S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

Příspěvek od oneill_sx1 »

Mtex píše:Neviem či si už quest dokončil. Jediný kto ti Gausovú pušku opraví je technik Kardan na vraku lodi (Skadovsk - tak sa volá ak máš DMP 1.02).
K tomu aby ti ju opravil potrebuje dokumentáciu, dá ti kartu do podzemia (železný les), ďalej už budeš vedieť...
Hru jsem už dohrál s funkční Gaussovkou v X8.
Mtex píše: BTW: podarilo sa niekomu najsť exoskeleton?
Exoskeleton jsem koupil za 60 000 na Skadovsku.
_qwer_
Nováček
Nováček

Příspěvek od _qwer_ »

mam problém, hra se mi spustí jen pod dx9, když ji chci spustit pod dx10 nebo dx11 tak se mi zakousne při startu nové hry/při loadingu, nepomohl ani reinstall win7 32bit,5770,4gb ram
patch 1.6.0.1,
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

barco píše:@Mtex - v čom konkrétne lepší než Clear Sky ?
SoC mám niekoľko krát dohrané, s módmi aj bez a je to jedna z najelpších FPS, aké som hral...
Barco, mne sa páčoli, že autori použili úplne nové mapy (v CS bolo skoro všetko rovnaké z SoCH).
ďalšia vec je, že CoP som hral s modom DMP 1.02, teda možno aj preto sa mi zdal byť CoP náročnejší a vyváženejší než CS.
Čo beriem celkom kladne,že na teba hneď banditi nestrieľajú, správajú sa neutrálne, COP mi príde skôr ako RPG než FPS.

Avšak je to ako píšeš, najlepší bol SoC. Už som ho hral dávno (ešte na 8800GTS 320MB). Možno ho dám ešte raz, môžeš doporučiť nejaké mody? (do SS, resp pozrem Stalker thread).
oneill_sx1 píše:@Exoskeleton jsem koupil za 60 000 na Skadovsku.
Na skadovsku ho Sova nemal v ponuke, možno kvôli modu DMP...
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Mtex píše:Možno ho dám ešte raz, môžeš doporučiť nejaké mody?
Datastor Mod Pack čo si spomínal, kvalitné české dielo. Potom premňa najlepší zážitok z hry som mal s Complete mod 2009, graficky je hra s ním na maxime X-Ray enginu a je to naozaj pastva pre oči. Upravuje okrem grafiky aj ostatné herné aspekty, dohral som to iba nedávno a určite to bol super zážitok. :-)
Ešte sa chystám na L.U.R.K. mod, ten vypadá tiež dobre, hlavne čo sa týka atmosféry.

Mody sme rozoberali v original SoC threade, takže prípadné otázky alebo postrehy už smerovať tam, tu je thread o CoP. Len teraz som to mierne porušil, aby sa nestratila myšlienka. :-)
.
Gladiator
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gladiator »

oneill_sx1 píše:Říkal jsem si, že to bude nějaký hlavolam s těma padajícíma hvězdičkama, ale že bych se dostal do oázy, to mě nenapadlo.

Tak jsem to tam prošel, našel tenhle artefakt, který jsem pak stejně dal vědci.
Obrázek
A kde jsi našel to srdce já tam běhám furt dokola, už tam mám 3 ty pole s těma hvězdama a furt to nemůžu najít?
:(
C2D E6600 2.4GHZ(3,5GHZ), Gigabyte P965 DS4(rev1.0), 2x2GB ram(Geil), GIGABYTE HD 6850 Ultra Durable OC 1GB , WD 400GB+Samsung 1TB, Samsung Syncmaster (24'), Xilence SPS-XP600.(135)R3 600W, skříň Thermaltake Swing, Wokna 7 64bit
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

Ach ... naučte se sakra číst.
http://www.youtube.com/watch?v=pr10o2GOmMw

Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
Gladiator
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gladiator »

Jo sory. Už to mám :)
Ted akorát nevim ten ůkol 3 přátelé nemám vůbec tušení kde ti dva mohou být.. :)
C2D E6600 2.4GHZ(3,5GHZ), Gigabyte P965 DS4(rev1.0), 2x2GB ram(Geil), GIGABYTE HD 6850 Ultra Durable OC 1GB , WD 400GB+Samsung 1TB, Samsung Syncmaster (24'), Xilence SPS-XP600.(135)R3 600W, skříň Thermaltake Swing, Wokna 7 64bit
winter.ondra
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od winter.ondra »

