Pokud nenajdeš ovladač pro 64bit W7 (případně visty)... tak je dost pravděpodobné, že ho nenajdeš ani pod 32bit W7. Takže zatracovat obecně 64 bit na základě jen toho, že nemůžeš najít ovladač je trochu mimo. Nehledě na to, že W7 64 jsou schopny si poradit i s 32bit ovladačem.
Celkově si myslím, že po přeinstalu na W7 -32 bit budeš řešit niemlich stejné potíže. A spíše si přivodíš ještě pár dalších s pamětí atd. Většina těch potíží nesouvisí se 64bit ale spíš s WIN7 jako takovými.
Jinak mě na WIN7 - 64bit běží mapsupdater, pc suite i ovi naprosto bez problémů. Jinak používám spoustu podivného hardware (magicboxy, bezdrátová a bluetooth zařízení (spárováno několik zároveň)) a vše šlape jak hodinky.
Jinak spoustu USB problémů řeší takové kravinky jako používání kvalitního USB kabelu (nezlomený a ne tenký nestíněný šrot ještě omotaný okolo zdroje), správné pořadí zapojování - nejdříve kabel do zařízení (telefonu), a teprve pak do počítače atd..
4GB RAM + 1GB na VGA - má 32 bit win 7 ještě cenu?
Moderátor: Loki5567
- xkryspin
- Začátečník

-
- Shit
- Odborník PCT

Re: 4GB RAM + 1GB na VGA - má 32 bit win 7 ještě cenu?
Mám opačný názor.xkryspin píše:Pokud nenajdeš ovladač pro 64bit W7 (případně visty)... tak je dost pravděpodobné, že ho nenajdeš ani pod 32bit W7...
... Nehledě na to, že W7 64 jsou schopny si poradit i s 32bit ovladačem.
- lukasfait
- Začátečník

Re: 4GB RAM + 1GB na VGA - má 32 bit win 7 ještě cenu?
Tak koukám názory na x86 vs x64 se dost různí
No s tim PC Suite je to fakt divný ale nejspíš to asi bude dělat nějakej bordel v PC po předchozí instalaci. Zatím to neřeším. Ale je fakt, že na nokia.com v diskuzních fórech je problémů s přenosem pomocí PC Suite přes kabel hafo. Dokonce víc, než pomocí BT 
Tiskárnu už mám na půl cesty rozchozenou... Zjistil jsem, že zůstávají ve správci úloh viset dva procesy Lexmarku, který to zjevně způsobujou... Když zastavím službu zařazování tisku, smažu soubory z fronty, pak ji zpustím, shodím ty dva procesy a ještě restartnu explorer.exe aby zmizela ta otravná ikona tiskárny, tak to funguje
Bohužel manuálně zdlouhavý, takže objevuju kouzla CMD
a hledám, jak to zautomatizovat... No ale to už jsem dost OT, odkaz na ten problém s tiskem jsem postnul myslim někde nahoře, kdyby třeba měl někdo zájem si počíst.
No zatím dám 64bitům ještě šanci, uvidím, až dostane Radeon zahulit v nějaký hře, jak se projeví to co psal Shit o stabilitě 32 vs 64 bit ovladačů...
Tiskárnu už mám na půl cesty rozchozenou... Zjistil jsem, že zůstávají ve správci úloh viset dva procesy Lexmarku, který to zjevně způsobujou... Když zastavím službu zařazování tisku, smažu soubory z fronty, pak ji zpustím, shodím ty dva procesy a ještě restartnu explorer.exe aby zmizela ta otravná ikona tiskárny, tak to funguje
No zatím dám 64bitům ještě šanci, uvidím, až dostane Radeon zahulit v nějaký hře, jak se projeví to co psal Shit o stabilitě 32 vs 64 bit ovladačů...
Á já měl za to, že 64 bitový OS z hardwarem, na který jsou v systému 32 bitový drivery ani nepohne...W7 64 jsou schopny si poradit i s 32bit ovladačem.
CPU: Intel Core i5-6500 Skylake @ 3,2 GHz, MB: MSI Z170A Gaming PRO Carbon, s1151, VGA: MSI GTX 970 Gaming 4G (4GB GDDR5), RAM: HyperX Fury DDR4, 16GB @ 2400 MHz,M2: Samsung 970 EVO NVMe M.2 - 250GB, SSD: Crucial M4 (128 GB), HDD: WD Black - 500GB, PSU: Enermax PRO82+ 525W, CASE: Phanteks Eclipse P400s, MOUSE:SteelSeries Rival 300, MOUSEPAD:Asus Cerberus MousePad