Zdravim vcera sa mi stala taka vec ze som mal zapnuty pc odisiel som von a ked som sa vratil tak mi nesiel vobec obraz.Skusal som aj reset biosu cez zakladnu dosku no marne nepomohlo ked mam vsetko zapojene tak ako ma byt a zapnem pc tak len 4krat pipne a potom este pipne ako pri restarte a nic ziadny obraz a teraz neviem v com je problem ci v zakladnej alebo v grafickej karte poradte prosim dakujem popripade aj napady ako by so mto este mohol skusit spojazdnit.
//edit Wilik - presun z desek
[HELP] neviem co je z pc
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- travis1993
- Nováček
-
- Thomas142
- Nováček
Re: [HELP] neviem co je z pc
4 krat pipne? Nevypada to na vadny ramky?
se podivej do manualu od zakladni desky co znamena, kdyz ti to 4 krat zapipa
se podivej do manualu od zakladni desky co znamena, kdyz ti to 4 krat zapipa
- travis1993
- Nováček
-
ramky to nebudu lebo som zkusal z funkcneho pc a nic nejde to
- Thomas142
- Nováček
jeste me napada graficka karta, mas zapojene pridavne napajeni? I kdyz to by se asi ukazalo na monitoru, ze neni zapojene...
- travis1993
- Nováček
-
hovorim mam vsetko tak ako ma byt akurat co nemam zapojene je dvd romka ale to stim nema nic
- travis1993
- Nováček
-
ale aj tak to je zaujimave lebo doska ked pisti by nemala byt odpalena alebo som na omile? na grafike chladic ide normalne tak si uz neviem predstavit cim to je ramky idu normalne teraz ich mam pripojene na tomto pc este jedine ze by to mohol byt procak ale aj tak chladic ide a nesmrdi vcera som ho vybral ten procak a vobec nic mu neni teda aspon tak vyzera. som uplne bezradny neviem fakt uz co stim