Alien vs Predator (next-gen)

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Re: Alien vs Predator (next-gen)

Příspěvek od Mirek Koci »

Krteq píše:tím se lecos vysvětluje a redakce by taky měla lecos vysvětlit.
screeny byly z testovaci verze, kterou nam pujcil vydavatel, to ze JRC hru ma neznamena, ze jsou screeny z ni ... testujeme samo na CZ originalce :wink: stěr ... opět
alea iacta est
Sledujte PCTuning na Facebooku a Twitteru.
Obrázek Obrázek
F4kt0r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F4kt0r »

Teda tu kampan toho aliena celkem utli. Sem cekal ze budu hrat dal a konec. Silene kratkej SP...
CPU - AMD 7800X3D @ 4,8 GHz | MB - ROG Strix B650E-F | RAM - 32GB DDR5 6000MHz | VGA - XFX AMD Radeon RX-6950XT MERC
marcelus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marcelus »

kazdy komu Steam verzia pada po uvodnej animacke tak staci spustit hru pd dx9.Launch AvP dx9.Potom to ide bez problemov.
CPU/ i7 4770 3,9 Ghz, GPU/MSI GTX 1070 Gaming, RAM/Kingston 16 GB DDR3 2133 Mhz,Enermax Platimax 750 W, DELL U2515h 2560x1440, Win 7 64 bit
Lavak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lavak »

No ja som nasiel riesenie na steam forum. Ak sa majitelom Nvidie zasekava hra pri loadingu staci vypnut V-sync a pripadne treba vypnut v nastveniach ovladania "skratit odozvu mysi". Teraz mi hra bezi na full bez seknutia na cc 60-30 fps.
flanker
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od flanker »

proč to však padá pod DX11? :( :?: Na způsob, že to nepadá pod dx9 jsem také přišel, ale proč pod dx11???
ROG Power PC1:AMD Ryzen 7 5700X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo II 360, 512GB NVMe+500GB Samsung SSD, 2x 16GB GSkill TridentZ Neo RGB 3600 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, Lian Li O11 Dynamic XL. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora
poluxtroj
Nováček
Nováček

Příspěvek od poluxtroj »

Mě to pod DX11 šlape bez jediného problému.Mám origo samo.Vím,že jsou problémy na warez pod DX11,čeka se na crack.
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

bandita píše: screeny byly z testovaci verze, kterou nam pujcil vydavatel, to ze JRC hru ma neznamena, ze jsou screeny z ni ... testujeme samo na CZ originalce :wink: stěr ... opět
je zaujimave, ze zahadna testovacia verzia ma rovnaky problem ako warezacka verzia...
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

New video: Aliens vs. Predator Developer Diary
Hodně dobré video 8)

Bandita je sám stěr
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
vendo007
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vendo007 »

beardie píše:
bandita píše: screeny byly z testovaci verze, kterou nam pujcil vydavatel, to ze JRC hru ma neznamena, ze jsou screeny z ni ... testujeme samo na CZ originalce :wink: stěr ... opět
je zaujimave, ze zahadna testovacia verzia ma rovnaky problem ako warezacka verzia...
skor je zaujimave robit zavery z testovacej verzie a ani na nu neupozornit :wink:
"Real power can't be given. It must be taken."
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

vendo007 píše:skor je zaujimave robit zavery z testovacej verzie a ani na nu neupozornit :wink:
A ještě přímo lhát

"Obchod JRC dostal hru již dnes odpoledne, tedy vám z originální verze můžeme ukázat několik obrázků."

Roztomilé.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

PCGH udělal benchmarky různých DX11 nastavení, závěr snad nepřekvapí nikoho - DX11 je ve hře na prd - http://www.pcgameshardware.com/aid,7054 ... /Practice/
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

LOL to zas bylo hype jak je dx11 perfektni a jak rychle nastopi a jak budou hry behat rychleji pod dx11, nez pod dx9.
V praxi je to pak stejny jako u prechodu z dx9 na dx10.Zadnej rozdil v kvalite obrazu(temer), ale vykon je daleko mensi. :x
BTw ten propad vykonu na 5870 je fakt brutalni a vubec se mi to nezamlouva.Jak to tak vypada, tak ta karta neni pro dx11 navrhnuta.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

To je dobrá infarktovka : )

Hraju, tma, 24" monitor, sluchátka na uších, mariňák, kolem lezou facehuggeři, jsem napjatej a najedou se vedle mě objeví ségra, no málo jsem se lek : ).
Za mne tedy po dvou hodinách hraní mariňáka velká spokojenost, akorát ty konzolový hovadiny mi vaděj (ale zážitek furt super).
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
NEZNALEC
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od NEZNALEC »

dobre duse nevite nekera jestli jde, a jak zapnout AA? na nvidii a win 7 ?
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

zkus ho vynutit v ovladačích.

Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
Herkis
Redaktor PCT
Redaktor PCT

Příspěvek od Herkis »

Na Nvidii si musíš počkat na Fermi, jde to jen na DX11 grafice.
NEZNALEC
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od NEZNALEC »

:sad: skoda skoda
Hlavson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hlavson »

Tak jsem to dohrál za všechny 3 strany.... a podle mě nejlepší je mariňák. Jinak celá hra byla taková "nudná" až na par vyjimek, třeba club, nebo par akčních scén, tím myslím něco ve stylu dobrá hudba, prostředí a dobrá využitelnost zbraní a taktiky (tak 5x :-D ) zbytek se mi zdálo jen ..... jdi tam, vypni tohle, zapni tamhleto, přepni, rozbij antenu.... tohle mi tam moc nesedělo. Když to srovnám třeba s Doom 3 tak u mě D3 vyhrava na plné čáře, stejně jako AvP 2. A co se bojů týče, není to špatný, ale tak do počtu lidí 1vs1. Jakmile se na scéně objeví 3 alieni, tak je v tom zmatek, a nezbývá nic jineho než ustupovat a mačkat MB1...MB2. Nehledě na to že pokud jste uprostřed animačky, nemůžete vlastně dělat nic :-(... achj konzole no. Podle mě tahle hra měla větší potenciál. Někteří lidi AvP 3 dávaj 12/10 a vynáší to do nebes, zbytek zůstává při zemi u 6 až 7 z 10. Přikláním se k té druhé skupině. Toť můj názor, kdyžtak mě tu neukamenujte :-D
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Co mně ale nejvíc vadí u Aliena, tak to je absence nějakých speciálních pohybů/animací pokud jste v šachtě a číháte na oběť, nebo jste na stropě nad obětí apod. Vždycky musíte seskočit na zem :/
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“