Tiché mikrospínače do myši
- Maor
- Začátečník

Tiché mikrospínače do myši
Vím, že se to tady řešilo, ale výsledek mě neuspokojil.
Mám myš A4tech G7-750 a ve škole je moooooc hlasitá, koukal jsem na stránkách GME po nějakých mikrospínačích, ale nejsem z toho moudrý. Nemohl by mi někdo nějaké tiché doporučit? nějaká 100% úprava těch stávajících, aby ty tlačítka nebyly slyšet?
PS: bastl to je moje
Mám myš A4tech G7-750 a ve škole je moooooc hlasitá, koukal jsem na stránkách GME po nějakých mikrospínačích, ale nejsem z toho moudrý. Nemohl by mi někdo nějaké tiché doporučit? nějaká 100% úprava těch stávajících, aby ty tlačítka nebyly slyšet?
PS: bastl to je moje
- srna
- Středně pokročilý

Re: Tiché mikrospínače do myši
mikrospinac bude vzdycky cvakat vic nebo min.....leda to nahradit jazyckovym kontaktem + magnetem
takle byly reseny klavesnice v nekerejch starejch kalkulackach (Сделано в СССР)
takle byly reseny klavesnice v nekerejch starejch kalkulackach (Сделано в СССР)

- Maor
- Začátečník

Co se dává do těch myší, co nejsou skoro slyšet? Myslel jsem, že tam jsou tichý mikrospínače. Ve všech myších co jsem měl rozebraný byli mikrospínače skoro stejný. Kamarád má Microsoft bluetooth myslim že to je nějaká 5000 a neni to skoro slyšet. Ale nechce ji rozebrat, abych se podival na spínače.
Chci jen aby nebylo cvaknutí tolik slyšet, nemusí to být bez zvuku
Chci jen aby nebylo cvaknutí tolik slyšet, nemusí to být bez zvuku
- srna
- Středně pokročilý

tak vyraz do GME, nech si ukazat par mikrospinacu a poslouchej....nic jinyho me nenapada krom toho co jsem psal vyse

- Maor
- Začátečník

ok tak mi asi nikdo moc neporadi, zajdu tam a napisu sem, jak sem dopadl
- Woyta
- Středně pokročilý

Logitech pouziva kvalitni Omron spinace. Jsou jak v MX518 tak i VX revolution co mam. Ted jsem jich par objednaval na ebayi.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- Maor
- Začátečník

Tak v GME nic nemaj, nabídli mi jen nějaký ZIPPY spínače a ty byli ještě horší než moje stávající HUANO spínače.
To Woyta: Jak moc jsou hlučný ty Omrony? Moje myš je v tichý třídě slyšet z poslední lavice až v první. Je to asi jako u první Genius myši do USB.
To Woyta: Jak moc jsou hlučný ty Omrony? Moje myš je v tichý třídě slyšet z poslední lavice až v první. Je to asi jako u první Genius myši do USB.
- Woyta
- Středně pokročilý

Oproti tomu co bezne koupis jsou vyrazne tissi. Odpoledne porovnam.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
- Butch
- Středně pokročilý

Woyta píše:Logitech pouziva kvalitni Omron spinace. Jsou jak v MX518 tak i VX revolution co mam. Ted jsem jich par objednaval na ebayi.
Ja mam MX518 asi pet let a je to skvela myska, ale rozhodne jeji tlacitka nemuzu nazvat jako tiche.
Nebo davaji do novejsich revizi snad neco jineho?
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Woyta
- Středně pokročilý

Taky mam 5 let starej kousek.
V porovnanim s beznymi spinaci jsou porad relativne tiche.
Nove omrony co mi dorazili jsou na tom lepe. Ve VX jsou uz take novejsi takze je to celkem ticha mys.
http://www.youtube.com/watch?v=dtUCpUNFoMI
V porovnanim s beznymi spinaci jsou porad relativne tiche.
Nove omrony co mi dorazili jsou na tom lepe. Ve VX jsou uz take novejsi takze je to celkem ticha mys.
http://www.youtube.com/watch?v=dtUCpUNFoMI
- Maor
- Začátečník

