možné bludy

: hmmm já se též (možná) připojil známej mě daroval 7600GS od gigabytu s tím že ji dal do bazáče a tam zjistili že nejede (přitom jemu jela) jsem ji chtěl zkusit a narval to do desky která má agp 3V(stará hokus pokus deska) a grafika valí v AGP na 1,5V a 0,8V takže nejede(no moc tomu nerozumim

).... ale buď nejela předtim nebo jela a já ji dorazil
jinak jsem se připojil k pekařům

jsem vzal výše zmíněnou 7600GS k sousedce která má PC s AGP a elektrickou troubu(narozdíl od naší velkej plamen-malej plamen má regulaci teploty) a po zjištění že nejde(jsem zjistil už doma) jsem ji upek(250°C,7min jak se píše v tomto dredu a na jednom nejmenovaném serveru o PC), no kondy se nafoukly, kouřilo se z nich jak z Parama, smrad jak sviňa, ale v mém oblíbeném obchůdku neměli 1500uF kond takže nevim jestli to pomohlo... ale podle mě už nešla vůbec
pak jsem spíš jen dorazil (nespálil) chudáka WD Caviara 21600 tenhle kousek z roku 1996 s kapacitou 1624,4MB už začínal vynechávat(bouchnutí do bedny tomu pomohlo

) a pak už nenaběhl no co už v hokus pokus PC mám barracudu 4,3GB a jsem happy
2kanec: kurňafix já mám nejlowendovější desku světa a mám Vcore 1.37V, vzhledem ktomu že to nemá pořádný čidlo tak mužu bejt ve velkym průseru