Battlefield Bad Company 2
Moderátor: Baneshee
- ŠakaL
- Začátečník

Re: Battlefield Bad Company 2
jak prepnu v UAV na kulomet ?
edit - Fenous: Aha,uz vim.dik
edit - Fenous: Aha,uz vim.dik
Naposledy upravil(a) ŠakaL dne stř 2. čer 2010, 16:49, celkem upraveno 2 x.
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
- Fenous
- Začátečník

-
Musis mit pro techniku v menu neco jako additional weapon nebo tak a potom je to pravy mysitko, u APC je to pak rizena protitankova strela, u tanku kulomet.
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Vcera me ten cesky server STS pri hrani napsal STOP TEAMKILLING. Vedel jsem, ze jsem jednoho kolegu omylem granatem zabil, ale takove varovani prijde asi po vice TK, co? 
Jinak si hru uzivam a krome situaci s vice hraci na jednom miste, kdy jedu v modu slideshow, je to zatim paradni. A to jen beham po publicu.
Jen ta vegetace me trochu trapi - nevidim lidi za krovim, protoze krovi se mi vykresluje jako plochy kus zelene barvy, ktery po me strili
A dotaz: je ve hre nejaky spotting button? Myslel jsem, ze kdyz na nepritele zamirim tak ho to automaticky oznaci a muj team vidi ten cerveny trojuhelnik...
Jinak si hru uzivam a krome situaci s vice hraci na jednom miste, kdy jedu v modu slideshow, je to zatim paradni. A to jen beham po publicu.
Jen ta vegetace me trochu trapi - nevidim lidi za krovim, protoze krovi se mi vykresluje jako plochy kus zelene barvy, ktery po me strili
A dotaz: je ve hre nejaky spotting button? Myslel jsem, ze kdyz na nepritele zamirim tak ho to automaticky oznaci a muj team vidi ten cerveny trojuhelnik...
win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
- Krteq
- Středně pokročilý

-
"3D Spotting" je defaltně nastaven na klávesu "Q". Na některých serverech je ale zakázán a funguje pouze "minimap spotting".
Detaily vegetace a její průhlednost lze zvýšit pomocí zvýšení volby "Geometry details" (tj. nebude vykreslována jako hrozná 2D textura).
Detaily vegetace a její průhlednost lze zvýšit pomocí zvýšení volby "Geometry details" (tj. nebude vykreslována jako hrozná 2D textura).
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Diky krtku, na Q tak nejak ze zvyku binduju granat automaticky.
Jinak jsem ted hodku a pul hral snipera...noo je to docela obtizny neco trefit. A nenechat se pri tom nejakym idiotem kuchnout zezadu nozem
Jinak jsem ted hodku a pul hral snipera...noo je to docela obtizny neco trefit. A nenechat se pri tom nejakym idiotem kuchnout zezadu nozem
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

Sniper je nuda
.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
- Krezz
- Začátečník

-
Sniper je hustej, pokud umis strilet a mas odhad, tak to stoji za to. Libi se me jak tam naskakuje to marsksman score 150+
Ja treba minulej tejden udelal uz platinovou hvezdu za GOL.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Souhlasím se Sir_-_Death, sniperování je nuda. Taky moc nemusím, když mám v teamu hromadu zakempených RECONů, bohužel se jich na public serverech potuluje většina
Zbytek teamu to pak musí doslova odedřít za ně, protože nejsou schopný odlepit se z místa a blbci pořád setrvávaj na stejný pozici 
Když už hraju za RECONa, tak mě baví snad jen "assault" styl s USAS-12, C4 a spoustou motion mines. Jeden takovej RECON ve squadu dává ohromnou taktickou výhodu.
Když už hraju za RECONa, tak mě baví snad jen "assault" styl s USAS-12, C4 a spoustou motion mines. Jeden takovej RECON ve squadu dává ohromnou taktickou výhodu.
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No to jsme taky zkousel, hrat recona agresivne "na blizko" jak jsme byl zvykly v cssource a tezce jsem pohorel. I s brokovnicema.Krteq píše:Když už hraju za RECONa, tak mě baví snad jen "assault" styl s USAS-12, C4 a spoustou motion mines. Jeden takovej RECON ve squadu dává ohromnou taktickou výhodu.
Ke strelbe sniperkou (m24) - kolikrat jsem i z bezprostredni vzdalenosti do nekoho nasil (i dvakrat) a nic. Jindy zas tak random vystrelim pres celou mapu a bac hlava. Jedno kolo jsem se sniperkou nastrilel pekny skore, ale potom jsem uz byl jen v zaporu - ne a ne prijit na to jak strilet. Precetl jsem si, ze na delsi vzdalenosti hraje roli i gravitace - tedy, ze by se melo mirit trosku nad cil...
Zas je fajn, ze to neni tak jednoduchy jako v kantru.
No asi prozatim zustanu u Abakan+optika+magnum, i na vetsi vzdalenost imho slusny na likvidaci rusaku.
BTW - je v adresari BFBC2 nejaky config s nastavenim klaves?
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Bohužel není, hra si ukládá namapování kláves do souborů .dbx (formát xml), které sice lze upravovat, ale asi nikdo se v těch HEX řetězcích nevyzná.BRKO píše:BTW - je v adresari BFBC2 nejaky config s nastavenim klaves?
- gun-chan
- Začátečník

