a ja riesim blbosti?
![Laugh :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
ja sa len posmievam
![Wink :wink:](./images/smilies/wink1.gif)
zdar.. zda se mi ze celkem oblibene jsou obrazky typu userbar.. nechteli by jste pravidla poupravit a dovolit userbary (obrazky 350px x 19px) a zvysit limit velikosti obrazku v podpisu ? prece jen 8 kb.. dyt kolik lidi zde ma minimalne 2 mb pripojeni.. tipuju vice jak 95%,,, prece to neni az tak hrozne velke- obrázky jsou omezeny na souhrnou délku 300 bodů (pixelů) o maximální celkové velikosti blížící se 8 KB.
byl sem upozornen.. ja se taky pripojuji pres mobilni pripojeni.. a davam obrazky na nizkou kvalitu nebo je vypinam..NEONET píše:cosotraX* tim ze tady zadas o zmenu pravidel se priznavas ze porusujes podpisem pravidla
tak muzes to brat jako odmenu, pro usery, co prinesly par rad lidem na foru, proste odmena za prinos, at uz jakykoliv, mne to prijde adekvatni, myslim, ze je to i odmena za to, ze user s dvema vetracky se uz urcite naucil pouzivat tlacitko EDITcosotraX* píše:byl sem upozornen.. ja se taky pripojuji pres mobilni pripojeni.. a davam obrazky na nizkou kvalitu nebo je vypinam..NEONET píše:cosotraX* tim ze tady zadas o zmenu pravidel se priznavas ze porusujes podpisem pravidla
a vysvetlete mi nekdo proc userbary maji jen s 2 a vice vetracky ?!