Diky moc za video. Ty omrony jsou fakt o 99% lepší. A nevíte, kde ho koupit? na heurece jsem našel jen nějaký na 5A/125V a to se obávam že bude hlučný. S nákupy přes eBay nemám zkušenosti.
- termit256
- Začátečník

-
mrkni treba tady http://cz.farnell.com/jsp/search/browse ... allpartial
Ale obavam se, ze hlucnost nebude z parametru uvadenych v datasheetech.
Ale obavam se, ze hlucnost nebude z parametru uvadenych v datasheetech.
- Maor
- Začátečník

jo hlučnost se neudává, zkusim se ještě podivat, jestli bych někde nesehnal rozbitou myš s omrony
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Obávám se, že mikrospínače budou první věc, která v myši zdechne.
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj- termit256
- Začátečník

-
mrkni napr. zde http://www.silentpcreview.com/forums/vi ... hp?t=48682
tohle reseni mi prijde ponekud podivne, nicmene zkus pouzit google, vybehlo mi pomerne dost odkazu.
tohle reseni mi prijde ponekud podivne, nicmene zkus pouzit google, vybehlo mi pomerne dost odkazu.
- Maor
- Začátečník

Tak jsem doma vyhrabal jednu rozbitou myš. Vzal jsem z ní mikrospínač zippy a rozdělal ho. Chtěl bych říci, že se to rozdělává blbě a jeden výstupek co to drží pohromadě jsem urval. Potom jsem se podival dovnitř a konstatoval jsem, že teda zkusim ten čudlík na cvakání dát na druhou stranu, kde bude vydávat menší hluk. Musel jsem kryt vyříznout až do čtvrtiny, aby se dal přiklopit takový hák, který se mi nechtělo pilovat, aby se tam vešel. Ted musim nějak vymyslet, jak to v tý myši správně předrátovat.
Máte nějaký tip na lepidlo, kterým přilepit kluznémplošky přes šrouby? Když to přilepím vteřinovým, už je nikdy nesundám.
Máte nějaký tip na lepidlo, kterým přilepit kluznémplošky přes šrouby? Když to přilepím vteřinovým, už je nikdy nesundám.
- termit256
- Začátečník

-
Ze by oboustranna lepici paska?
Zkus pouzit jako spinace tohle http://roleepolee.com/products/roleepol ... h6167a.jpg
Jsou pomerne tiche, cena i zivotnost nevalna. Dost take zalezi na konstrukci mysi, zkus tlumit prenos vibraci do plastoveho tela mysi.
Zkus pouzit jako spinace tohle http://roleepolee.com/products/roleepol ... h6167a.jpg
Jsou pomerne tiche, cena i zivotnost nevalna. Dost take zalezi na konstrukci mysi, zkus tlumit prenos vibraci do plastoveho tela mysi.
- Maor
- Začátečník

Ta páska me mela napanout, u tehle čtvercových by byl velkej opruz je polohovat tak, aby se dali zmáčknout.
Už jsem modifikoval levé i pravé tlačítko, ale levé je teď extrémně citlivé. Budu někde muset vyhrabat ještě pružinku, kterou zvýším odpor tlačítka. Docela nezvyk neslyšet jestli jsem kliknul, zazím si nemůžu stěžovat, jen je to moc citlivé.
Poznámka k letování, takovej vopruz vyndavat součástku s 3 nohama!!! Ještě větší vymejšlet, jak dostat cín z direk, abych to tam vrazil zpátky. V jednu chvíli jsem to chtěl vyhodit z okna.
Už jsem modifikoval levé i pravé tlačítko, ale levé je teď extrémně citlivé. Budu někde muset vyhrabat ještě pružinku, kterou zvýším odpor tlačítka. Docela nezvyk neslyšet jestli jsem kliknul, zazím si nemůžu stěžovat, jen je to moc citlivé.
Poznámka k letování, takovej vopruz vyndavat součástku s 3 nohama!!! Ještě větší vymejšlet, jak dostat cín z direk, abych to tam vrazil zpátky. V jednu chvíli jsem to chtěl vyhodit z okna.
- srna
- Středně pokročilý

- Maor
- Začátečník

Takovej luxus fakt nemam. Prostě jsem jen nemoh vymyslet, že stačí cín nahřát a propíchnout dirku zoxidovaným drátem.