Assassin's Creed: Brotherhood

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Jakis
Začátečník
Začátečník

Re: Assassin's Creed: Brotherhood

Příspěvek od Jakis »

Dlouhá? :D No záleží jak pro koho já jí měl na víkend :oops:
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Jakis píše:Dlouhá? :D No záleží jak pro koho já jí měl na víkend :oops:
...splněnou na 100% se všemi vedlejšími questy.....Jsi borec.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Ted jsi napsal peknou blbost, uz proto ze tam ma napsany zalezi jak pro koho tak tim mohl myslet ze tim projel a vedlejsaky nedelal
Jakis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jakis »

Krom questu obchodu tam mi jich pár chybí. Když jsi nemocný tak se to dá
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Tak v tom případě tu hru ale nedohrál.V dnešní době se už u takový hry nedá prostě říct "já to dohrál" po projetí hlavního příběhu.Vždyť je to sotva třetina hry.Takhle to prolít synovec-po třech dnech závěrečný titulky a podle statistik měl splněno 32% obsahu...Mě chybí ve dvojce najít ještě asi 40 kusů peří,za což bych měl údajně dostat tu poslední kápi,splněno mám dle statistik 98% a je to pro mě nedohraná hra.Takže já to vidím tak.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Já už to hraji po druhé a mám zatím 48% :) Mě to jinak nedělá taky problém to za víkend otočit. Hry jako Crysis 2 a CoD black ops jdou příkladem hrál jsem to na dvě části první 5.hod v kuse a pak zbytek každá měla 8-9.hod hratelnost. Jeden den a konec :D Assassin je aspoň dlouhý dalo by se ta délka srovnat se Zaklínačem 2.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“