Mass Effect 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
F4kt0r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Mass Effect 2

Příspěvek od F4kt0r »

Nechapu to jejich rozhodnuti, s tim, ze se neda sundat helma. Prave kvuli tomu to pro me delalo vsechny DLC armors nepouzitelnymi...
CPU - AMD 7800X3D @ 4,8 GHz | MB - ROG Strix B650E-F | RAM - 32GB DDR5 6000MHz | VGA - XFX AMD Radeon RX-6950XT MERC
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spalovac_mrtvol »

Co ti na tom tak vadí? :o Já za celý dvě projetí helmu nesundal ani jednou
Fenous
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fenous »

Minimalne vadi to zkresleni hlasu.
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spalovac_mrtvol »

Aha, tak to mi nedělalo já nosil jen takovou tu malou helmu s tím sklíčkem přes oko, jak to dává 10% bonus pro sniperování
Fenous
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fenous »

Tak ta od Cerberusu to dela.
F4kt0r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F4kt0r »

Spalovac_mrtvol píše:Co ti na tom tak vadí? :o Já za celý dvě projetí helmu nesundal ani jednou
No nejvic, ze nevidim jeho mimiku kdyz mluvi a dost mi to kazilo atmosferu. Potom taky to, ze kdyz se nekde prochazite s helmou na hlave a lidi Vas poznavaji. Nebo kdyz si da v baru drink tak strci sklenicku k ty helme a pije skrz to.
CPU - AMD 7800X3D @ 4,8 GHz | MB - ROG Strix B650E-F | RAM - 32GB DDR5 6000MHz | VGA - XFX AMD Radeon RX-6950XT MERC
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

No jo, to DLC armor neni konfigurovatelny, coz me prekvapilo, ale zas tak mi to nevadi, ma ten predek pruhlednej. Jinak se to siklo, protoze ted hraju za vanguarda, takze boj hodne zblizka (hraju na hru na tezke obtiznosti).
Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killer »

Jo, to kdyz jsem videl jak pije skrz helmu, tak jsem nevedel, jestli se smat nebo brecet. Tohle fakt ne. Jedine, co davam na hlavu je visor na +10% headshot damage. Jinak celkove ty brneni maji nic moc vlastnosti. Upgradnute N7 je srovnatelne, ne-li lepsi. Kdyby alespon sly ty DLC brneni dat partakum, ale to neee :x
1) ASUS H97-Pro, Core i5 4590 3.3GHz, Gelid Tranquilo rev.2, 2x8 GB RAM Crucial Balistix Sport DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, 128 GB SSD Crucial MX100 + 1TB WD Blue, Asus Xonar DG, 550W Seasonic S12G, Corsair Obsidian 550D
huhla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od huhla »

tak jsem to rozehral podruhe, tentokrat za cisteho biotika(napoprve vojak) v obou pripadech na obtiznost 4/5 a musim rict, ze ten biotik je tak nejak nedoladeny, protoze vetsina souboju se zvrhava v nudnou prestrelku, kdy se mobum nejdriv zdlouhave stahuji stity+armor(armor maji snad uplne vsichni) a pak nastava veselych par vterin kdy se daji pouzit bioticke sily a nepritel je zmasakrovan, resenim by nejspis bylo stahnout obtiznost, myslim ze tu nekdo psal, za pak nekteri mobove ten armor nemaji, ale do toho se mi moc jit nechce, protoze uz ted maji nekteri mobove strasne malo HP a po stazeni stitu+armoru umiraji radove ve vterinach

takze otazka - nevite jestli existuje nejaky addon/mod/cheat ktery mi umozni pouzit vsechny bioticke sily i na nepritele s armorem (to ze nejdou pouzit na nepritele se stitem se mi naopak zase libi)

a druha vec co me docela irituje je "global cooldown" po pouziti biotickych schopnosti, opet neexistuje nejake reseni jak to obejit? nejvic by se me asi libilo kdyby kazda schopnost mela svuj vlastni cooldown, a samotny global cooldown by byl nastaven treba jen na 1-2 sec, neco jak to bylo v ME1
D00M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D00M »

už jsem na Normandy
mám k dispozici všechny zbraně, které jsem si našel v prvním průchodu. čili tři druhy pušek, tři druhy sniperek, dva samopaly, sedm těžkých zbraní atd. zatím nemám Mordina. ale podle terminálu nemám k dispozici žádné upgrady zbraní, ty se budou muset najít a znova vyvinout.

jo a mám pryč všechny body paragon/renegade :-( takže tohle si budu muset budovat znova
mrtvola: A64 x2 3800+ (Toledo E6) | Arctic Cooling Freezer 64 Pro | Asus A8R-MVP (xPress 1600) | 4x 1GB Kingston DDR-400 | Leadtek GF 8600 GT | Accelero S1 | LG GSA 4163B (pude z domu)
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM

Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

No ja to hraju tak, ze vykiluju ty slabsi co nemaj stity a vetsinou na sefika hodim ten biotickej uder a dodelam ho brokovnici
nebo to muzes hrat tak, ze se proste mezi ne vrhnes a masakrujes, ale tam muze bejt velka umrtnost.

