NVIDIA GeForce 3D Vision - vše okolo

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Robin_CG
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: NVIDIA GeForce 3D Vision - vše okolo

Příspěvek od Robin_CG »

Kamikadze píše:Ono v tom grafu totiz nesedi vubec nic at uz jde o GK (ty jsou treba dva a jeste Fermi) nebo fps (naprosto nesmyslne).
Že v grafu nesedí GK? Jak v grafu nemůže sedět grafická karta? Jako že je nadpis nevycentrovaný? Tohle nechápu.

Že nesedí FPS? Pozor na slova, Kamikadze, pozor na slova. Pokud nesedí moje čísla, pak nesedí ani ty vaše v recenzi stejné karty. PCT LINK.

To, že mně, nebo web CG nemáš rád, je OK. Pěkně sis to na jednom místě vybil, ale slušelo by se to spíše přes soukromou zprávu. A než začneš takhle tvrdě osočovat, aspoň se podívej k sobě, zdali ty výsledky jsou opravdu nereálné, nebo ne.

Hrůza :!:
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

Robin_CG: skor asi narazal na vypocitane FPS v 3D Surround = cisla vycucane z prstu
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
Robin_CG
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robin_CG »

beardie píše:Robin_CG: skor asi narazal na vypocitane FPS v 3D Surround = cisla vycucane z prstu
Vycucané z prstu nejsou. Jak jsem psal v původním příspěvku, jsou vypočítané podle rozlišení jendoduchou matematikou.

Je to navíc pro Nvidii best case scenario - bez případného omezení výkonem procesoru. To jsem taky psal v původním příspěvku...
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

Robin_CG píše: jsou vypočítané podle rozlišení jendoduchou matematikou.
Si děláš prdel ne? Trojčlenka voe.
Odkaď, že ty jseš? Z Bohnic ne?
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

Robin_CG píše:jsou vypočítané podle rozlišení jendoduchou matematikou.
Obrázek
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
Robin_CG
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robin_CG »

Trek píše:Si děláš prdel ne? Trojčlenka voe.
Odkaď, že ty jseš? Z Bohnic ne?
Srandu si nedělám, a jsem z Pardubic :-)

EDIT: Trek> O tom jaké má rozlišení vliv na výkon se dá u přesně této karty a hry přečíst kdekoliv. První odkaz z Google. http://www.overclockersclub.com/reviews ... trix/9.htm
Naposledy upravil(a) Robin_CG dne pát 22. led 2010, 08:26, celkem upraveno 1 x.
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

To ale takhle nefunguje, u nekterejch her je propad vykonu malej. U nekterejch velkej, zalezi od hry a konfigurace pc.

Jisty co je, ze to bude na 3 monitorech hodne narocny, uz na jednom full hd monitoru je to narocny (viz. fora nvidie).
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

Tak v tom pripade jsem se dozvedel vse, co jsem chtel vedet a podavam oficialni stiznost na trest. Diky za spolupraci
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

Poslednich par prispevku jsou dobry haluze. No ukazka toho surround je napr. http://www.youtube.com/watch?v=95VHrdXZ ... r_embedded#

Jako je videt, ze to docela bezi pomalym fps a jak je ten clovek daleko od tech monitoru prave aby ten obraz videl.

Jinak
GF100 supports 3D Vision Surround when two or more GPUs are paired in an SLI configuration

Nic o starsich kartach nepisou, ze by to bylo podporovany.
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

http://www.digitalversus.com/duels.php? ... 7352&ph=12

Ten Acer bude podle mne horsi podle toho srovnani nez Samsung.
Rozhodne nebude v dohledny dobe monitor bez ghostingu. I ten Dell/Alienware ma ghosting.

Pokud by stal tak kolem osmicky, tak bych do nej mozna sel, jakoze aspon full hd.
WerK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od WerK »

Tak jsem zkousel BioShock 2 (ma nalepku 3D Vision Ready, cili jsem cekal podobny zazitek jako u Batman: AA) a jsem z 3D velmi zklamany. Co z toho kdyz je v grafickych options primo moznost zapnuti 3d vision, kdyz ta hra nema ani dynamicky zamerovac ? Krom toho se ten defaultni zamerovac neda vypnout, cili pusobi velmi rusive pri vyuziti laser sightu. Nakonec jsem tu hru dostal do pouzitelneho stavu - musi se vypnout hlavne real-time odrazy ve vode, mlha obcas trochu buguje a hraju tak s 10% hloubkou kvuli zamerovaci (laser sight off). Prostredi jinak vypada uchvatne, jenom me stve ze daji nejake hre nalepku "3D Vision Ready" a pritom se to musi takhle hackovat. Nove ovladace/3d vision driver stale v nedohlednu a udajne tohle vsechno bude resit patch pro bioshock primo, ale ten je taky v nedohlednu a cekat se mi vazne nechce :)
safrdA
Začátečník
Začátečník

nVidia 3D Vision

Příspěvek od safrdA »

zdravim, slapala by tahle heacicka na tomhle?

