AHoj,
mám grafickou kartu GEforce GTX 260, kterou bych rád přes HDMI propojil do LCD televize, ale aby byl v HDMI zvuk musím ho nějak dostat ze zvukové karty do grafiky, kabel u GK byl.
Mám v plánu koupit Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme, ale nikde jsem nenašel informaci, zda jde tato karta takto zapojit. Současně mám Audigy ES (Model NO: SB0160), tato karta se mě taktéž nepodařila zapojit do GK.
Prosím o pomoc, pokud někdo ví jak, či zda vůbec je tomožné zapojit.
díky
propojení zvuku z Creative Xfi do GKNvidia pro zapojení HDMI
Moderátor: CageJ
- bobsoon
- Nováček

-
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: propojení zvuku z Creative Xfi do GKNvidia pro zapojení HDMI
Hledej dva kontakty S/PDIF na plošňáku zvukovky.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
- MR_Y
- Začátečník

-
- michalniks
- Nováček

-
Re: propojení zvuku z Creative Xfi do GKNvidia pro zapojení HDMI
Ahoj.
Zajímalo by mě, jestli se Vám podařilo propojit zvuk z této zvukovky do grafické karty... Mám tu stejnou zvukovku, na ní jsou dva konektory (JSPD - podle mě na propojení CD/DVD; JAUD - 9 pin pro připojení předního panelu na připojení sluchátek).
Podle mě by nějak mělo jít vytáhnout zvuk z konektoru JAUD, ne? Jen nevím, do kterých z těch 9 pinů mám ty dráty z grafiky zapojit...
Děkuji za každou odpověď.
Zajímalo by mě, jestli se Vám podařilo propojit zvuk z této zvukovky do grafické karty... Mám tu stejnou zvukovku, na ní jsou dva konektory (JSPD - podle mě na propojení CD/DVD; JAUD - 9 pin pro připojení předního panelu na připojení sluchátek).
Podle mě by nějak mělo jít vytáhnout zvuk z konektoru JAUD, ne? Jen nevím, do kterých z těch 9 pinů mám ty dráty z grafiky zapojit...
Děkuji za každou odpověď.