Boot Failure...

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Wargas
Nováček
Nováček

Boot Failure...

Příspěvek od Wargas »

Ahoj, Dnes ráno když jsem spouštěl PC naběhnul při bootování problém. Psalo to...

Boot Failure
Reboot and Select proper Boot device
or Insert Boot Media in selected Boot device
Press any key when ready

Resetoval sem tedy CMOS(Vždy to pomohlo) pod domněnkou že to potom půjde. Omyl! Naskočil další error tentokrát
Boot Failure
Insert BOOT diskette in A:
Press any key when ready

Šel jsem to teda přenastavit na boot z HDD, jenže o HDD žádná zmínka. Ani v BIOSU tam mám u všech IDE not installed. Všechno mám připojené správně. Celej den sem googlil a žádný řešení sem nenašel tak doufám že tady mi pomůžete. Dík
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Re: Boot Failure...

Příspěvek od Bez_n1ck »

Je možný že disk odešel (proavděpodobně elektronika, když se vůbec nehlásí) Zkusil bych ho připojit k jinému počítači, jestli se tam chytí, ale moc bych tomu nedával.
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Wargas
Nováček
Nováček

Příspěvek od Wargas »

Takže sem konečně měl možnost HDD vyzkoušet v jiném PC, kde taky nefunguje. No aspoň mám důvod pro koupi novéhu HDD :oops:
KAR
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KAR »

Doporučil bych vyzkoumat důvod úmrtí disku. Jak byl starý ? Mohl ho odpálit špatný zdroj a bylo by nepříjemné, pokud by se to u nového disku opakovalo.
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“