Zdravím, potreboval by som poradiť s výberom HDD prehrávača...v podstate potrebujem prehrať poväčšinou AVI, DVD, mkv zatiaľ nie, pretože mám staršiu TV...cena do 140 €.
A chcel by som sa tiež spýtať, v tomto sa nevyznám - keď mám HDD v PC, a na ňom teda filmy, dokážem si tie filmy prehrať v tom prehrávači pomocou wifi? Vďaka...
Výber HDD prehrávača
- bong
- Začátečník
-
Výber HDD prehrávača
MB: Asus P8H61-M LX soc. 1155 H61 DD3 mATX CPU: i5-2500, 3,30 GHz, 6MB, LGA1155 BOX RAM: Kingston 2x4GB DDR3, 1333MHz CL9 GPU: ASUS ENGTX560 Ti DC/2DI/1GD5 1GB/256-bit GDDR5 HDD: SAMSUNG 400 GB SATA2 16 MB - HD401LJ SSD: Kingston 64GB SSDNow V100 Series SATA2, 2.5"
- Pavel P
- Nováček
-
Re: Výber HDD prehrávača
Dopručuji http://www.alza.cz/egreat-eg-r2a-d150377.htm
Já sám mám starší, dříve prodávaný Umax eGreat EG-R1A, menších rozměrů, s 2,5" diskem. Jsem s ním spokojen. Vybíral jsem, aby uměl i formát H264. Tuším, že na avmanii na něj existuje diskuze, jediné stížnosti byly s připojením k wi-fi, vyžaduje USB wi-fi s chipem Ralink (nejsou běžné), wi-fi s chipem Realtek nefunguje. Přenáším filmy, že USB externí disk naplním v notebooku, připojím přes USB k multimediálnímu centru, buď využiji kopírování do interního disku nebo přehrávám z externího disku.
Já sám mám starší, dříve prodávaný Umax eGreat EG-R1A, menších rozměrů, s 2,5" diskem. Jsem s ním spokojen. Vybíral jsem, aby uměl i formát H264. Tuším, že na avmanii na něj existuje diskuze, jediné stížnosti byly s připojením k wi-fi, vyžaduje USB wi-fi s chipem Ralink (nejsou běžné), wi-fi s chipem Realtek nefunguje. Přenáším filmy, že USB externí disk naplním v notebooku, připojím přes USB k multimediálnímu centru, buď využiji kopírování do interního disku nebo přehrávám z externího disku.
- bong
- Začátečník
-
Re: Výber HDD prehrávača
Dobre, tento prehrávač vyzerá viac než slušne a myslím, že by mi mal stačiť...každopádne musím si k nemu dokúpiť ešte disk, je jedno aký?Samozrejme 3,5"...kľudne by mi stačil aj nejaký 120GB, ale ako by som ho pripojil k PC?Musím si na to kúpiť ešte SATA to USB adaptér?A potom ho jednoducho do toho prehrávača vložím?
//resp. tento prehrávač by mi zrejme vyriešil starosti s kúpou disku,
http://www.alza.sk/egreat-eg-r1b-320gb-d152998.htm
jeho cena sa približne rovná tomu, čo by som zaplatil za ten Egreat R2A + disk, len stále si nie som istý, či je v balení aj ten SATA adaptér, aby som ho mohol pripojiť ako ext. disk k PC...
//resp. tento prehrávač by mi zrejme vyriešil starosti s kúpou disku,
http://www.alza.sk/egreat-eg-r1b-320gb-d152998.htm
jeho cena sa približne rovná tomu, čo by som zaplatil za ten Egreat R2A + disk, len stále si nie som istý, či je v balení aj ten SATA adaptér, aby som ho mohol pripojiť ako ext. disk k PC...
MB: Asus P8H61-M LX soc. 1155 H61 DD3 mATX CPU: i5-2500, 3,30 GHz, 6MB, LGA1155 BOX RAM: Kingston 2x4GB DDR3, 1333MHz CL9 GPU: ASUS ENGTX560 Ti DC/2DI/1GD5 1GB/256-bit GDDR5 HDD: SAMSUNG 400 GB SATA2 16 MB - HD401LJ SSD: Kingston 64GB SSDNow V100 Series SATA2, 2.5"