dobrá skřín?

Cokoli okolo skříní, jejich výběru, doporučení a problémů. Úpravy se řeší v sekci Casemodding.

Moderátor: L4mka

vernys
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

dobrá skřín?

Příspěvek od vernys »

chci se zeptat jest-li je tahle skřín "Dobrá" jest-li bude dostatečně chladit atd... jedná se o tento model: http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 90UR000JUS

pls comments
Moje pc Nvidia Geforce GTX 570 800/2000,AMD PHENOM II X4 965 4GHZ,KINGSTON 4GB 1600MHZ DDR3,FORTRON BLACK POWER 750W,GIGABYTE 790XTA-UD4,WD CAVIAR BLACK 1TB,EUROCASE MONSTER 9002....BENQ G2420HDBL

Kllrt a Rox Cox jsou moji kamarádi
yNo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: dobrá skřín?

Příspěvek od yNo »

Ja osobne nepreferuju vetracky na boku. Radsi bych vzal levnejsi skrin,ale priplatil si na CPU chladic :)
Nothin´
scrawler
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od scrawler »

moj bratranec ju ma a kks to je taka masina jak sa patri a v noci vsade tma a ten bok tak nadherne sviety na modro wooow no keby mam ja tu skrinu tak ani nechodim spat :D

ak j ueste nemas tak utekaj do obcohdu kym este su :mrgreen: lebo potom cakat asi tyzedn na novu zasielku... :D
/G\Anarchy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od /G\Anarchy »

vernys píše:...
NZXT jsou dost kvalitní skříně, tato má větrák ve předu u disků, na bočnici a jedem by měl být i vzadu, i když to Alfacomp ve specifikacích neuvádí... takže bych se nebál spatného chlazení... kdyžtak doporučuji youtube, je tam mnoho videorecenzí...
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

vidis, zrovna nzxt za nejakou kvalitu vubec nepovazuju. osobne se mi z takovejch opicaren chce blejt :oops:
vernys
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vernys »

j to uz ted vím taky přeci jen jsem tento prispevek sem daval a uz je to dost dlouho a ma predstava o kvalitni skrini se zmenila budu mít nejspiš Antec twelve hundred ultimate gamer case
Moje pc Nvidia Geforce GTX 570 800/2000,AMD PHENOM II X4 965 4GHZ,KINGSTON 4GB 1600MHZ DDR3,FORTRON BLACK POWER 750W,GIGABYTE 790XTA-UD4,WD CAVIAR BLACK 1TB,EUROCASE MONSTER 9002....BENQ G2420HDBL

/G\Anarchy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od /G\Anarchy »

Pár NZXT jsem měl v ruce a neměl jsem s nimi žádné problemy... ?
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Problémy možná ne, ale design je k blití. Něco jako variace na eurocase, akorát za daleko víc peněz.
scrawler
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od scrawler »

NZXT ma dobre skrine :D
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

scrawler píše:NZXT ma dobre skrine :D
velice užitečný post :sleepy:

2vernys: do jaké ceny by ta skříň měla být? rozhodně bych doporučil něco z dílen Lian-Li, Lancool, SilverStone, Antec, Fractal Design...například: Lian Li PC-7FNW, Lian Li PC-P50B, Lian Li PC-V1000B Plus II, Fractal Design Define R2 Black Pearl, Antec Twelve Hundred Ultimate Gamer Case a další...
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Antec má snad jedinou dobrou a ta je Three Hundred a pak řada P. Ostatní jsou hnus. Coolermaster dělá např Centurion 590, která je taky dosti dobá.
vernys
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vernys »

Mastodont píše:Antec má snad jedinou dobrou a ta je Three Hundred a pak řada P. Ostatní jsou hnus. Coolermaster dělá např Centurion 590, která je taky dosti dobá.

three hundred? LOl xd já s největší pravděpodobností půjdu do Antec twelve hundred ultimate gamer case a jest-li tohle je hnus tak se jdi léčit :D

Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Twelve hundred má ten hořejšek jak střechu parníku a pak to děrované cosi co vypadá jak átrium v Hiltonu. Hnus prostě.
vernys
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vernys »

nwm co ti připadá jako střecha parníku Ale jest-li myslíš toho big-boye tak ten je tam dobře udělaný navíc je to 200x200 takže chlazení ucinny 6 ventilatoru dohromady vse je modre podsviceno takže nevím co proti tomu máš?! prostě nemáš vkus... 8)

Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Nemám rád kolotočářskej vzhled a všelijaký podsvícení čehokoliv v PC.
vernys
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vernys »

LOL

vernys
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vernys »

Blue Storm píše:
scrawler píše:NZXT ma dobre skrine :D
velice užitečný post :sleepy:

2vernys: do jaké ceny by ta skříň měla být? rozhodně bych doporučil něco z dílen Lian-Li, Lancool, SilverStone, Antec, Fractal Design...například: Lian Li PC-7FNW, Lian Li PC-P50B, Lian Li PC-V1000B Plus II, Fractal Design Define R2 Black Pearl, Antec Twelve Hundred Ultimate Gamer Case a další...

A nedělá ta Antec twelve hundred moc velký hluk?

Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

tak se podívej na video http://www.youtube.com/watch?v=abltYmyN4bE

Ten předek jako by tam nebyl, možná jestli nejsou v balení nějaký vycpávky, chladit to bude asi luxusně.
vernys
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vernys »

Tjn ale jak jsi psal s gtx 480 to nebude zrovna nejtižší,myslíš že to má regulovatelná otáčky?

Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

Já jsem např. u toho thermaltaku co mam musel vyměnit všechny větráčky, protože nebyly regulovatelný (měly jen molex), což je další investice.

Takže jsem to zreguloval větráky (Noctua) hluk = 0, grafiky na idle hluk skoro žádnej, a zůstalo tam nějaký protivný vrčení, asi hadry, s nima se nedá skoro nic dělat, leda bych koupil nový. Ztišování sestavy je nekonečný. Teď si koupim asi tlumící hmotu a vycpu předek tý skříně, protože to je jak reprobedna.

Tamta skříň nzxt to má dobrý, vepředu je vcelku. Jinak chceš vůbec tichej pc?
Odpovědět

Zpět na „Počítačové skříně“