Mass Effect 2
Moderátor: Baneshee
- F4kt0r
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Mass Effect 2
Zrovna ta helma mi taky vadi a patch zmenu neprinasi. Pochybuju, ze nejaky budouci patch tuto moznost obsahovat bude, jelikoz BioWare tvrdi, ze je to takhle zamerne a ma to tak byt.
CPU - AMD 7800X3D @ 4,8 GHz | MB - ROG Strix B650E-F | RAM - 32GB DDR5 6000MHz | VGA - XFX AMD Radeon RX-6950XT MERC
- Killer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Aha, dik, tak alespon vim, ze nema cenu se s temi DLC vubec zabyvat.
1) ASUS H97-Pro, Core i5 4590 3.3GHz, Gelid Tranquilo rev.2, 2x8 GB RAM Crucial Balistix Sport DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, 128 GB SSD Crucial MX100 + 1TB WD Blue, Asus Xonar DG, 550W Seasonic S12G, Corsair Obsidian 550D
- titaniuso
- Nováček

-
Ahoj, včera jsem si nainstaloval ME2, a při spuštění mi hra napíše že nemám k dispozici PhysX.
Mám kartu ATI HD 5770. Nevíte jak na to? Díky moc
- Killer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A co treba ten PhysX nainstalovat?titaniuso píše:Ahoj, včera jsem si nainstaloval ME2, a při spuštění mi hra napíše že nemám k dispozici PhysX.
1) ASUS H97-Pro, Core i5 4590 3.3GHz, Gelid Tranquilo rev.2, 2x8 GB RAM Crucial Balistix Sport DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, 128 GB SSD Crucial MX100 + 1TB WD Blue, Asus Xonar DG, 550W Seasonic S12G, Corsair Obsidian 550D
- Prometheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Např i glitch při hákování datapadů a trezzorů, kdy můžeš za jistých okolností získat dvojnásobek autorů... ehm kreditů. Smůla, že sem na to přišel až po dohráníKiller píše: No jasne, ale mne hra nepada, nezpomaluje se, proste bezi naprosto perfektne. Proto tam nechci davat patch, co opravuje veci, ktere u mne bezi dobre.
Vždy prodávám i jinde.
- viiitezslav
- Nováček

-
bohužel ten patch nic světoborného nepřináší, jediná podstatná vec je snad vyreseni problému s jednojádrama, což se týká pouze některých hráčů, a některé chyby v překladu
- titaniuso
- Nováček

-
Bude to mít nějaký vliv, když nainstaluju PhysX od NVidie a Ati?
- Thellwin
- Administrátor

Instaluješ jenom ovladače, hra je prostě chce a je jedno, jestli máš kartu od ATi, problémy nebudeš mít.
Goldnoob team proud member!
- titaniuso
- Nováček

-
Díky moc
- LordRasputin
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Aby nedošlo k mýlce. PhysX funguje jen a pouze na kartách od Nvidie řady 8, 9 a samozřejmě na novějších kouscích. Jedná se o to že grafické jádro má možnost počítat i fyziku. Pokud máte kartu ATI (stejně jako já) tak se fyzika počítá čistě přes CPU. A vzhledem k tomu že v Mass Effectu neroztřelíte ani sklo tak vás to upřímně trápit nemusíKiller píše:A co treba ten PhysX nainstalovat?titaniuso píše:Ahoj, včera jsem si nainstaloval ME2, a při spuštění mi hra napíše že nemám k dispozici PhysX.
Lord_Rasputin
- FragmeNT
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim, mam takovy problem - prave jsem nainstaloval Mass Effect 2 a chtel jsem si do nej dat brneni, ktere jsem dostal k Dragon Age. Kdyz ovsem vlezu na stranku Bioware, zadam kod, tak mi to napise, ze kod byl jiz vycerpan pritom to neni pravda. Setkal se nekdo jiz s timto problemem? Predpokladam, ze to nijak nevyresim, protoze mam podezreni, ze na warezu se zrejme pohybuje nejaky generator techto kodu a nekdo mi ho jiz vzal...
Asus ROG STRIX Z270F Gaming, Intel Core i7 7700K (4,8GHz) + Noctua NH-D15S, 16GB DDR4 Kingston HyperX Fury 2666MHz, SSD Kingston HyperX Savage 240GB, MSI 1080 Gaming+, LED monitor 27" BenQ EW2770QZ, Sound Blaster BlasterX G1 (USB), sluch. Beyerdynamic DT 880 (250ohm), Windows 10 Pro (1709)
- Killer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ale musi, je jedno, jakou mas kartu, kazda hra co ma PhysX ho vyzaduje nainstalovany. Navic teda mne ho ME2 (EN verze) nainstalovala sama, ani se neptala. Tohle jsou ty pripady, kdyz se pri instalaci her rozcilim, ze mi to cpe PhysX, C++, DirectX aniz by se to ptalo a pak vidim na forech dotazy tohoto typu, nebo treba dotaz Pise mi to ze nemam soubor D3DX9_37.dll, co mam delat? A pak si uvedomim, ze presne z tohoto duvodu tam ty hry se*ou vse rovnou bez ptanititaniuso píše: Aby nedošlo k mýlce. PhysX funguje jen a pouze na kartách od Nvidie řady 8, 9 a samozřejmě na novějších kouscích. Jedná se o to že grafické jádro má možnost počítat i fyziku. Pokud máte kartu ATI (stejně jako já) tak se fyzika počítá čistě přes CPU. A vzhledem k tomu že v Mass Effectu neroztřelíte ani sklo tak vás to upřímně trápit nemusí
Naposledy upravil(a) Killer dne čtv 25. úno 2010, 07:51, celkem upraveno 1 x.
- Killer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ne, na warezu jsou ke stazeni vsechny ty DLC, k cemu by tam byly kody? Nechci nikoho k nicemu navadet, ale jestli ti tvuj origo nejde, tak si to klidne stahni. Nemusis se nikam registrovat, nic nikde vyplnovat, usetris cas i nervy a funguje to na 100%. A ty DLC jsou zadarmo, takze vlastne ani nic nekrades... Uprimne ale vsechna ta brneni jsou na dve veci. Kdyz ho tam nedas, o nic neprijdesFragmeNT píše:Zdravim, mam takovy problem - prave jsem nainstaloval Mass Effect 2 a chtel jsem si do nej dat brneni, ktere jsem dostal k Dragon Age. Kdyz ovsem vlezu na stranku Bioware, zadam kod, tak mi to napise, ze kod byl jiz vycerpan pritom to neni pravda. Setkal se nekdo jiz s timto problemem? Predpokladam, ze to nijak nevyresim, protoze mam podezreni, ze na warezu se zrejme pohybuje nejaky generator techto kodu a nekdo mi ho jiz vzal...
- huhla
- Začátečník