mno ja najcastejsie hravam za medica(som si oblubil velmi moc mg36 xD) abo za inzu (rpg7,ump,colt)
ale aj tak je celkom sranda kilovat repair toolom alebo padami
gunchan bf3
gunchan bf4
shion(chan,tan,kun)mmorpg/mmo
http://steamcommunity.com/profiles/76561197980296429
gunchan bf4
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
HEX to jsou ty nuly a jednicky? Kdyz ten *.dbx otevru v PSPadu tak vidim normalni text..Krteq píše:Bohužel není, hra si ukládá namapování kláves do souborů .dbx (formát xml), které sice lze upravovat, ale asi nikdo se v těch HEX řetězcích nevyzná.
Ptal jsem se, protoze mi nejde nabindovat puska na mwheelup a pistole na mwheeldown.
Medici jsou mirne overpowered imho, z nejakeho duvodu maji ty kulomety kurevsky presne. Z 80% me zabiji prave medici ze stredni a delsi vzdalenosti nebo homosexualove s raketometem ze 3 metru.gun-chan píše:mno ja najcastejsie hravam za medica(som si oblubil velmi moc mg36 xD) abo za inzu (rpg7,ump,colt)
Dnes nastrilim platinu s AN94 (imho the best gun ve tride assault)
- gun-chan
- Začátečník

Medici jsou mirne overpowered imho, z nejakeho duvodu maji ty kulomety kurevsky presne. Z 80% me zabiji prave medici ze stredni a delsi vzdalenosti nebo homosexualove s raketometem ze 3 metru.gun-chan píše:mno ja najcastejsie hravam za medica(som si oblubil velmi moc mg36 xD) abo za inzu (rpg7,ump,colt)
Dnes nastrilim platinu s AN94 (imho the best gun ve tride assault)
na assaultovi mam platinu na poslednych 3ch zbraniach potom sa mi to necelo,medic-zalezi aj tim cim potebe striela ak je to OP m60 tak neni reci a homosexuali z gustavom ma tiez pekne seru ><
gunchan bf3
gunchan bf4
gunchan bf4
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Souhlasím s BRKEM, medici jsou stále celkem dost "overpowered". Na public serverech se navíc najdou hráči, kteří s LMG nemíří, ale protivníky čistě jen "sprajují"
Co se týče LMG, minulý patch celkem solidně oslabil M60, ale stále má oproti ostatním značně navrch.
Jen tak mimochodem... Gun-Chane, nehraješ za CSFT? Já jen, že jsme se museli potkat, hraju za BEASTS
Jo a uprav si podpis, odporuje pravidlům fóra.
Jen tak mimochodem... Gun-Chane, nehraješ za CSFT? Já jen, že jsme se museli potkat, hraju za BEASTS
- gun-chan
- Začátečník

jj obcas tam hravam ale nie moc bo rush uz ma neba lepsi je conquest ten som si v poslednej dobe celkom oblubil ^^Krteq píše:Souhlasím s BRKEM, medici jsou stále celkem dost "overpowered". Na public serverech se navíc najdou hráči, kteří s LMG nemíří, ale protivníky čistě jen "sprajují"Co se týče LMG, minulý patch celkem solidně oslabil M60, ale stále má oproti ostatním značně navrch.
Jen tak mimochodem... Gun-Chane, nehraješ za CSFT? Já jen, že jsme se musely potkat, hraju za BEASTS
zvycajne hravam na fakaheda cz conquest 1 abo jako to je
ps:stim podpisom nvm co urobim >< asik ho hodim prec bo na inych forach ho mam nj
gunchan bf3
gunchan bf4
gunchan bf4
- durod
- Středně pokročilý

Kdyby mel kazdy takovy podpis, tak je forum pomale jak ostatni foragun-chan píše:ps:stim podpisom nvm co urobim >< asik ho hodim prec bo na inych forach ho mam nj
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Chystá se DLC Bad Company 2 Vietnam
Battlefield: Bad Company 2 Vietnam - E3 Announcement Trailer (YouTube, HD 720p)
Ti Creedance Clearwater Revival tam vyloženě seděj, jen škoda, že je cpou do každého filmu/traileru z 'namu, už je začínám mít ohrané
Battlefield: Bad Company 2 Vietnam - E3 Announcement Trailer (YouTube, HD 720p)
Ti Creedance Clearwater Revival tam vyloženě seděj, jen škoda, že je cpou do každého filmu/traileru z 'namu, už je začínám mít ohrané
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To budou tedy 4 mapy z Vietnamu se specifickyma dobovyma zbranema a klasickyma rush/conquest zda se...
Takze tento DLC jen prida mapy (plus par irelevantnich kravinek ala nove piny a tak), chapu to spravne?
Tematicky to bude ponekud mimo, ale coz. Snad konecne M16 k necemu bude
Ted jen kolik to bude stat a jestli to za to bude stat...
Takze tento DLC jen prida mapy (plus par irelevantnich kravinek ala nove piny a tak), chapu to spravne?
Tematicky to bude ponekud mimo, ale coz. Snad konecne M16 k necemu bude
Ted jen kolik to bude stat a jestli to za to bude stat...
- ŠakaL
- Začátečník

konecne!abych rek pravdu,mrzelo me kdyz ten zacatek ze singlu z WW2 skoncil,BC2 je rozhodne nejlepsi FPS a to moderni pojeti boje mi moc nesedi
- ŠakaL
- Začátečník

MP rank je komplet na netu? potrebuju preinst. wokna,tak jestli mam neco zalohovat,nic sem nenasel.
EDIT / Krteq: jj,thx..jen sem se chtel ujistit,1.level bych fakt nechtel,vod toho 20tyho zhruba to de hoodne pomalu.
EDIT / Krteq: jj,thx..jen sem se chtel ujistit,1.level bych fakt nechtel,vod toho 20tyho zhruba to de hoodne pomalu.
Naposledy upravil(a) ŠakaL dne pát 18. čer 2010, 10:59, celkem upraveno 1 x.