nekontrolovatelné množení AUTOSHAPE v EXCEL

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Kid
Nováček
Nováček

nekontrolovatelné množení AUTOSHAPE v EXCEL

Příspěvek od Kid »

mám takový problém- v aplikaci EXCEL se mi samy od sebe množí vkládané objekty, vždy po nějaké době je postupně mažu,ale nestíhám, jsou i ve vrstvách na sobě třeba v počtu cca 150krát. Vymažu je vždy v Nástroje-Kreslení v Podokno výběru jako položky AUTOSHAPE, ale nevím,odkud s tvoří, kde mohu zastavit jejich vznikání.Děkuji...
xxsawer
Začátečník
Začátečník

Re: nekontrolovatelné množení AUTOSHAPE v EXCEL

Příspěvek od xxsawer »

Coze? to sem nejak nepochopil...
Mnozi se ti vkladany objekty, jakoze treba vlozis obrazek a on se ti tam vlozi 150x? :)
Vymažu je vždy v Nástroje-Kreslení v Podokno výběru jako položky AUTOSHAPE,
Tak timhle uz vubec nevim co myslis...
Kid
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kid »

právě že nic já nikdy nevložil,děje se tak samo od sebe
xxsawer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xxsawer »

Heh, samo od sebe se deje co???
Kid
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kid »

nevkládám žádné objekty,a přitom objevují se mi na ploše Excelu prázdné vložené objekty, na různých místech plochy se vrství na sebe, a asi jak pracuji, se vždy zkopírují i jinam, a po nějaké době to pak zdržuje i v listování.Je tam někde asi nějaký automatický příkaz,či co...jak jsem psal,objeví se pak jako to AUTOSHAPE s číslem,které se pod sebou třeba 30x opakuje stejné.
hele
Nováček
Nováček

Příspěvek od hele »

Kide, prosímtě odpověděl Ti už někde někdo rozumně?!? Děje se mi totéž - v sešitě, nad jehož úpravami nemám vlastní kontrolu, tudíž nemůžu zodpovědně tvrdit, že se to děje opravdu úplně "samo", ale každopádně nestíhám odmazávat... :-(
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

zkus vypnout makra...potom me napada jen reinstall
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“