Vždyť tam píšou, že jsou to mobilní drivery, tedy pro mobilní VGA ne? A na webu od nVidia nemají zatím žádné nové BETA drivery, tak jako na guru3d apod..
[DEV_0DD1&SUBSYS_204B1043] NVIDIA GeForce GTX 460M - mobile
Moderátor: Baneshee

proto je tam ten modded inf...kotas píše:v285.69 Windows 7/Vista 64bit | ASUS Mobile
Vždyť tam píšou, že jsou to mobilní drivery, tedy pro mobilní VGA ne? A na webu od nVidia nemají zatím žádné nové BETA drivery, tak jako na guru3d apod..
[DEV_0DD1&SUBSYS_204B1043] NVIDIA GeForce GTX 460M - mobile![]()
.....

No pokud to hrajes jako COD, tak se ti nedivimFlegy píše:Me poznatky z MP: takovej sh*t jsem dlouho nevidel. nevyrovnane zbrane, clovek porad chcipa...zustanu u osvedcene cod5 . i arma je 1000x lepsi

Ano, všichni číhají ve křoví se sniperkou a čekají, až někdo vyleze. To je ohromná zábava.winter.ondra píše:No pokud to hrajes jako COD, tak se ti nedivimFlegy píše:Me poznatky z MP: takovej sh*t jsem dlouho nevidel. nevyrovnane zbrane, clovek porad chcipa...zustanu u osvedcene cod5 . i arma je 1000x lepsiNevyvazenosti zbrani jsem si nejak nevsiml, M4A1 mi porad vyhovuje...a celkem se mi i dari

..je to ovladačema, kamarádovi to jede na GTS450 v pohoděShift píše:Tak dneska jsem zkoušel se stejnou sestavou , ale jinou GK (4850) hrát BF3. Naprosto žádnej pád ( a to ani při vysokém nastavení a 4x AA), prostě nic....Takže hrou to fakt není, je to chyba ovladačů .

Nojo, hold neni realisticky ze ve valce se pouzivaji tanky a letadla a ze zbrane ve full-auto nejsou po par ranach presny...Flegy píše:myslim ze mam trpelivosti dost, ale prisel sem na server, vsichni magori v letadlech/tancich. 1 blb s mortarem kterej me trefil snad 30x uplne presne a kdekoliv a navic tlupa blbu, ktery lezej a jen si krejou sektory. jinak v cod5 nebunnyhopuju,hraju jen s bolt puskama, nekempim a prumerny skore mam 10:1 cili nejsem zadna lama co se tyce mireni. ale tady sem nasypal do emzaka 10 ran a on nic, takze mi nemluvte o realisticnosti. jak sem psal. radsi armu nez toto