Vyběr mobilního telefonu 10000 a vice

Mobilní telefony, PDA a MDA zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Surgical
Začátečník
Začátečník

Re: Náhrada za HTC Touch Diamond 2

Příspěvek od Surgical »

Hm, já jsem z HTC Touch HD přešel na Samsung Galaxy SII a .....no, určitě nelituji.
Ale všichni mí známí, co mají Touch HD2 (který má kapacitní display), tam flashnuli Gingerbread (u HD2 lze NAND, u HD bohužel ne) a v podstatě "zadara" upgradovali na HTC Desire...droid běhá na HTC HD2 skvěle.
Mně osobně na droidu chybí akorát navigace v podobě iGO 2009 s DiMKa skinem (iGO na Android je neoficiální technologické demo, které skutečnou navigací nazvat nelze), holt jsem pořídil Navigon na marketu, no, dá se, no.
Vše ostatní běhá flawlessly.
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Mám asi půl roku HTC Desire S a zatím si ho nemůžu vynachválit.
Velikostně parádní, procesor 1 GHz, 765 MB RAM, Adreno 205 GPU rozjede všechny ty moderní super 3D hry, Android 2.3, výbornej internet a baterka minimálně den vydrží vždycky. Když jedu na víkend k rodičům, tak kolikrát ani nepoužiju nabíječku.
Sice nemá klávesnici, ale zbytek představ vesrkze splňuje, tak to můžeš brát jako další tip do řady. Bonus u toho telefonu je jednodílná kovová konstrukce.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Zatím to vyhrála Motorola Defy, řekl jsem si, že když jí někde chytnu za lepší cenu z druhé ruky, tak jí vemu hned, za plnou se mi nechce, měsíc před uvedením nastupce Defyplus ... a bohužel, sehnat tohle z druhé ruky je dost těžké, vzhledem k rozšířenosti. Nejlevnější nový jsem našel v Sunnysoftu za 6.4k takže zatím čekám, jestli se něco objeví. Třeba se pročekám až k Defyplus případně k jiným novým :)

Všem díky za rady do této chvíle.
Goldnoob team proud member!
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Defy je doma, nakonec jsem neodolal. Teď mě čeká těžká fáze seznamování :)

Ještě jednou všem díky za rady.
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

Nějaké první dojmy, jaká Defy je? :)
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Já udělám pro ten telefon vlastní téma, sice tu asi budu skoro jedinej, kdo ho má, ale i tak, ať to nedělá problém tady :)
olis
Začátečník
Začátečník

nexus s vs. xperia neo

Příspěvek od olis »

ktory mobil by sa my podla vas oplatil viac ? nexus s alebo xperia neo ? s tym ze xperiu neo viem kupit o 30 eur lacnejsie, potrebujem dobry vykon na aplikacie hlavne aj do buducna v tom su priblizne rovnake, potom podpora noveho androidu tam jednoznacne vedie nexus s, ale xperia neo ma zase lepsi fotak co zase pre mna nieje az tak velmi dolezite.... xperia neo je zase aj lacnejsia, a niekde som aj cital ze ma lepsi vykon ako nexus s takze sa neviem rozhodnut :)
edge-master
Začátečník
Začátečník

alternativa pro IPhone4?

Příspěvek od edge-master »

Ahoj.

Mam moznost koupit novej iphone4 (jeste nerozbalenej, se zarukou) za 7tis.
Premejslim jestli to ma cenu... Nesezenu za ty prachy treba HTC se stejnejma funkcema/parametrama? mozna i lepsi?
V telefonech uz se moc neorientuju tak vas poprosim o vas nazor.

Dik edge
peta809
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: alternativa pro IPhone4?

Příspěvek od peta809 »

Tak za tu cenu bych to rozhodně bral, ale pokud chceš jinej, tak můžu doporučit Samsung i9000 Galaxy S. Pokud si porovnáš parametry obou přístrojů, tak zjistíš, že jsou až na malé výjimky stejné.

Porovnání obou přístrojů: http://mobilni-telefony.heureka.cz/srov ... mclipboard
"Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo."
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/peta809
edge-master
Začátečník
Začátečník

ok, dik za tip ;)
PRO i9000: vydrz baterie, Android, slot na karty
PRO IP4: rozliseni dipleje, vestaveny blesk

to bude asi Sophiina volba :D
peta809
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: nexus s vs. xperia neo

Příspěvek od peta809 »

Srovnání obou produktů: http://mobilni-telefony.heureka.cz/srov ... mclipboard

Já osobně bych volil tu Xperii Neo, jednak že je levnější a jedna, že má velmi podobnou konfiguraci jako Nexus S a ještě k tomu je Sony Ericsson osvědčená značka.
"Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo."
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/peta809
1Pupik1989
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 1Pupik1989 »

CPU: AMD Phenom II x4 955BE @ 4GHz FAN: Arctic Cooling Freezer Xtreme rev.2
MB: MSI 760GM-E51
RAM: Kingston 2x4Gb RAM DDR3 1333 @ 1466MHz
GPU: Gigabyte Radeon HD 6850 OC 985/1260MHz
HDD: WD Caviar Green WD10EARX 1TB SATAIII/600, ZDROJ: Fortron FSP550-APN (550W)
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Za 7000kc bych iphone4 koupil okamzite...:) Kolem 8000 staronovej Galaxy S.Kolem 10k se obcas mihne SII na aukru.Optimus black me prijde trochu nedocenej.HTC moc neznam...Za 7k ber hned Apple...
Mac...
edge-master
Začátečník
Začátečník

novy Galaxy S startujou uz na 6,7tis
novy S2 za 9,5tis

asi pujdu do toho IP4, kdyztak to s nekym vymenim nebo prodam no....
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Jasne, sedivky mno.Jabko je jasna volba...
Mac...
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

SE a osvedcena znacka? Vis jak dlouho cekali uzivatele SEX10 na Froyo? Nexus S ma zajisteneho ICS.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
peta809
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peta809 »

OndraSter píše:SE a osvedcena znacka? Vis jak dlouho cekali uzivatele SEX10 na Froyo? Nexus S ma zajisteneho ICS.
Tak SE je na světě už dlouho a jejich výrobky jsou podle mě spolehlivý a jak čekali uživatelé na Froyo dlouho, tak to opravdu nevím a je mi to jedno, protože xperia neo má android 2.3
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

To, že je někdo někde dlouho ještě nic neznamená. Co se týče SW podpory, tak stál SE do teď za starou bačkoru. Taky jeden z důvodů, proč jsem vzal raději Motorolu s podporou CM.
peta809
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peta809 »

No tak ať si koupí Nexusa i když je ve srovnání s Xperií Neo skoro totožnej.
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

peta809 píše:Tak SE je na světě už dlouho a jejich výrobky jsou podle mě spolehlivý a jak čekali uživatelé na Froyo dlouho, tak to opravdu nevím a je mi to jedno, protože xperia neo má android 2.3
To ze je tady SE dlouho nic neznamena. Naopak, tahle znacka za poslednich 5 let mela snad ze vsech vyrobcu nejvice afer co se kvality produktu a podpory tyce...

Tim nerikam ze je NEO spatnej, ale ja osobne (jakozto dlouholetej uzivatel SE produktu) bych od SE uz nic nechtel...
0118 999 881 999 119 7253
Odpovědět

Zpět na „Mobilní telefony a PDA/MDA“