jinac s tim cooldownem asi museli udelat globalni, protoze by to bylo pak moc lehky, uz ted muzu hazet pull kazdou sekundu (mam ho na 3 levelu)
Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killer »

huhla píše:tak jsem to rozehral podruhe, tentokrat za cisteho biotika(napoprve vojak) v obou pripadech na obtiznost 4/5 a musim rict, ze ten biotik je tak nejak nedoladeny, protoze vetsina souboju se zvrhava v nudnou prestrelku, kdy se mobum nejdriv zdlouhave stahuji stity+armor(armor maji snad uplne vsichni) a pak nastava veselych par vterin kdy se daji pouzit bioticke sily a nepritel je zmasakrovan, resenim by nejspis bylo stahnout obtiznost, myslim ze tu nekdo psal, za pak nekteri mobove ten armor nemaji, ale do toho se mi moc jit nechce, protoze uz ted maji nekteri mobove strasne malo HP a po stazeni stitu+armoru umiraji radove ve vterinach

takze otazka - nevite jestli existuje nejaky addon/mod/cheat ktery mi umozni pouzit vsechny bioticke sily i na nepritele s armorem (to ze nejdou pouzit na nepritele se stitem se mi naopak zase libi)

a druha vec co me docela irituje je "global cooldown" po pouziti biotickych schopnosti, opet neexistuje nejake reseni jak to obejit? nejvic by se me asi libilo kdyby kazda schopnost mela svuj vlastni cooldown, a samotny global cooldown by byl nastaven treba jen na 1-2 sec, neco jak to bylo v ME1
Podle mne zadny cheat neni. Ale o tom se take pise na ofiko forech, ze na hardcore a infinity jsou biotici nepouzitelni, protoze vsechno, vcetne zvirat ma brneni. Navic v okamziku, kdy mu sejmes armor, tak uz nepotrebujes bioticke schopnosti, staci par dobre mirenych strel. Dalsi vec, co v nevychytali. Proste je to arkada delana na normal obtiznost a cokoliv vys je totalne rozhozene.

A to same plati o tom globalnim cooldown. Jsou to kokoti co pocitaji s tim, ze vsichni budou hrat soldier/infiltrator a strilet zbranemi, protoze je to prece cool strilecka, ne? :(

Ja teda zatim hral jen soldier a infiltrator, zase tak moc mne biotici neberou, ale stvalo mne to u partaku. Priste to projedu zase za vojaka, ale jako bonus si dam reave. To jde pouzit na vse a je to extremne silne. Jen mi teda prijde divne, ze vubec vojak muze pouzivat bioticke utoky...

Ale podle reakci a recenzi to asi nikomu nevadi. No ja osobne si hodne rozmyslim, jestli koupim i trojku, protoze tenhle smer vyvoje se mi vubec nelibi. Kdybych chtel strilecku, zahraju si Bioshock 2...
1) ASUS H97-Pro, Core i5 4590 3.3GHz, Gelid Tranquilo rev.2, 2x8 GB RAM Crucial Balistix Sport DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, 128 GB SSD Crucial MX100 + 1TB WD Blue, Asus Xonar DG, 550W Seasonic S12G, Corsair Obsidian 550D
Weslo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Weslo »

Nemohl by mě někdo navést jak zachránit toho turianského politika v Citadele před Kolyatem?Jsem asi slepý ale cestu dolů jsem nenašel ...
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
D00M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D00M »

tvoje postava pobíhá po celou dobu po horním patře té promenády a sleduje cíl odtamtud. dolů se nedostaneš. ale není to složitý, pokud si hlídáš, kam zatočí. pokud se nepletu, tak má s sebou červenýho krogana, kterej je krásně vidět, takže sledování je brnkačka.
mrtvola: A64 x2 3800+ (Toledo E6) | Arctic Cooling Freezer 64 Pro | Asus A8R-MVP (xPress 1600) | 4x 1GB Kingston DDR-400 | Leadtek GF 8600 GT | Accelero S1 | LG GSA 4163B (pude z domu)
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM

Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killer »

Jo, staci ho sledovat. Nejak nechapu, jak tady muze mit nekdo problem. Je to jedna z nejjednodussich misi ve hre :-)
Weslo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Weslo »

Sledování problém není.Ale pak vleze do dveří kam za ním nemůžu - ty plošiny vedou na druhou stranu. :)
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killer »

Weslo píše:Sledování problém není.Ale pak vleze do dveří kam za ním nemůžu - ty plošiny vedou na druhou stranu. :)
Ale mne nikdy nevlezl nikam, kam by se za nim nedalo vlezt...
D00M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D00M »

pokud si dobře vzpomínám, tak jedny dveře opravdu nejdou otevřít a je to nutný obejít. ale v tu chvíli cíl počká trochu déle, takže není problém ho zas chytit.

Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killer »

D00M píše:pokud si dobře vzpomínám, tak jedny dveře opravdu nejdou otevřít a je to nutný obejít. ale v tu chvíli cíl počká trochu déle, takže není problém ho zas chytit.
Hmm, tak to nevim, hral jsem to 2x a pokazde jsem sel tam, co ten chlapek :?
Weslo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Weslo »

tak problem solved spletl jsem si turiany :oops:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“