s timto programem jsem mel kdysi jediny problem tehda na XP - kdyz v programu kliknes na SDILET-NASTAVIT ZÁSADY ZAŘÍZENÍ, tam se mi objevila SAMSUNG TV a tu jsem chtěl PŘIJMOUT(povolit ji) tak když jsem na to klik tak se mi ten program kousl a spadl. Pak jsem zjistil, že ASI řešení bylo takové že,pár okamžiků před kliknutím na PŘIJMOUT musíš TV vypnout a přijalo to v pohodě.
Ináč ted řeším uplne nejzahadnejsi zahadu

:
na WIN 7 Ultimate na desktopu mi tento programek beha v pohode, ale na notasu kde mam WIN7 Home Premium mi program beha taky v pohode,ale TV ho nevidi -kdyz dam na TV ovladaci MEDIA P. tak se mi objevi menu prehravani medialniho obsahu jen pro muj desktop(pokud je zaply). Červeným tlačítkem jde normálně měnit zdroj dat (jiny DLNA zdroj=muj notas s W7HP ,nebo USB atd.)akorat v tomto seznamu zdroju mam jen ten desktop(W7 Ultimate) ale notas nejde videt(W7HP). Díval jsem se na nastavení sdílení ve woknech,ale žádný rozdíl jsem nenašel. Opravdu jediný rozdíl, o kterém vím, je v těch OS, ale žádný v nastavení sítě nebo nastavení programů není.
tak kdyby někdo věděl...diky
verzi PC share manageru mam 2.33
firmware na TV ja taky aktualni odsud:
http://www.samsung.com/cz/consumer/tv-a ... ab=support