http://www.alza.cz/56-lcd-tv-philips-56 ... 137307.htm

diky za odpoved
Naposledy upravil(a) Krteq dne pon 15. úno 2010, 05:58, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučení témat
Youki
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Youki »

Urcite ano len ta cena je fakt sialena.
Robo779
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robo779 »

TO Youki: Jak můžeš říct že ta LCD se pro 3D vision bude hodit "určitě ano"?
Na stránkách nvidii nic o této LCD není, žádná oficiální podpora.Jestli jsi jako viděl 200Hz a tím jsi posoudíl že je podpora zajištěna, tak to jsi na velikém omylu (o tomto problému byly na netu napsány tuny). Za takové rady ti safrdA asi hezky poděkuje....
ps:nicméně možná máš lepší informace než já, v tom případě se nechám rád poučit.
nou
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nou »

tiez by som si nebol s tou podporou taky isty. podla mna to skor berie vstupny 25/50Hz vstup a ten potom interpoluje az na 200Hz. takze panel by to zvladol ale o samotnej elektronike pochybujem.
MaximusCZECH
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MaximusCZECH »

Mám na Vás prosbu. Zvažuji, že si pořídím komplet Samsun RZ2233 + 3D nvidia Vision, ale nevím, jestli třeba chvíli nepočkat na lepší set, když teď 3D zažívá takový boom :-) Počkal bych cca. 3 měsíce, pokud by mělo vyjít něco lepšího a cenově podobného jako tento set. Nabízí se teď lepší varianta než Samsung + 3D vision? Např. Acer a něco podobného?
Jsou nové ovladače už lepší na ghosting?
Doma jsem zkoušel jen brýle červená+zelená a tam je to nic moc, hlavně mi vadí ztmavení jednoho oka červenou a druhého zelenou barvou. Díky tomu jsem si nemohl 3D efekt pořádně užít.
Myslíte, že se s touto technologií počítá i do budnoucna na filmy jako Avatar, Tron2 a další?
Moc děkuji zkušeným uživatelům za rady.
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

Ještě si počkej, zatím ty monitory nejsou bůhvíco. Samozřejmě žádný ovladače nemůžou vyplešit ghosting výrazně, je to způsobený monitorama (třeba Acer má takovej hnusnej barevnej ghosting).

A doufám, že ti je jasné, že na to potřebuješ výkonnou grafiku.
Robo779
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robo779 »

To Trek: Ty máš nějakou osobní zkušenost s tím Acerem? Jestli máš osobní zkušenost tak si velice rád poslechnu tvůj nazor!
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

Ne podívej se na fóra nvidie, tam je spousta fotek skrz brýle. Kupovat si teď novej 3D monitor nebudu, protože je to stejně ten samej TN shit. Navíc prej ten Acer je hnusnej na normální 2D (čtení textu a tak). Ten Samsung je aspoň dobrej, že má pěknej ostrej obraz.

Můžeš mi pak napsat jestli ti jdou Nvidia fóra, mě to píše nějaký haluze, asi zase ban, nechápu, co jsem udělal ...
MaximusCZECH
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MaximusCZECH »

Trek: děkuji za radu. Ty jsi už zkušený hardcore 3D pařan :-) Jinak já mám zatím GTX 285 1GB MSI. Do budoucna bude samozřejmě upgrade. Nejsem ale moc náročný na grafiku, takže myslím, že by mi mohla chvíli vystačit.

Nechci zase čekat do nekonečna, protože pořád bude něco lepšího a s takovou bych si nic nekoupil :-) Chtěl jsem si to pořídit už na podzim, ale nakonec vyhrál upgrade celého počítače. Ale ten třetí rozměr mě stále láká a nedá si pokoj :-)

Ve čtvrtek odjíždím do Německa a díval jsem se na ty jejich ceny a bohužel ta cena je úplně stejná jako u nás. Kdyby to bylo kolem 8 tisíc, tak neváhám a jdu do toho hned. Jen mě mrzí, že momentálně mám monitor Samsung T220, který je hodně podobný tomu s 120Hz a má stejnou uhlopříčku, takže si tam vůbec nepolepším :-(

Jinak hraji hlavně večer při slabém osvětlení, takže by mi požitek z 3D nemělo nic pokazit.

Opravdu je ten monitor tak špatný jak někdo píše? Někdo si ho nemůže vynachválit a píše, že 3D je na tom super a někdo píše, jak to hned šel vrátit, že hnus :-(

Dají se někde vyčíst novinky, ohledně nových typů 3D monitorů a jejích případných cen?
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“