Ahoj,
v brzké době mě čeká stěhování do vlastního bytu a tak krom jiného řeším i jeho vybavení.
Protože můj starý CRT monitor již dosluhuje a nemám vlastní TV, napadlo mě zabít dvě mouchy jednou ranou a koupit si monitor s vestavěným TV tunerem. Ze zřejmých důvodů nemám ani moc na rozhazování, takže bych nerad překročil strop 5000 kč. Už několik dní se snažím vybrat z obrovské nabídky všech možných monitorů, ale ztrácím se v tom. Pokud tedy máte někdo radu nebo přímo tip, budu vděčný.
Ještě bych měl asi doplnit, že normálně TV moc nesleduju, ale vydatně monitor používám k úpravě fotek.
Monitor+TV?
Moderátor: maXXmilian
- vojtas1
- Nováček

-
- maXXmilian
- Moderátor

Re: Monitor+TV?
Ještě bych měl asi doplnit, že normálně TV moc nesleduju, ale vydatně monitor používám k úpravě fotek.
Tak to je docela spatna kombinace, protoze pokud vim, tak do 5000 Kc solidni monitor na fotky (rozumej ne s TN technologii) + jeste s TV tunerem pujde sehnat dost tezko, urcite se podivej do duleziteho tematu Doporucte 22, pripadne 24 a vetsi LCD monitor. Pokud budu mit trosku casu podivam se po eshopech v CZ, ale do peti tisic to moc nevidim...
Tak to je docela spatna kombinace, protoze pokud vim, tak do 5000 Kc solidni monitor na fotky (rozumej ne s TN technologii) + jeste s TV tunerem pujde sehnat dost tezko, urcite se podivej do duleziteho tematu Doporucte 22, pripadne 24 a vetsi LCD monitor. Pokud budu mit trosku casu podivam se po eshopech v CZ, ale do peti tisic to moc nevidim...
CPU: Ryzen 5900x + Thermalright Phantom Spirit SE, MB: MSI Tmahawk MAX B450 , GPU: MSI RTX 3070 Gaming X Trio , RAM: DDR IV - 2x 16 GB HyperX Fury RGB 3200MHz, HDD: Samsng Evo PRO 258 GB + Crucial MX500 - 500GB + WD BLUE 4GB + WD RED 10GB, AUDIO: ASUS Xonar Phoebus , POWER: SEASONIC 650 Platinum, CASE: Fractal define R6 black window , MONITOR: Eizo Flexscan EV2436WFS + BenQ XL2546, Periferie: Logitech g400+Icemat 2nd edition + Rapture Delta Stealth
- vojtas1
- Nováček

-
Děkuju za reakci a snahu. Souhlasím s tebou, že 5000 kč je málo na kvalitní monitor, který je použitelný na úpravu fotek, hlavně pokud má být s vestavěným tunerem. Rozhodl jsem se teda pro tento: http://www.monitory-lg.cz/lg-m2262d-pc-2301-p.html
Nemůžu si dovolit do toho vrazit adekvátní částku. Jako TV by měl tento monitor vyhovovat a pokud jde o úpravy fotek, uvidím jak to s ním půjde. Pokud to bude bída, budu na úpravy používat muj starý CRT tak dlouho jak to jen půjde.
Nemůžu si dovolit do toho vrazit adekvátní částku. Jako TV by měl tento monitor vyhovovat a pokud jde o úpravy fotek, uvidím jak to s ním půjde. Pokud to bude bída, budu na úpravy používat muj starý CRT tak dlouho jak to jen půjde.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
obcas se z tehle levnych panelu da dostat celkem dobrej obraz pomoci sondy, tj muzes si skusit nekde nechat monitor zkalibrovat.