Import emailových kontaktů ze seznam.cz do google.com
Moderátor: Don
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
Import emailových kontaktů ze seznam.cz do google.com
mam emaol na http://www.google.com a potrebuji tam naimportovat vsechny kontakty z emailu od http://www.seznam.cz.
už jsem se o to pokousel nekolikrat na 2 uctech na google.com, ale vzdy mi to napsalo ze to bude trvat nekolik hodin az nekolik dní.
No ale dlohé týdny se porad nedeje nic.Muzete mi nekdo poradit jak to tam naimportovat?
Protoze prepisovat 200 emailovych adres se spoustou jejich podrobností se mi fakt nechce a stravil bych u toho pár dní.
vžda jsem tam použil IMPORT POŠTY A KONTAKTŮ - no a porad se dlouho nic nedeje.
už jsem se o to pokousel nekolikrat na 2 uctech na google.com, ale vzdy mi to napsalo ze to bude trvat nekolik hodin az nekolik dní.
No ale dlohé týdny se porad nedeje nic.Muzete mi nekdo poradit jak to tam naimportovat?
Protoze prepisovat 200 emailovych adres se spoustou jejich podrobností se mi fakt nechce a stravil bych u toho pár dní.
vžda jsem tam použil IMPORT POŠTY A KONTAKTŮ - no a porad se dlouho nic nedeje.
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Import emailových kontaktů ze seznam.cz do google.com
A pres CSV si to zkousel?
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
A co to je CSV?LiveBomb píše:A pres CSV si to zkousel?
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Na seznamu vyexportuju soubor (CSV) a v gmailu ho importuju...
Mozna si budes muset prehazet par sloupecku aby ti to sedelo na gmailu....
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
no ale ono se me to ptá ze ktereho učtu to chci importoivat - zadam tedy emailovou adresu ze seznam.cz a pak musim zadat jeste heslo na email a pak už jen odkliknu import a dlouhe tydny se nic nedeje.LiveBomb píše:Na seznamu vyexportuju soubor (CSV) a v gmailu ho importuju...
Takže takhle mi neporadíte, protoze delam porad dokola to same a je mi to uplne na...
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Radim ti uplne neco jinyho....
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
a CO myslíte jiného?LiveBomb píše:Radim ti uplne neco jinyho....
- S.h.I.t.
- Začátečník

-
Cos na tom co ti bylo psáno proboha nepochopil?
LiveBomb píše:Na seznamu vyexportuju soubor (CSV) a v gmailu ho importuju...