Problémy s Captcha

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
kebaper
Nováček
Nováček

Problémy s Captcha

Příspěvek od kebaper »

Zdar lidi, zkouším to na různých fórech, zatím ale bez odezvy :-(

Mám problém s captchou na serverech jako filesonic,hotfile,wupload atd.-zahraniční (zajímavé je, že jinde ověřovací kódy fungují-uložto.cz,hellshare registrace na různé fora atd)

Nezobrazí se mi captcha kód(stejný link na jiném pc a u jiného poskytovatele připojení k internetu funguje bez problémů). Zkoušel jsem snad vše-flash i java aktuální, vyzkoušeno několik prohlížečů (nefunguje ani v jednom FF,Chrome,IE), ve FF zkoušen jak nouzový režim, tak tvorba nového profilu, zkoušel jsem vypnout i firewall...vše bez jakéhokoli účinku.
IP je veřejná-nemělo by mít vliv.
Mohl by to nějak?? blokovat můj internet provider? Zkoušel jsem i google, ale tam nic kloudného,krom reset profilu a update flash a java není

Notebook Acer Extensa 5220, win 7 32bit

Předem dík všem za jakékoli nápady.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Problémy s Captcha

Příspěvek od zombux »

to skoro vypadá na nějaký shnilý caching, kdy se zobrazuje captcha z cache a ne ta aktuální co je na webu :?
ignorelist: kremrole a dezoláti
kebaper
Nováček
Nováček

Příspěvek od kebaper »

jenže ona se žádná nezobrazí....
Kliknu na download as free member, odpočítá to 30sekund, pak vyskočí hláška "opište prosím captcha", ale tabulka s captchou nikde....už mi z toho asi hrabe neboť ty win tam jsou chvíli, firewall, byl vyplý, vše aktuální, tak začínám podezírat poskytovatele netu, i když mi to přijde zcestné a nelogické :-)

Dneska beru ntb do sítě jiného providera abych potvrdil/vyvrátil teorii s poskytovatelem netu nebo chybou v ntb, nic víc mě zatím nenapadá.
kebaper
Nováček
Nováček

Příspěvek od kebaper »

Tak asi vyřešeno....stejný ntb v síti jiného net providera načítá captchu bez potíží, jak po lan, tak přes wifi. Asi nezbývá, než kontaktovat "vadného" providera, to jsem teda zvědavý, co mi na to řeknou :-(
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“