GTA IV + Windows 7
Moderátor: Baneshee
- rikub
- Nováček

-
GTA IV + Windows 7
Mám takový problém. Nainstaloval jsem na svůj počítač (4jádro 3,52GHz, Ati radeon 4850-750, 950MHz, RAM 6 gb)GTA 4. Ta se ale děsivě seká. I na nejmenší detaily, ale benchmark i na téměř nejvyšši detaily vpoho a úvodní video taky. Nevíte čím to je případně jak to spravit. Díky moc
Omluvte prosím pokud je to správná sekce
Omluvte prosím pokud je to správná sekce
- Lojza
- Začátečník

Re: GTA IV + Windows 7
Máš tam všechny patche i maintenance updaty?
- rikub
- Nováček

-
Co že? Oni existují? Mám je tam dát popořadě nebo nejnovější?
- Lojza
- Začátečník

popořadě od nejstaršího po nejnovější..
- rikub
- Nováček

-
Tak sem je našel na oficialnich strankach a je v tom binec. Jak to mam dělat prosím. Stidím se a omlouvám se za svoje debilní dotazy
- barco
- Středně pokročilý

Patch 1.0.4 stiahni, potom sa Ti bude ešte automaticky po spustení hry updatovať Windows Live. Doporučujem vytvoriť konto s krajinou USA alebo inou, ČR ani SR niesu v zozname podporovaných krajín a sú s tým problémy, preberalo sa to v materskom GTA IV threade, stačí iba
Hledat.
.
- ^Paja^
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
v GTA4 dost casto spusobuje sekani u w vista/7 sluzba event log takze si ji najdi ve spravci sluzeb a zakaz ji uplne
Intel 5820K@4.6Ghz | Asus X99-A | MSI GTX 1080Ti Gaming X | 32GB DDR4 Corsair 2400Mhz | Creative Soublaster Z | SSD Samsung 850PRO 1TB |NZXT H440 + 875W Thermaltake toughpower XT | Logitech G400s@Icemat 2nd edition blue | 23" 120Hz Dell Alienware OptX + 23" IPS Dell P2314H| Windows 10 Pro 64-bit
- rikub
- Nováček

-
Po nainstalovani patchu vše OK dík moc