DObry den,
Som vlastnikom "uzastneho neznicitelneho" notebooku HP pavilion dv6000....Mam doma tri kusy....schopny uz len jeden. Problem je vo vyrobnej chybe tychto notakov a to bud v studenom spoji na chipsete, alebo casto odchadzaju menice napatia co je moj problem...Novu dosku do toho urcite kupovat nejdem a ani ju uz nezozeniem koli kazovosti tychto MB. Tak potrebujem od nejakeho kutila, alebo skratka od niekoho kto to uz spravil vediet Kde sa menic napatia nachadza a ci by sa dala vadna suciastka preletovat (resp. brat uz takto opravil nejeden notak a venuje sa tomu dost dlho cize nake SMD-cko este neni problem ani ako skrabanec na doske)...skratka potrebujem vediet ci by sa to dalo a kde sa menic nachadza. Pokial ma niekto foto dosky a bol by taky dobry a oznacil to nejak, prip prilozim ja ale musim ho najprv zas rozobrat a dosku pofotit. Dakujek. PS: aj tak mi je ho luto predat, pretoze ak sa da opravit je to skoda. RAz ide raz nie. Vnetilatory sa zapnu HDD ide, ale obraz nikde...Alebo naopak obraz ide ale HDD bez napatia. Asi jeden z 50-tich pokusov o zapnutie nabehne vsetko.
Pavilion dv 6000 menic napatia+problem s driverom na zvuk
Moderátor: Don
- Vsoft
- Nováček
Pavilion dv 6000 menic napatia+problem s driverom na zvuk
Naposledy upravil(a) Vsoft dne pon 15. úno 2010, 09:07, celkem upraveno 1 x.
AthlonX2 4000+2.1GHz@2.7GHz, ASUS M2N-MX, 1x1GB DDR2 Godram, Saphire Radeon HD2600PRO, Gembird 400W, LiteOn 19" CRT
- petr_
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pavilion dv 6000 menic napatia
"Asi jeden z 50-tich pokusov o zapnutie nabehne vsetko" na 99% prasklý spoj na mb.
NTB: 13" MacBook Air mid. 2013, Haswell i7-4650U, 8GB LPDDR3, 256GB SSD
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
- smoula
- Mírně pokročilý
A co takhle celou desku nahřát 8 minut horovzdušnou pistolí.Třeba takto.Vsoft píše:DObry den,
Som vlastnikom "uzastneho neznicitelneho" notebooku HP pavilion dv6000....Mam doma tri kusy....schopny uz len jeden. Problem je vo vyrobnej chybe tychto notakov a to bud v studenom spoji na chipsete, alebo casto odchadzaju menice napatia co je moj problem...Novu dosku do toho urcite kupovat nejdem a ani ju uz nezozeniem koli kazovosti tychto MB. Tak potrebujem od nejakeho kutila, alebo skratka od niekoho kto to uz spravil vediet Kde sa menic napatia nachadza a ci by sa dala vadna suciastka preletovat (resp. brat uz takto opravil nejeden notak a venuje sa tomu dost dlho cize nake SMD-cko este neni problem ani ako skrabanec na doske)...skratka potrebujem vediet ci by sa to dalo a kde sa menic nachadza. Pokial ma niekto foto dosky a bol by taky dobry a oznacil to nejak, prip prilozim ja ale musim ho najprv zas rozobrat a dosku pofotit. Dakujek. PS: aj tak mi je ho luto predat, pretoze ak sa da opravit je to skoda. RAz ide raz nie. Vnetilatory sa zapnu HDD ide, ale obraz nikde...Alebo naopak obraz ide ale HDD bez napatia. Asi jeden z 50-tich pokusov o zapnutie nabehne vsetko.
- Maranov
- Mírně pokročilý
smoula: necituj furt všechno, je to strašný zlozvyk, co máš.
Horkovzduška je "hop nebo trop", navíc ti to nikdy nesletuje pořádně, takže to zas za chvíli rupne.
Horkovzduška je "hop nebo trop", navíc ti to nikdy nesletuje pořádně, takže to zas za chvíli rupne.
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
- -- DiL --
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
to je marny, ja uz se mu to snazil nekolikrat vysvetlit a bez uspechu...Maranov píše:smoula: necituj furt všechno, je to strašný zlozvyk, co máš.
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi!
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
- Vsoft
- Nováček
Njn...pistol som skusal 3 krat...pomaha tak na max 1deň, potom zase nič. Neviem no..asi je to márna snaha.
AthlonX2 4000+2.1GHz@2.7GHz, ASUS M2N-MX, 1x1GB DDR2 Godram, Saphire Radeon HD2600PRO, Gembird 400W, LiteOn 19" CRT
- Vsoft
- Nováček
...No tak som ho znovu rozobral...o5 som to prefukol teplovzdusnou pistolou, ale tentokrat asi cca 15 minut asi na 100 stupnov...a popritlacal som suciastky hlavne GPU a nejake SMD....-neviem ci to pomohlo ale uz ide druhy den, tak uvidime dokedy pojde. Je tam urcite nejaka mala vada. Este by som mal jeden dotazz k tomuto NTB. Mam problem so zvukovkou. Zvuk mi ide v pohode nainstaloval som tam aj nejaky Microsoft UAA BUS -nasiel som to na jednom fore vraj aby mi isla spravne zvukovka. Lenze sa mi nezobrazuje ziadny kontrolny panel v tray ani v ovladacom paneli jednoducho tam nic take neni. Chyba mi equalizacia, prip ine doplnky pretoze ten zvuk je teraz dost biedny a hlavne lepsi zvuk by som u tohto notaku potreboval ked uz nic ine. Dakujem ak viete niekto pomoct