MOLEX a 8 drátů

Vše ostatní - tiskárny, skenery, zdroje, klávesnice, myši, herní zařízení, skříně a další.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
davidmar
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

MOLEX a 8 drátů

Příspěvek od davidmar »

Zdravím. Mám takový hloupý dotaz. Do molexů ze zdroje mě jde vždy 8 drátů (2 červené, 4 černé:2+2, a 2 žluté). Nějak nechápu proč tam jde tolik drátů. Myslel jsem, že stačí 1 červený, 2 černé a 1 žlutý. Dík za vysvětlení.
PC: Seasonic SS-500ET 500W 80 plus, Gigabyte GA-M61PME-S2 (rev. 2), AMD Athlon II X2 250, Zeppelin DDR 800 2*1GB (Dual Channel), Zotac GeForce GTS 250 Eco, Western Digital S-ATA 160 GB.
Zbycho
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: MOLEX a 8 drátů

Příspěvek od Zbycho »

Normálně stačí. Asi číňani vyvedli více drátku ze zdroje a šetřili na molexech, nebo zjistili, že v drátech je tak málo mědi, že to nevede proud :P
iSilver: Hardware: CPU: C2Q 9300 2,5@3,3 GHz; MB: Gigabyte GA-EP35-DS4; RAM: 8GB A-Data Vitesta EE 800+; VGA: MSI R7 265 2GD5 OC (1x pečená - artefakty); Zdroj: Corsair HX620 620W; HDD: Suma 8 TB – system 256GB SSD, ostatní WD Caviar Black a v poslední době Seagate; Chlazení: CPU – Thermalright Ultra-120 eXtreme, GPU – Thermalright HR-03 GT; Case: Yesico OpenAir 8989S
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

nebo je tam odbocka na dalsi molex
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
veteran13
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od veteran13 »

hod foto
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní hardware“