Jo a hlavne by me zajimal zazracny vykon s novym biosem
Proste klasicka PR mlha.CPU neni zadnej zazrak a proste AMD chce udrzet pozornost, to je cely.
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Jistě možná to jsou všechno klasické PR žvásty a mlžení, ale už přechod na monolitické čtyřjádro Barcelona byl pro AMD problematičtější než očekávali, to samé Nvidia s její Fermi. Nečekal bych ale, že někdo ze zmíněných firem bude před launchem vlastního produktu tvrdit: "ten náš výrobek, se nepovedl tak jak jsme původně chtěli.."Yuri: To zni jako vymluvy cloveka ze serveroveho marketingu. Ten CPU mel bejt v prodeji par mesicu, takze nefunkcni BIOS, spatny mikrokod, spatna podpora buh-vi-ceho, spatna revize, ... To je hovadina, to uz muselo byt davno hotovo v ramci priprav na launch. Beru maximalne, ze jedna z tehle veci treba blokovala launch - ne vsechny

Však multi i 10-15% nad 2600k bude pro mě určitě spokojenostgodlike píše:Ten vykon je snad jasnej uz od ledna ne?Multi kolem 10-15% nad 2600k.Zbytek +- kolem 2500k.Nevim proc v tom hledate naky zahady....Porad snite o nejakym zazraku,kterej se nekona..
Jo a hlavne by me zajimal zazracny vykon s novym biosemTo by se mi libilo.Naprat novej bios do desky a vykon skoci o 15% nahoru..
Proste klasicka PR mlha.CPU neni zadnej zazrak a proste AMD chce udrzet pozornost, to je cely.

nie a preto by sme mali podat hromadnu zalobu a ziadat bulldozer pre kazdehoUvědomuje si AMD, jaké škody způsobilo?

i5 760 zo 4 jadrami a nižšou frekvenciou zadupala všetky AMD do zemeuber píše:zajimave bude jakych vysledku dosahne fx v bf3 v porovnani s 2x00k, DICE zverejnii nedavno nejake slidy ze herni engine frostbite 2 bude vyuzivat az 8 jader procesoru, viz treba x4 vs x6

Uvedomujes si, ze jsi OT. Uvedomujes si, kolik stovek milionu lidi promhralo roky zivota updatovanim statusu, psani empatickych komentaru typu "LOL I <3 U" a sklizenim neexistujicih lanu?StepanPepan píše:Zajímalo by mě, kolik hodin celkově diskutující v tomto vlákně strávili uvažováním, spekulováním a diskutováním o stále nepřicházejícím procesoru, a kolik skutečně přínosné a prakticky užitečné práce se mohlo za tu dobu vykonat?
Tolik zmarněné energie!!!![]()
Uvědomuje si AMD, jaké škody způsobilo?