Takze konecne dohrano :) Jakozto zavislak na Stalkerovi jsme byl s CoP spokojen. Prvni dil to sice v mem srdci prekonat nikdy nemuze, ale nove lokace a vice RPG prvku z toho delaj hru kterou si rad znovu zopakuju. Zona je vic pusta (dikybohu) i zbrane jsou o dost ucinejsi. Kazdopadne je to vyborna hra 8)
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

winter.ondra píše:Takze konecne dohrano :) Jakozto zavislak na Stalkerovi jsme byl s CoP spokojen. Prvni dil to sice v mem srdci prekonat nikdy nemuze, ale nove lokace a vice RPG prvku z toho delaj hru kterou si rad znovu zopakuju. Zona je vic pusta (dikybohu) i zbrane jsou o dost ucinejsi. Kazdopadne je to vyborna hra 8)
Já jsem taky velký fanoušek Stalker serie a s CoP jsem moc spokojen. Jsem tak ve třetině hry(zrovna rozmisťuji skenery,vrtulníky už mám a zabil jsem zrovna chimeru, která mi dala slušně zabrat na obtížnost veterán) a moc se bavím. Clear sky mě po legendární jedničce rozhodně neklamal, ale už teď můžu říct, že CoP je lepší. Hraju s posledním patchem a nenarazil jsem na žádný bug, optimalizace lepší, hra mi ještě nespadla. Zbraně lépe střílí, inventář vylepšený, máme tu helmy, hutná atmosféra a lekačky(několikrát jsem sebou slušně škubll), zajímavé úkoly a momenty(např. chůze kolem spících upírů byla nezapomenutelná). No prostě paráda. Grafika stejná jak minule, ale rozhodně stále velice pěkná a běhá to lépe. Ani bych se nezlobil kdyby autoři přitlačili více na rpg prvcích. No nebyla by paráda si vylepšovat postavu jako v klasickém rpg? Stalker je prostě jedna z nejlepších herních serií vůbec.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Me hlavne pobavila veta, ze stalker prej neni vubec narocnej na grafiku :D .Jak je teda mozny, ze s 5850 1000/5000 pod dx11 na maximalni detaily mam stezi 30 fps.Na default taktech je to nehratelny.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

ze by to treba brzdil procesor? :roll:
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Na takové konfiguraci to musí šlapat jak po másle. Procesor rozhodně slabý není, tím to nebude. Asi budeš mít systém v hajzlu, zkontroluj správce úloh jestli to nebrzdí nějaká aplikace na pozadí. Nebo přes driver sweeper smaž původní catalysty a nahoď znovu nové na čisto, taky si pročisti registry.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Lidi pochopte, ze tesalace zere strasne moc vykonu.
1920x1080 4xAA 16af vse na max co jde nastavit v menu pod dx11 a 5850 se nechyta 8)
Weightlifter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Weightlifter »

Flegy píše:ze by to treba brzdil procesor? :roll:
Dobrej joke, jestliže by lidi něměli šanci hrát tuhle hru na max detaily ani s Phenomem II 3,7GHz tak by to bylo teda pěkně v háji
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

HEAD píše:Lidi pochopte, ze tesalace zere strasne moc vykonu.
1920x1080 4xAA 16af vse na max co jde nastavit v menu pod dx11 a 5850 se nechyta 8)
Pseudo-tesalace v pseudo DX11 ;-)
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

Weightlifter: uvedom si, ze phenom IIky i pri 4GHz nejsou zas tak vykone oproti core i7 :roll:
Weightlifter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Weightlifter »

Jasně, ale to mi chceš říct, že aby si někdo stalkera zahrál potřebuje minimálně Core i7? Navíc ve hrách při vysokém rozlišení je rozdíl nepatrný, takže výkon v max detailech 1920*1200 máš stejný jak s Phenomem II tak s Core i7 protože už to brzdí grafická karta
Obrázek
Jinak jak je vidět nový STALKER s hodně průměrnou grafikou je docela zabiják i pro HD5970
Obrázek
karicz
Nováček
Nováček

Příspěvek od karicz »

Tri pratele,ti dva jsou v jeskyni u toho horiciho baraku.
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Však jo, uživatel Flegy dané věci vůbec nerozumí a asi tady chce propagovat procesory intel nebo co. Phenom II na slušné frekvenci stačí samozřejmě na všechny současné hry. Ve vysokých rozlišeních hlavně výkon závisí na grafice a 5850 je určitě hodně výkoná karta na všechny současné hry. Musí jít určitě o nějaký problém ze softwarového soudku, protože sestavu má ten týpek nahoře rozhodně hodně výkonnou.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“