Assassin's Creed 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Assassin's Creed 2

Příspěvek od Swat »

To už jsem všechno vyzkoušel,nic nezabírá.Ano,zapnutej V-Sync je řešení,ale na 60ti fps se ta hra neudrží všude,takže je to zase o ničem.Neuvěřitelný,jak se dá dodělat druhej díl nějaký hry.Většinou druhý díly opravujou neduhy těch předchozích,ale tohle je fakt brutál....Jednička chodí jak z praku,dvojka dojeb - optimalizačně,hratelnostně samozřejmě ne,ale kdyby to bylo perfektně optimalizovaný a ještě by se to dobře hrálo,byla by to dokonalá hra a to dost dobře v dnešní době není možný.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Ten port je fakt otřesnej, jsem zvědavej jak dojebou Brotherhood.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
jindra1994
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jindra1994 »

Swat píše:Nevíte prosím vás někdo,jestli se nedá alespoň částečně nějak zmírnit ta dojebaná akcelerace myši?Na starý sestavě to ještě celkem šlo,ale po upgradu je to téměř nehratelný....Někoho z Ubi před to posadit a dát mu to zahrát....a hned mu jí dát.....prostě neskutečný....
Hele co takhle koupit gamepad ? staci nejakej za ctyri stovky a vyuzijes ho i na jine hry... me na stare sestave pohyby s mysi taky prisli trhane a to sjem mel nej detaily a hral jsem to na gtc 250ce a jak jsem si k tomu poridil gamepad tak sem nic nezaznamenaval a hral jsem zcela plynule.comba mnohem ejdnoduzsi na ovladani kamera pohodova bez sekani...
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

O tom jsem už taky přemýšlel,ale na druhou stranu proč?Jenom proto,že tam pohnojili akceleraci a nejsou schopný ani vydat patch,tak já přece nebudu kupovat gamepad....Nicméně přiznávám,že mě to napadlo,ale rychle jsem od toho upustil.Kupoval bych ho jen kvůli týhle hře,jinak jsem zvyklej na klávesnici+myš.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Swat - zrovna AC2 jsem sice dohrál na klávesnici a myši, ale jinak gamepad fakt doporučuju. Taky jsem byl HC mouse only gamer 15 let co hry hraju, ale jednou jsem hrál NFS Shift, uvědomil si že to bez analogovýho inputu a vibrací není ono, koupil si X360 Wireless controller, a...jedna z nejlepších koupí vůbec. Prakticky všechny hry kde se jezdí autem jsou s tím mnohem zábavnější, plus je to pohodlný, plus jsem s tím občas hrál třeba i New Vegas (hezky z postele, žejo) či spoustu jinejch her (Mafia 2, Prototype, Oddbox...).
Za sebe ten gamepad, ikdyž není úplně levnej doporučuju, herní prožitek se znásobil. Dřív by mne štvalo že má být Witcher 2 kompatibilní s x360padem, teď jsem za to moc rád : ).
Stejný jako když jsem si koupil sluchátka audio-technica AD500, připojil je ke zvukovce a hrály o ničem - pak jsem vrazil dalších pár stovek do Asusu Xonar DG a kvalita zvuku (a zážitek z her, hudby i filmů) je úplně jinde. Jsou investice co se opravdu vyplatí : ).
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
vafant
Nováček
Nováček

Příspěvek od vafant »

Taky nechápu, jak někdo může hrát AC2 bez gamepadu:O Mimochodem, podařilo se vám rozjet wireless x360 v AC2? Mně funguje jen wired... A když si stáhnu wireless crack, tak zase nefunguje vibrace... :(
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Já zase enchápu, jak někdo může hrát s gampadem.. To si nevybereš :)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Já hrál jak jedničku, tak i dvojku s kombinací myš + klávesnice a neměl jsem sebemenší problém, vyhovovalo mi to. Stejně tak rád bych někdy viděl, jak se projevuje ten mouse lag :)
Goldnoob team proud member!
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Jakej mouse lag? Je tam akcelerace myši, což je něco jinýho. Jestli to nevnímáš tak jseš šťastnej člověk.

Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Jo tohle, prostě jsem měl na mysli ten problém s myší, na který si tu několik lidí stěžuje. No buď ho tam nemám a nebo ho nevnímám (což vyjde v podstatě nastejno), takže jsem šťastný človek :)
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Hlavně na to má vliv konfigurace daný sestavy.Na starym C2D se to ještě dalo.Teď jsem osadil i5 na novou desku,nový ramky a je to utrpení.Nechci novej systém vynášet do nebes,ale je to snad díky neoptimalizaci hry nějaký předimenzovaný a ta akcelerace je do očí bijící.Na C2D jsem o ní věděl,ale otáčení obrazu se dalo nazvat jako plynulý.Teď se mi obraz otáčí doslova skokově,jakoby po cca pěti centimetrech to uskakuje,nebo jak bych to popsal...Krásně to běží na velký bedně,která umí 1920x1080 ve 30ti Hz tzn.když to zamknu na V-Sync On,jedu stabilně ve 30ti fps tzn.naprosto stejně,jako bych to hrál na Xboxu a myš je naprosto precizní,ale na monitoru je to průser.Kdyby ta optimalizace aspoň za něco stála,ale tady ať se daj jakýkoliv detaily,tak fps jsou plus mínus stejný a na šedesáti se to neudrží.Ta jednička chodí jak máslo-vůbec i ten LOD a vykreslování stínů v jedničce-je vidět,že si s tím vyhráli,dvojka je doprasenost největší....
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

