem našel, rozstřelil světýlko asi ve zdroji (vypadá to jak lampička) ale zřejmě je potřeba udělat ještě něco?
rak102
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od rak102 »

Raoul Duke píše:Zasekl jsem se v Pripyati při ničení zdroje rušení, je to v té školce.

Vysílač jsem našel, rozstřelil světýlko asi ve zdroji (vypadá to jak lampička) ale zřejmě je potřeba udělat ještě něco?
Proste do toho vlez jako kdybys chtel vletet do tej diry co je pod tim.Trosku to bouchne,malinko te to oskube ale cele se to rozpadne.
CPU:AMD R5 5600X:Silentium Ferra3,MB: Gigabyte X570 Gaming X:Ram DDR4 2x8Gb HyperX Fury Black 3200,Hdd:2xWd 1Tb SataII,Gigabyte RX6700XT Gaming ,Seasonic 850W Gold,Lcd Samsung Samsung C24RG50 144Hz
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Nakonec se mi to podařilo rozstřelil granátem :onfire: .
BudyCZ
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BudyCZ »

mám dotaz na všechny co vlastníte DX11 akcelerátor.
Chlapi poradte mi prosím :)
Po nainstalování hry hra nejde spustit jelikož mi tam chybí DLL soubor>konkretně> D3DX9_41.dll
Soubor jsem stáhnul a dal jej do složky s hrou>hra jede
Problém mám ale ten že mi hra NEJEDE pod DX11!!! spoustu položek nemůžu nastavit na max a některé nemůžu ani zaškrtnout (Detailní textůry).
Předpokládám že potíží bude ten DLL soubor a že kvůli němu se hra spouští v modu s nižším DirectX.
Má někdo nějaký nápad jak to vyřešit?
Operační systém používám Windows 7 Ultimate
Případně jestli někdo z vás si je jist že mu hra jede pod DX11 tak kdyby vyfotil nastavení v maximálním možném nastavení. Ale pochybuji že to co mám ted že by bylo možné maximum> rozdíl oproti Clear Sky je nulový
Budu moc vděčen za každou radu a pomoc :)

Edit: V hlavním menu mám v nastavení osvětlení jako maximum plně dynamické DX10 :(
Mobo: ASUS B550-EXTREME / CPU: AMD Ryzen™ 9 5900X @ DEFAULT / Cooling: AMD Wraith Prism RGB LED / RAM: G.SKILL 32GB 3600MHz CL17 (2x16GB) / GPU: PowerColor RX 6800XT 16GB @ DEFAULT / HDDs :2x2TB SAMSUNG 980PRO, 2x2TB SAMSUNG SSD = 8TB SSD / PSU:Corsair HX1000i 1000W / CASE: Phanteks Enthoo Evolv X Tempered Glass stříbrná / Panel: 43" ASUS ROG Strix XG438QR 4K UHD HDR
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

Ve složce se hrou žádnou knihovnu DX nemam, takže předpokládám že ti chybí ve Win.
Update DX si předpokládám zkoušel? ( http://www.microsoft.com/downloads/deta ... 6652cd92a3 )

BudyCZ
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BudyCZ »

Neříkej to DLLko tam musíš mít. JJ zkoušel...nějaký jiný nápad lidi? :)

Máš nainstalovaný Clear Sky a nebo Shadows of Thechnobyl? Ted mě ještě nepadlo že nemám opatchovaný Clear Sky tak jestli to není tim.

Máš staženou verzu a nebo origo?

Edit: Dělal někdo vedlejší úkol s tím hnízdem upíru jak máte potom sehnat bombu s plynem (na tom rozbořeným mostě). Potíž je že bomba je zamčená v truhle ke které je třeba dvou klíčů a jejich polohu bych se měl dozvědět pomocí dokumentace ale ted nastává bug a dozvím se velký kulový. Neví někdo kde ty klíče seženu?
Mobo: ASUS B550-EXTREME / CPU: AMD Ryzen™ 9 5900X @ DEFAULT / Cooling: AMD Wraith Prism RGB LED / RAM: G.SKILL 32GB 3600MHz CL17 (2x16GB) / GPU: PowerColor RX 6800XT 16GB @ DEFAULT / HDDs :2x2TB SAMSUNG 980PRO, 2x2TB SAMSUNG SSD = 8TB SSD / PSU:Corsair HX1000i 1000W / CASE: Phanteks Enthoo Evolv X Tempered Glass stříbrná / Panel: 43" ASUS ROG Strix XG438QR 4K UHD HDR
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

kdyz jsem mel HD5770 a naistalovane catalyst 9.12 taky mi nesel CoP v dx 11. Slapalo to jenom s nejakymi beta ovladaci
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
BudyCZ
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BudyCZ »

http://www.extrahardware.cz/forum/viewt ... a95ffbed8d boreček má totálně stejné problémy jako já :)
Jinak díky za tip Durode. Zkusím to :)
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

No jedinnej podobnej soubor mam v bin/xrD3D9-Null.dll :-)

Jestli ta otázka ohledně origa byla na mě, tak mam CZ verzi 1.6.0.1 od Cenegy.

K těm upírům : Já se z tý dokumentace taky nic nedozvěděl .. ale jeden klíč je v převrácenym džípu pod mostem (v podstatě na jeho pilíři) a druhej je v džípu v koloně poblíž okraji mostu.

Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

V tom odkazu na ExtraHardware píšou, že stačí mít patch 1.6.0.1. a ten DX11 povoluje..
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

oneill_sx1 píše:Posádka Rejnoka: najdi zdroj výboje, který zasáhl dva z vrtulníků

Neznámá zbraň: najdi informace - kvůli tomu jsem se teď vrátil do Zatonu
Neviem či si už quest dokončil. Jediný kto ti Gausovú pušku opraví je technik Kardan na vraku lodi (Skadovsk - tak sa volá ak máš DMP 1.02).

K tomu aby ti ju opravil potrebuje dokumentáciu, dá ti kartu do podzemia (železný les), ďalej už budeš vedieť...

Call of Pripyat prejdeny na 100% (hra už mi viac misií ponôknuť nechce :x ), opäť veľmi vynikajúca atmosféra, aj keď celkovo prvý Stalker: SoCH bol najlepší.
Na druhej strane CoP bol imho o dosť lepší ako Stalker: Clear Sky.
Moje hodnotenie: 8,5/10
Po dlhej dobe hra,ktorá ma pohltila :-D

BTW: podarilo sa niekomu najsť exoskeleton?
BTW2: jednu misiu predsa len neviem splniť, resp neviem ako ju získať. V Janove na stanici sa Stalkeri sťažujú, že banditi zajali stalkera menom Mitaj a že mám zajsť za Medvedom. Ten ale stále hovorí to isté: ach jo...chudák Mitaj... Neviete kde by mohol Mitaj byť, resp ako dostať túto misiu (mal by byť na skladišti za Volkovem...ale keď aj banditov vystrielam, nie je tam.
THX
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

@Mtex - v čom konkrétne lepší než Clear Sky ?
SoC mám niekoľko krát dohrané, s módmi aj bez a je to jedna z najelpších FPS, aké som hral. CS ma oproti tomu toľko neberie, grafika je síce špičková, ale ... chýba mi tam atmosféra. Preto sa pýtam na CoP, či sa oplatí (aj tak si ho pravdepodobne kúpim na doplnenie zbierky). :-D
.
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

Tak mě CS taky po SoCH moc nevzalo. CoP sice už taky nemá atmosféru SoCH, ale hraje se dobře :-)

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“