Formátovanie HDD
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- zbigi
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Formátovanie HDD
Dnes som si chcel naformátovať HDD tak som v biose nastavil bootovanie z CD vložil CD do mechaniky ale PC mi nic nenačíta len sa mi to zastaví na obrazovke kde je dole napísane BOOT FROM CD/DVD a aj keď dávam ENTER tak sa nič nedeje ani keď dlhšie čakám robím niečo zle ?
MB: GIGABYTE P43T-ES3G rev 1.0***Grafika: SAPPHIRE HD 5750 1GB DDR5 VAPOR-X***Zdroj: FORTRON AX450-60APN, 450W***RAM: Zeppelin 2x2GB 1333 MHz***CPU: INTEL Core 2 Quad Q8300 2,5GHz****HDD: WESTERN DIGITAL Caviar Blue 500GB
- wendycz
- Začátečník

-
Re: Formátovanie HDD
Ty chceš zformatovat disk.. no tak v jdi do Xp tam dej instal.. winu .. a pak se ti pc restartuje a mělo by ti to naběhnout podobně pak daš instalovat noví Winy.. a pak se tě to pta rychle či pomalé zformátovaní.. a je to..
Nemusíš mít nic nastavéného v biosu.. ale taky to tak jde.. jak tam máš nastavené booty ?
Nemusíš mít nic nastavéného v biosu.. ale taky to tak jde.. jak tam máš nastavené booty ?
- zbigi
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Nastavil som
First. CDROm
Second HDD -potom som skúšal aj tu dať CDROm a stale nič
Third CDROM
Buď sa mi znova spustí WIN alebo sa nič nedeje
First. CDROm
Second HDD -potom som skúšal aj tu dať CDROm a stale nič
Third CDROM
Buď sa mi znova spustí WIN alebo sa nič nedeje
MB: GIGABYTE P43T-ES3G rev 1.0***Grafika: SAPPHIRE HD 5750 1GB DDR5 VAPOR-X***Zdroj: FORTRON AX450-60APN, 450W***RAM: Zeppelin 2x2GB 1333 MHz***CPU: INTEL Core 2 Quad Q8300 2,5GHz****HDD: WESTERN DIGITAL Caviar Blue 500GB
- wendycz
- Začátečník

-
no tak ja mam tam ještě disketovku tak že tam mam
zkus ještě first CD
second HDD
third disabled
zkus ještě first CD
second HDD
third disabled
- Flegy