FlatOut Ultimate Carnage - chybová hláška

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
peta809
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

FlatOut Ultimate Carnage - chybová hláška

Příspěvek od peta809 »

Zdravím,
pořídil jsem si hru FlatOut Ultimate Carnage a háže mi to tuhle chybu: Could not obtain native display resolution. Nevím co s tím a nechci to přeinstalovávat, protože i tak to tu chybu háže. Co s tím?
Naposledy upravil(a) Thellwin dne pát 16. črc 2010, 11:48, celkem upraveno 1 x.
Důvod: upraven název
"Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo."
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/peta809
muliku
Začátečník
Začátečník

Re: Fatal error u FlatOut Ultimate Carnage

Příspěvek od muliku »

Najdi si config hry a zmensi si rozliseni.
Central Processing Unit: Phenom II x4 965 BE Cooler: Scythe Ninja 3 Mother Board: Gigabyte AMD 890G Random Acces Memory: 2x2 Gb DDR III 1600MHz Kingston Graphic Processing Unit: nVidia GeForce GTX660 2Gb Power Suply Unit: Seasonic M12II-620 - 620W Hard Disk Drives: OCZ Agility 3 120GB, Seagate 1TB, Samsung F3 1Tb
peta809
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Fatal error u FlatOut Ultimate Carnage

Příspěvek od peta809 »

Ani ten config se mi nespustí, protože se to spouští přes ten launcher a zajímaví je to že když jedu přes integrovanou grafiku Mobility Radeon HD 3200, tak vše běží, ale při vyšším rozlišení a tak se to seká. A na externí grafice Mobility Radeon HD 4570 mi to háže tu chybu, která je popsáná nahoře.
"Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo."
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/peta809
zipro
Nováček
Nováček

Re: FlatOut Ultimate Carnage - chybová hláška

Příspěvek od zipro »

Po dlouhé době jsem chtěl oprášit hru flatout UC a narazil jsem na stejný problém "Could not obtain a native display resolution", hru jsem rozjel, když jsem v biosu vypnul integrovanou grafiku na motherboardu a grafiku přes PCI express jsem přiřadil jako hlavní (první jsem myslel, že je problém ve dvou monitorech, ale nebyl), hru jsem poté ve Windows 10 rozjel, dále jsem v biosu vrátil vše zpět a hra běží bez problému. :roll:
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Re: FlatOut Ultimate Carnage - chybová hláška

Příspěvek od Alfajk »

byl urcite problem s tim, ze hra nebyla schopna detekovat nativni rozliseni pres integrovanou grafiku, podobnej problem ma na win7 a novejsich treba command and conquer generals, kde se musi config udelat rucne
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“