-
pokud jsi ten kod na brneni uz pouzil v dragon age tak uz je vycerpany, jde o to, ze si musis zaregistrovat mass effect na stejny bioware ucet jako mas zaregistrovany dragon age, pak se ti tam ten odkaz na stazeni brneni objevi.FragmeNT píše:Zdravim, mam takovy problem - prave jsem nainstaloval Mass Effect 2 a chtel jsem si do nej dat brneni, ktere jsem dostal k Dragon Age. Kdyz ovsem vlezu na stranku Bioware, zadam kod, tak mi to napise, ze kod byl jiz vycerpan pritom to neni pravda. Setkal se nekdo jiz s timto problemem? Predpokladam, ze to nijak nevyresim, protoze mam podezreni, ze na warezu se zrejme pohybuje nejaky generator techto kodu a nekdo mi ho jiz vzal...
- dexterav
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Physx má 2 verzie CPU a GPU, ME2 používa iba verziu pre CPU takže kľudne môže mať človek aj 3 karty od NV všetko počíta CPULordRasputin píše:
Aby nedošlo k mýlce. PhysX funguje jen a pouze na kartách od Nvidie řady 8, 9 a samozřejmě na novějších kouscích. Jedná se o to že grafické jádro má možnost počítat i fyziku. Pokud máte kartu ATI (stejně jako já) tak se fyzika počítá čistě přes CPU. A vzhledem k tomu že v Mass Effectu neroztřelíte ani sklo tak vás to upřímně trápit nemusí
ale physx inštalovať treba
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
- Killer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Eee, nedexterav píše:Physx má 2 verzie CPU a GPU, ME2 používa iba verziu pre CPU takže kľudne môže mať človek aj 3 karty od NV všetko počíta CPULordRasputin píše:
Aby nedošlo k mýlce. PhysX funguje jen a pouze na kartách od Nvidie řady 8, 9 a samozřejmě na novějších kouscích. Jedná se o to že grafické jádro má možnost počítat i fyziku. Pokud máte kartu ATI (stejně jako já) tak se fyzika počítá čistě přes CPU. A vzhledem k tomu že v Mass Effectu neroztřelíte ani sklo tak vás to upřímně trápit nemusí
ale physx inštalovať treba
- durod
- Středně pokročilý

- Spalovac_mrtvol
- Začátečník

-
toš jak? Už vyšla nějaká dlc mise kromě crash site, nebo furt jen zbytečný krámy? 
- Trek
- Začátečník

Někdy brzo má vyjít to vozítko (Coming late March, free to all Cerberus Network members) 5 misí.
Já zatím dohrávám po třetí na insanity, docela maso (hlavně mě nemile překvapilo, že Huskové maj armor)
Jinaj zatím jen patch.
Já zatím dohrávám po třetí na insanity, docela maso (hlavně mě nemile překvapilo, že Huskové maj armor)
Jinaj zatím jen patch.
- viiitezslav
- Nováček

-
na insanity je to maso, ale ne takový, jaký bylo v jedničce
, tam jsem měl co dělat i na veterána. Hammerhead a k tomu 5 misí vyjde někdy v březnu, ale už příští týden by měli dorazit nějaké nové těžké zbraně