moje HD3870 od Sapphire , v klidu s orygoš chladičem 51 c a při zátěži to leze až 90c větrák na auto ! ale samo že nereguluje !
pokud dam větrák na manual tak 65 procent tak teploty idle 39c burn 70c a ten kraval se nadá poslouchat
Moderátor: morke

Asi koupim ful cover ale jaký ?? prosim poradtebarco píše:Do 95°C by som sa nadtým nevrzušoval... Tie karty sú stavané na také teploty. Každopádne pokiaľ ťa to moc irituje, môžeš si kúpiť Accelero a 12cm FAN, a v BURNe nepôjdeš cez 50°C a to všetko pri dokonalom tichu

Achtung OT!!! : jj ma pravdu predsedoGr8 Vivec píše:navíc nevim kde si vzal ty hodnoty na kondenzátorech a regulátorech, kondenzátory jsou nečastějc na 110°C, regulátory taky kolem 100°Cviky58 píše:...

Ja som pred par dnami kupil sapphire hd3850 256MB a dost som sa natrapil kym som ju rozbehal..ale pohodka nakoniec.viky58 píše:Mně by zajímalo jakto že někomu HD3850/3870tka topí jak svina a někomu ne ???
moje HD3870 od Sapphire , v klidu s orygoš chladičem 51 c a při zátěži to leze až 90c větrák na auto ! ale samo že nereguluje !
pokud dam větrák na manual tak 65 procent tak teploty idle 39c burn 70c a ten kraval se nadá poslouchat