FTP v Total Commander - nepřipojí se

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
malca
Začátečník
Začátečník

FTP v Total Commander - nepřipojí se

Příspěvek od malca »

Dobrý den,

měl jsem vytvořené FTP připojení v Total Commanderu, které normálně fungovalo. Nyní jsem přeinstaloval Win a FTP připojení jsem vytvořil stejným způsobem znovu. Teď už se mi ale nepřipojí. Chybovou hlášku, kterou Commander píše, přikládám jako obrázek. Jméno a heslo je napsané správně. Zkoušel jsem i jiný FTP klient a tam to funguje, rád bych ale dále používal Commander. Nevíte prosím někdo, čím by to mohlo být?

Děkuju moc :)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: FTP v Total Commander - nepřipojí se

Příspěvek od KOFis »

chybova hlaska pise ze jsi napsal spatne jmeno nebo heslo, over si znovu ze ho mas opravdu spravne, klidne 5x posobe :-) nepouzivas na ftp treba nejake zabezpecene pripojeni?
Nagant
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Nagant »

Případně ještě zkusit zapnout pasivní režim přenosu (zatržítko).
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone GigaCube 5G (TCL LinkHub HH500V) se sim T-Mobile 100GB
malca
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od malca »

Nene, nic zabezpečenýho nepoužívám...dokonce i firewall jsem zkusil vypnout a stejně nic....to heslo i jmeno jsou fakt dobře a pasivní přenos jsem taky zkoušel zaškrtnout a pořád nic :(
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

zkus jeste overit ze mas ftp server spravne nastaveny a zadany, vcetne portu, kdyby jich treban a serveru bezelo vic.
malca
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od malca »

Díky moc všem, najednou se to dneska rozběhlo, tak nevímj, čím to bylo :) z ničeho nic už to funguje.... tak diky :)
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“