aa koukam swat si udělal Vánoce :) no jo nová deska, cpu, pěkný, co nějaká náhrada raptora? - SSD nebo tak? (já teď zvažuju kacířskou myšlenku vyhodit z netbooka ssd, hodit ho do desktopu, narvat na něj OS, hry na veloraptoru no a green klasika skládka všeho možnýho) o AC2 jsem chvíli uvažoval, ale nevím mánie jedničky me absolutně nezasáhla, gamepad doma mám - logitech x360 like a pravda je taková, že GTA mě na gamepadu fakt baví, ale jen řízení, jakmile mám střílet veeelmi rád se vracím k myši a klávesnici, bohužel gamepad nemá vibrace), nebo takové geometry wars případně plošinovky a tak je o dost lepší hrát na gamepadu, ale zase hrát takhle třeba nfs shift nebylo moc praktický
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

:roll: No jo no.Přiznávám,udělal jsem si Vánoce,no.Starý C2D stabilní na 3.24 GHz s deskou a 800 Mhz Kingstonama si vzal synovec.HDD neřeším,Raptor je teď u známýho,pokouší se z něj vytáhnout data,jde mi hlavně o 1.3 Gb složku se savama z Fallout 3 (ta moje 198mi hodinová sága),Samsung plní účel,ještě jsem ho nezaplnil a o rychlost mi v současný době až tak nejde.Teď bych potřeboval pořešit tohleto.Jestli bude Brotherhood stejně dopytlenej,tak mě trefí.Ideální by bylo,kdyby to v Brotherhoodu bylo ok a nějakej ten ini soubor se dal fláknout i do dvojky-na druhou stranu mezi jedničkou a dvojkou to nešlo-to už by na to někdo asi přišel...Jsou to stejný enginy,ale odladěný je to každý jinak....Je evidentní(a ví se to),že jedničku dělali na všechny platformy zvlášť,dvojka je jen zprasenej port.
FragmeNT
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FragmeNT »

Swat co mas za mys? Ja mam Razera a ten ma v ovladacich primo moznost zapnout nebo vypnout akceleraci mysi v aplikacich a tim by se to mohlo dat vyresit. Nevim jak je to u jinych vyrobcu... Jinak silenej mouselag byl i u DeadSpace, tam byl na vine zapnuty V-Sync ve hre, po vypnuti pohoda.
Asus ROG STRIX Z270F Gaming, Intel Core i7 7700K (4,8GHz) + Noctua NH-D15S, 16GB DDR4 Kingston HyperX Fury 2666MHz, SSD Kingston HyperX Savage 240GB, MSI 1080 Gaming+, LED monitor 27" BenQ EW2770QZ, Sound Blaster BlasterX G1 (USB), sluch. Beyerdynamic DT 880 (250ohm), Windows 10 Pro (1709)
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Tak jsem nahodil sedmičky a už to zase šlape,jako na dvoujádru na xpčkách.Ne tak plynule,jako AC 1,ale je to rozhodně hratelný tak,aby si to člověk užíval a nebyl z toho votrávenej,no bránim se gamepadu zuby nehty :-D
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Dva dny zpět jsem to konečně dohrál, měl jsem přestávku skoro rok, na XPách mi to nějak blblo, takže jsem se k tomu vrátil až po instalaci Win 7, na těch už to jelo výborně. A mám dokonce pocit, že už jsem pochopil, ten váš problém s myší, ale ne, že bych to nějak hodně pociťoval. Jen jsem to proti Xpčkám zaznamenal.

Co se týče hry, tak rozhodně lepší než první díl, konečně to nebyl takovej stereotyp, i dějová linie mi přišla zajímavější a napínavější, souboje i běhání po městě fungovale skvěle a jediné co mi občas pilo krev byly mise, kde byl vyžadován stealth postup, protože ta hra na to není dělaná a občas jsem z toho kvetl. Konec jako obvykle nic moc, ale lepší než v prvním díle.

Za mě dávám 9/10 a už se těším na Brotherhood, který má vyjít co nevidět :)
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

Zdravím ľudkovia ... mám taký problém s výkonom a hlavne s tienmi ... CPU mám vytaktovaný na 3,6GHz; GPU HD5850@920/5000MHz a FPS v hre stále padá pod 30fps + tiene sú strašne zubkaté, akoby boli rendrované vo veľmi nízkom rozlíšení ... pritom je jedno či mám MIN nastavenia či MAX, FPS sa cez 40frame-ov nedostanú ... pritom na kamarátovom notebooku hra vyzerá lepšie, tiene má krásne vyhladené a FPS mu nepadne pod 35fps ... CPU má Core i5 460 a GPU GeForce 425M ... už som vyskúšal všetko od preinštalovania driverov až po preinštalovanie Windows (32/64bit) a nič nepomáha ... skúšal som originál aj stiahnutú verziu od Skidrow, no bez výsledne ... nemáte s tým niekto skúsenosti? Vopred ďakujem

tu je menšia ukážka ...
http://www.youtube.com/watch?v=BkAIKxVDxMI
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“