no vypada to grandiciozne, ale jako pozdejsi fazi hry bych to neoznacoval.
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
Tak uz sem asi v pulce hry a prekvapilo me obrovske mnozstvi artefaktu nasel sem jich uz 30 a nebo 40.
Zbrane sou taky paradni a daji se vylepsovat-M16,Famas,Ruzne variace AK47,74,103 atd
Hra mi zatim jeste ani jednou nespadla-proste parada parada parada.
O grafice netreba mluvit-dalsich par novych lokaci:
Ten lurk mod vypadá nadupaně, jak je vůbec ten mod náročnej?? Stalker mi přišel v originále před cca 14-ti dny, uvažuji, že si zapařím s tím lurk modem..
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Příběh by snad měl zůstat stejnej.Přidává to zbraně,mění některý zvuky a nehorázně nakopává grafiku.Podle toho jak jsem se tam nedávno procházel,tak mi to náročný nepřišlo.Snad jen když se tam hodí ještě hustší tráva a posuvník nadoraz doprava,tam mi šla 275ka na 11 fps.Stačilo ubrat řádově na tři čtvrtiny,tráva furt hustá a framerate někde kolem padesáti.....LURK se povedl.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
jo, ale kdyby zvaldi prekopat jenom grafiku a nemenit hud a moznosti obchodniku tak by to teprv bylo neco pro me, ja proste nemam rad kdyz se na to meni ikonky lekarnicek apod.
Artefaktu si muzete pripnout na opasek obrovske mnozstvi.Ja jich mam na opasku 11 a nemam zaplnenou ani ne pulku .Taky dou jakoby naskladat na sebe a zvetsit tak ucinek.
artefaktu je ve hre opravdu hodne-tady jich je 5 najednou pod mostem s anomaliema.
Jinak zvetsil sem si nostnost na 200KG a porad mi to nestaci.Kazda zbran ma jinej typ munice a asi 3
druhy munice.Jinou munici pouziva AK47, jinou AK74, jinou AK 103, jinou m16.S 35kg limitem bych snad nemohl mit ani 1 zbran .
no tak vidim ze lurk je dalsi z tech modu pro ty co si hru nechteji uzit, ale jen tak s cheatama proji. asi si ho stahnu a pokusim se z nej vydolovat jenom to upravene graficke prostredi(no kdyz o tom tak premylsim ,tak na to nebude cas, takze nic)
V Lurk mas nostnost 35KG.Ja nestojim o maximalni realitu a tak sem si nastavil 200kg.
S tema 35KG ani neunes na sobe 3 artefakty + zbran+naboje+lekarny A na artefakty v inventari taky muzes zapomenout.Neuneses proste vubec nic
35KG je tak akorat na 1 artefakt na opasku + 1 primarni zbran+par lekaren+truchu jidla + par naboju a uz si stejne pretizenej.
Jinak 200KG neni moc sileny cislo.V CS sem mel s exeskeletonem + 1 artefakt na +20KG nostnost 180KG .Pokud bych pridal jeste 1 artefakt na +20KG sem na 200kg.
Znova opakuju ja nehledam max realitu.Vy si tam nastavte treba 5 kg nostnost.
Hru dohraju a pak znova rozehraju s DMP modem a pak znova jeste s LURk 1.1 a opravdu nehodlam resit nakou nostnost.
Potom me ceka jeste pripjat + pripjat s modama co sem si sam vybral+pripjat s DMP.
Takze na to nemam cas ani naladu tahat jednu zbran k obchodnikovi tam ji prodat a zase zpet k telu a zase k obchodnikovi prodat 1 zbran...
Jeste jedna poznamka k tomu exoskeletonu-v clear sky nebyl problem se pridat ke stalkerum a zajit si koupit exoskeleton do agropromu za 55000rublu.Takze se dal ziskat celkem jednoduse.
Pro srovnani v LURK stoji stalkerskej oblek 90000rublu a s 35KG nosnosti na nej budete vydelavat ukrutne dloho(jestli na nej vubec vydelate do konce hry )
no tak to je dobré slyšet, a ještě jak moc jsou ikonky náboju a lekarnicek jine od orignalu?
Na tom LURK módu mi nejvíc vadí hudba přejatá z FEARu...připadám si jak ve špatné napodobenině..graficky velké + je zpracování zbraní, konečně ty zbrane nevypadaj jako z papíru, graficky náročný, jak psal HEAD s tou trávou, tam skutečně HC FPS, jinak je to jen v angličtině a modifikací mi tam příde až moc, ten LURK mod bere tomu Stalkerovi ruskej nádech, ruskou originalitu, a dělá z toho něco víc "USA Sci-fi"...
Fear mi to teda vubec nepripomina.Mozna se ti to zdalo kvuli prostredi v podzemi.Hra funguje v cestine+dabing v cestine(akorat tam nejsou popisky zbrani a par dalsich veci).Nebo se da jednoduse upravit a hra je pak komplet anglicky.
Narocnost-smesna.Na 5850 bez oc ve full HD vse na max mam 70-150fps.V clear sky, kterej vypada daleko hur mam ve stejnym nastaveni s 2xAA 40fps.
Me anglictina nevadi-proc by meli byt v zone jen rusaci?Sou tam snad stalkeri z celeho sveta ne?
Spis mi vadi ruskej dabing a je to takhle pro me lepsi. :|Navic banditi a podobna chamrad pokrikujou rusky.
Jo a jeste jeden poznatek-se zbranema se neda vubec strilet bez zacileni.Je to silene nepresne a neda se s tim nic trefit.